Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Drużyna z łosiem w herbie bije wszystkich ostatnio.

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Co tu się odperdala xd

Opublikowano

xD

Bakayoko to chyba bardziej zastępca Mikela niż Matica.

Opublikowano

Kto w tym klubie bierze pieniądze za transfery? Bakayoko, Rudigar, Zappacosta który nawet pod nieobecność Mosesa siedzi na ławie. To są transfery mistrza Anglii (pipi)a XD.

Opublikowano

Baczułaj!!!

Pedro ładna wrzuta.

Opublikowano

Kto w tym klubie bierze pieniądze za transfery? Bakayoko, Rudigar, Zappacosta który nawet pod nieobecność Mosesa siedzi na ławie. To są transfery mistrza Anglii (pipi) XD.

murzyn w okrągłych okularkach, który zazwyczaj przesiaduje za ławką rezerwowych chelsea

ehh a pomyśleć, że patrząc na weekendową rozpiskę nie żałowałem, że przegapię ten mecz, bo przecież największe sztosiki w niedzielę

Opublikowano

xd

dostanę przez nich zawału w tym sezonie

Opublikowano

dobry zimny prysznic dla Deeneya, ktory po paru dobrych meczach od razu musiał zacząć pajacować w wywiadach

Opublikowano

Lindelof (*)

Opublikowano

ja bym porownywalnie gral jak on dotychczas w united gdzies za 10 razy mniejsza pensje xd

Opublikowano

Lindelof to jest poziom co najwyżej na taką Ligę Mistrzów, czy inne Carabao Cup, a nie na poważne granie w Premier League.

Opublikowano

Arsenal jak ciśnie

Opublikowano

No właśnie miałem pisać. Ciężko będzie Evertonowi cokolwiek wyciągnąć z tego meczu. Oblężenie.

Opublikowano

Rooney xD

Opublikowano

Ahahha xdd

Opublikowano

Xhaka czołowa postać drugiej linii Arsenalu

Opublikowano

No tak sobie myślę jak patrze na ten mecz - no Arsenal nawet wygląda a potem fśśśt Shrek zapier.dolił tak, że :obama:

Opublikowano

Kolejny tydzień, kolejny raz Szaka największym głąbem na boisku. Jaka to jest miernota xd.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

SZYBKO STRACONA BRAMKA PODCIĘŁA NAM SKRZYDŁA!!!

Opublikowano

Co się tam odpier.dala xD mam wrazenie jakby grali w PESa na mocnym lagu i nie ogarniali że trzeba z wyprzedzeniem wpisywać komendy. Cech je.bany paralityk 

Opublikowano

Wągier ma już w głowie plan na drugą połowę 

tenor.gif?itemid=6081931

Opublikowano

Ależ Lacazette zanurkował xd