Opublikowano poniedziałek o 20:322 dni Do końca sezonu postawiłbym na Solskjaera, który ma już doświadczenie jako trener w dużej piłce, w Premier League i w United. Fletcher jednak nie prowadził sam dużego klubu. Niech się nie spieszą ze stałym trenerem, trochę ochłoną i przemyślą sprawę szerzej, niż tylko w kwestii wyboru trenera, a OGS mógłby okazać się strzałem w dziesiątkę do końca tego sezonu. A może i na dłużej, bo jeśli tak to będzie wyglądać na górze, to OGS może być idealny na czasy dziadowania. Nabrał doświadczenia, przemyślał swój poprzedni trenerski pobyt w United na spokojnie, może powyciągał jakieś wnioski.
Opublikowano poniedziałek o 21:142 dni kto by tam nie poszedł to będzie podobnie, tam jest problem w samych strukturach klubu, filozofii oraz brak jakiegokolwiek planu
Opublikowano poniedziałek o 21:222 dni Masz rok na zrobienie top3, inaczej idziesz do piachu. Jeszcze te zjeby gary debile prujące się na podcastach. Strasznie irytująca otoczka wokół tego klubu.
Opublikowano poniedziałek o 22:282 dni 1 hour ago, Atherius said:Masz rok na zrobienie top3, inaczej idziesz do piachu. Jeszcze te zjeby gary debile prujące się na podcastach. Strasznie irytująca otoczka wokół tego klubu.tego nawet Klopp nie zrobił z Liverpoolem. A Ty wymagasz od kogoś kto od Kloppa będzie gorszym trenerem?
Opublikowano poniedziałek o 22:541 dzień To nie moje wymagania tylko odklejonego zarządu mu. 10 trenerów w 13 lat czy coś w ten deseń, tam nie jest normalnie.
Opublikowano poniedziałek o 23:181 dzień Klopp zdobył jedno mistrzostwo w ciągu 9 lat, a jaka to była kurde maszyna. Dobry trener, dobrzy piłkarze, dobra gra...
Opublikowano poniedziałek o 23:331 dzień Do tego w maju wg mnie bankowo ostatni mecz Bruno na Old Trafford, dziadek Casemiro też zrobi papa i serio będą zmuszeni grać Fletcherami Juniorami w środku pola
Opublikowano wczoraj o 12:55 1 dzień Gvardiol wypada do końca sezonu, Dias na ok 6 tygodni. Do tego Haaland z Fosenem przestali strzelać. No jak teraz Arsenal nie ucieknie na 10+ punktów to juz nigdy tytułu nie będzie.
Opublikowano wczoraj o 13:47 1 dzień No, pisałem niedawno, że Man City gra tą samą jedenastką dwa razy w tygodniu i ciekawe jak im pójdzie hehe. Ciekawe, co teraz. Wychodzi, że wskakują Ake i Chusanow na stopera (na ławkę 20-letni Max Alleyne, któremu cofnięto wypożyczenie z Watfordu). Trudno jednak o nich coś powiedzieć, bo przecież praktycznie nie grali do tej pory. Może nie będzie tak źle. Na ten moment, City ma nadal jedenastu piłkarzy do wystawienia, tyle że z Ake i Chusanowem. Zawsze mogą też jeszcze kogoś kupić w styczniu, to jest Manchester City.O Haalandzie jak słyszę że "przestał strzelać", to spodziewam się 6 goli w następnych trzech meczach hehe. Grali z Chelsea i Sunderlandem, dwiema defensywnymi ekipami. Nie wiem, nie grzebałbym ich jeszcze.
Opublikowano 3 minuty temu3 min Nie no, muszę powiedzieć, trzymam kciuki za nich mocno, bo jak Arsenal nie zdobędzie teraz mistrza (co nie byłoby dziwne - łatwo to wygrywać każdy mecz?), to w necie ludzie będą już na wieczność po nich srać. W necie ludzie srają się do dzisiaj z wrażenia, że Borussia Dortmund nie wygrała mistrza z Bayernem, chociaż ma połowę jego budżetu, to jakimś cudem to BVB jest przegrywami, a nie Bayern że tylko jednym punktem ich pokonał. Z Arsenalem, byłoby to nie do wytrzymania. Tak że