Opublikowano 14 maja 20241 r ale od Ryżego to Ty się odkapsluj co? Można dyskutować który lepszy Areola czy Fabian tylko przy obecnej formie City ma to marginalne znaczenie
Opublikowano 14 maja 20241 r Saliba i Gabriel też by się przydali, co by Haalanda do kieszeni schować Edytowane 14 maja 20241 r przez ginn
Opublikowano 14 maja 20241 r ech.. wychodzi na to że tytułu nie wygrywa się z najsilniejszym tylko z tym słabszym.....
Opublikowano 15 maja 20241 r Fajnei by było, jakby WHU w ostatnim meczu Moyesa wystawiło najmocnieszy skład i chociaż się starało. Historycznie patrząc można się jednak spodziewać fali rezerwowych z Fabianem na bramce i jakimś Mubamą w ataku.
Opublikowano 15 maja 20241 r I pomyslec ze od tego west hamu, w grudniu Arsenal wylapal na pizde 0:2 u siebie ;( Byle do niedzieli
Opublikowano 15 maja 20241 r Kibice Kanonierów, mam do was apel - martwcie się o postawę własnej drużyny, a później o City xD
Opublikowano 15 maja 20241 r Nie no, w to że WHU urwie punkty to chyba już nikt kompletnie nie wierzy, liga jest skończona. Oczywiście pewnie sobie puszczę gdzieś w rogu i będę patrzył z nadzieją, ale bądźmy poważni.
Opublikowano 15 maja 20241 r Mnie to w ogóle nie dziwi. City jak już poczuje krew i szansę na tytuł, to nie pęka. Liverpool 2 razy próbował i nic z tego nie wyszło. A jeszcze w pamiętnym sezonie 11-12 gol Aguero zabrał tytuł MU.
Opublikowano 15 maja 20241 r Póki łysy jest u steru to gwarantem tytułu może być tylko wykręcenie 100 punktów w sezonie. Dalej nie mogę przeboleć tej spierdolki ze strony Sona, taka sytuacja... Edytowane 15 maja 20241 r przez ginn
Opublikowano 15 maja 20241 r Chelsea mogłaby mieć nawet Ligę Europy po ostatniej kolejce, ale Tottenham gra akurat z Sheffield No i dzisiaj mecz jeszcze trwa.
Opublikowano 15 maja 20241 r Ciekawe jaki będzie wynik głosowania. Cytat EXCLUSIVE: Premier League clubs to vote on proposal to scrap VAR from next season. Resolution formally submitted by Wolves to abolish system + will be on agenda at June 6 AGM. Any rule change needs 2/3s majority (14 of 20 members) to pass @TheAthleticFC Edytowane 15 maja 20241 r przez ginn
Opublikowano 15 maja 20241 r Moze faktycznie im ten var niepotrzebny, w tej sytuacji nie bylo ponoc karnego
Opublikowano 15 maja 20241 r Nie ma chyba w Europie drużyny tak uzależnionej od jednego piłkarza jak United od Bruno
Opublikowano 16 maja 20241 r Widziałem, że ETH walnął jakąś solówkę na mikrofonie. Czy kibice mu uwierzyli?
Opublikowano 16 maja 20241 r 41 minutes ago, ginn said: Widziałem, że ETH walnął jakąś solówkę na mikrofonie. Czy kibice mu uwierzyli? Obiecał Puchar Anglii, to może zostanie jak zdobędzie Dla dobra beki z United może być.
Opublikowano 16 maja 20241 r https://www.standard.co.uk/sport/football/ederson-injury-update-man-city-news-b1158235.html Ederson ze złamaną kością oczodołu nie wystąpi w meczu z WHU
Opublikowano 16 maja 20241 r 52 minutes ago, Kaczi said: https://www.standard.co.uk/sport/football/ederson-injury-update-man-city-news-b1158235.html Ederson ze złamaną kością oczodołu nie wystąpi w meczu z WHU I w finale pucharu anglii
Opublikowano 16 maja 20241 r no i co, możemy liczyć na potężne flopy, a i tak ostatecznie city wciśnie bramkę więcej, choćby to miało być 4:3
Opublikowano 16 maja 20241 r Ale Ortega broni w tym sezonie dużo lepiej od Edersona akurat, przynajmniej wg wszelkich statystyk.