Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Co za widowisko.  :obama: Ten moment,  gdy mogłeś zrobić wielokrotnie fatality (do przerwy jakieś 5-0) ale kopiesz się po czole i kończysz z wyrwanym kręgosłupem. :banderas:

Opublikowano

Niestety nie mogłem obejrzeć pierwszej połowy i do drugiej zasiadałem w ponurym nastroju. Kurde dlaczego United nie może tak grać w każdym meczu? Potencjał ofensywny jest przeogromny, a Jose dalej ten swój autobus forsuje. 

Opublikowano

To dobrze ze nie widziales pierwszej, przy lepszej skutecznosci mogl byc pogrom, po przerwie szok, united rozpjerol, oczywiscie fart factor tez byl bo de gea w koncowce znowu pokazal ze to bog

Sedzia tez swoje dodal, czerwony kartek zapomnial

To dobrze ze nie widziales pierwszej, przy lepszej skutecznosci mogl byc pogrom, po przerwie szok, united rozpjerol, oczywiscie fart factor tez byl bo de gea w koncowce znowu pokazal ze to bog

Sedzia tez swoje dodal, czerwony kartek zapomnial

Opublikowano

Ja dopiero drugą oglądałem i to co zobaczyłem bardzo mnie ucieszyło :banderas:

Opublikowano
Godzinę temu, xtomashx napisał:

Niestety nie mogłem obejrzeć pierwszej połowy i do drugiej zasiadałem w ponurym nastroju. Kurde dlaczego United nie może tak grać w każdym meczu? Potencjał ofensywny jest przeogromny, a Jose dalej ten swój autobus forsuje. 

Bo boski Jose woli jak Pogba jest DM.

Opublikowano

fajnie ze United przechodzi z 4-2-3-1 na bardziej ofensywne 4-3-3. Podziałalo z Poolem, Palace to i na City się nadalo. 

Opublikowano

Czy Conte może już umrzeć? 

Opublikowano

Chyba czas na telefon do Hiddinka. :ogor:

Opublikowano

30415340_10155905327052713_6247791210690

a wcześniej totalne pudło z metra xd typowy welbz, ciekawe czy chelsea jeszcze się wyje,bie na plecy i może ich arsenal przeskoczy 

Opublikowano

Conte zapaewnie dociągnie sezon do końca, ale kto przejmie Chelsea? Zbliża się tam poważna przebudowa szatni. Jeśli Hazard i Cortouis odejdą w jednym okienku to nie zazdroszczę budowania zespołu od początku.

Opublikowano

Bednarek na 2:0 z Chelsea xDDDD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

LOL nawet Bednarek strzela mistrzowi Anglii./

Opublikowano

dobry piosenkarz. lepszy gracz

Opublikowano

ciekawe czy Bednarek bedzie tym ktory zwolni Conte xd

Odrobione :cool: 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

2-3 sout spada do niższej ligii

Edytowane przez wozek

Opublikowano

Po takim meczu wiara w mistrzostwo wraca.

Opublikowano

Gurwa, takie rzeczy się dzieją, a człowiek w pracy :frog:

Opublikowano
3 godziny temu, Kaczi napisał:

co tu się odjaniepawla Bednarek własnie wyjaśnił Chelsea w debiucie:banderas:

No to jednak Chelsea wyjaśniła w kilka minut Southampton.

Opublikowano

Swietny mecz i pelna kontrola z Bournemouth ktorzy przegrali u nas 3-0 Gole Mane, cudowny gol Salaha po cudownym poaniu Arnolda i na koncu dobil gosci Firmino. 

Wszystko trybi w obronie, w ofensywie pieknie takze jestesmy gotowi na Rome :)

Opublikowano

W której z tych akcji brałeś udziała że piszesz że "jesteśmy gotowi"?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

nie ma co już reagować na to jego "my", ewidentnie widać że nas pajac baituje

Wolves awansowało do Premier League, :fsg:  Ale ja mam sentyment do tego klubu, Rubena Nevesa i Diogo Jotę dobrze będzie zobaczyć.

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

No i turbopensik chyba jednak uratuje Hull przed spadkiem :obama: