Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Co za widowisko. Ten moment, gdy mogłeś zrobić wielokrotnie fatality (do przerwy jakieś 5-0) ale kopiesz się po czole i kończysz z wyrwanym kręgosłupem.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Niestety nie mogłem obejrzeć pierwszej połowy i do drugiej zasiadałem w ponurym nastroju. Kurde dlaczego United nie może tak grać w każdym meczu? Potencjał ofensywny jest przeogromny, a Jose dalej ten swój autobus forsuje.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l To dobrze ze nie widziales pierwszej, przy lepszej skutecznosci mogl byc pogrom, po przerwie szok, united rozpjerol, oczywiscie fart factor tez byl bo de gea w koncowce znowu pokazal ze to bog Sedzia tez swoje dodal, czerwony kartek zapomnial To dobrze ze nie widziales pierwszej, przy lepszej skutecznosci mogl byc pogrom, po przerwie szok, united rozpjerol, oczywiscie fart factor tez byl bo de gea w koncowce znowu pokazal ze to bog Sedzia tez swoje dodal, czerwony kartek zapomnial
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Godzinę temu, xtomashx napisał: Niestety nie mogłem obejrzeć pierwszej połowy i do drugiej zasiadałem w ponurym nastroju. Kurde dlaczego United nie może tak grać w każdym meczu? Potencjał ofensywny jest przeogromny, a Jose dalej ten swój autobus forsuje. Bo boski Jose woli jak Pogba jest DM.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l fajnie ze United przechodzi z 4-2-3-1 na bardziej ofensywne 4-3-3. Podziałalo z Poolem, Palace to i na City się nadalo.
Opublikowano 9 kwietnia 20187 l a wcześniej totalne pudło z metra xd typowy welbz, ciekawe czy chelsea jeszcze się wyje,bie na plecy i może ich arsenal przeskoczy
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Conte zapaewnie dociągnie sezon do końca, ale kto przejmie Chelsea? Zbliża się tam poważna przebudowa szatni. Jeśli Hazard i Cortouis odejdą w jednym okienku to nie zazdroszczę budowania zespołu od początku.
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l Bednarek na 2:0 z Chelsea xDDDD Edytowane 14 kwietnia 20187 l przez ragus
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l ciekawe czy Bednarek bedzie tym ktory zwolni Conte xd Odrobione Edytowane 14 kwietnia 20187 l przez hav7n
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l 2-3 sout spada do niższej ligii Edytowane 14 kwietnia 20187 l przez wozek
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l 3 godziny temu, Kaczi napisał: co tu się odjaniepawla Bednarek własnie wyjaśnił Chelsea w debiucie No to jednak Chelsea wyjaśniła w kilka minut Southampton.
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l Swietny mecz i pelna kontrola z Bournemouth ktorzy przegrali u nas 3-0 Gole Mane, cudowny gol Salaha po cudownym poaniu Arnolda i na koncu dobil gosci Firmino. Wszystko trybi w obronie, w ofensywie pieknie takze jestesmy gotowi na Rome
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l W której z tych akcji brałeś udziała że piszesz że "jesteśmy gotowi"? Edytowane 14 kwietnia 20187 l przez hav7n
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l nie ma co już reagować na to jego "my", ewidentnie widać że nas pajac baituje Wolves awansowało do Premier League, Ale ja mam sentyment do tego klubu, Rubena Nevesa i Diogo Jotę dobrze będzie zobaczyć. Edytowane 15 kwietnia 20187 l przez c0ŕ