Opublikowano 21 października 20177 l Kto w tym klubie bierze pieniądze za transfery? Bakayoko, Rudigar, Zappacosta który nawet pod nieobecność Mosesa siedzi na ławie. To są transfery mistrza Anglii (pipi)a XD.
Opublikowano 21 października 20177 l Kto w tym klubie bierze pieniądze za transfery? Bakayoko, Rudigar, Zappacosta który nawet pod nieobecność Mosesa siedzi na ławie. To są transfery mistrza Anglii (pipi) XD. murzyn w okrągłych okularkach, który zazwyczaj przesiaduje za ławką rezerwowych chelsea ehh a pomyśleć, że patrząc na weekendową rozpiskę nie żałowałem, że przegapię ten mecz, bo przecież największe sztosiki w niedzielę
Opublikowano 21 października 20177 l dobry zimny prysznic dla Deeneya, ktory po paru dobrych meczach od razu musiał zacząć pajacować w wywiadach
Opublikowano 21 października 20177 l ja bym porownywalnie gral jak on dotychczas w united gdzies za 10 razy mniejsza pensje xd
Opublikowano 21 października 20177 l Dobra ta główka lindelofa przy drugim golu xdhttps://streamable.com/072pb
Opublikowano 21 października 20177 l Lindelof to jest poziom co najwyżej na taką Ligę Mistrzów, czy inne Carabao Cup, a nie na poważne granie w Premier League.
Opublikowano 22 października 20177 l No właśnie miałem pisać. Ciężko będzie Evertonowi cokolwiek wyciągnąć z tego meczu. Oblężenie.
Opublikowano 22 października 20177 l No tak sobie myślę jak patrze na ten mecz - no Arsenal nawet wygląda a potem fśśśt Shrek zapier.dolił tak, że
Opublikowano 22 października 20177 l Kolejny tydzień, kolejny raz Szaka największym głąbem na boisku. Jaka to jest miernota xd. Edytowane 22 października 20177 l przez ragus
Opublikowano 22 października 20177 l Co się tam odpier.dala xD mam wrazenie jakby grali w PESa na mocnym lagu i nie ogarniali że trzeba z wyprzedzeniem wpisywać komendy. Cech je.bany paralityk