Opublikowano poniedziałek o 20:325 dni Do końca sezonu postawiłbym na Solskjaera, który ma już doświadczenie jako trener w dużej piłce, w Premier League i w United. Fletcher jednak nie prowadził sam dużego klubu. Niech się nie spieszą ze stałym trenerem, trochę ochłoną i przemyślą sprawę szerzej, niż tylko w kwestii wyboru trenera, a OGS mógłby okazać się strzałem w dziesiątkę do końca tego sezonu. A może i na dłużej, bo jeśli tak to będzie wyglądać na górze, to OGS może być idealny na czasy dziadowania. Nabrał doświadczenia, przemyślał swój poprzedni trenerski pobyt w United na spokojnie, może powyciągał jakieś wnioski.
Opublikowano poniedziałek o 21:145 dni kto by tam nie poszedł to będzie podobnie, tam jest problem w samych strukturach klubu, filozofii oraz brak jakiegokolwiek planu
Opublikowano poniedziałek o 21:225 dni Masz rok na zrobienie top3, inaczej idziesz do piachu. Jeszcze te zjeby gary debile prujące się na podcastach. Strasznie irytująca otoczka wokół tego klubu.
Opublikowano poniedziałek o 22:285 dni 1 hour ago, Atherius said:Masz rok na zrobienie top3, inaczej idziesz do piachu. Jeszcze te zjeby gary debile prujące się na podcastach. Strasznie irytująca otoczka wokół tego klubu.tego nawet Klopp nie zrobił z Liverpoolem. A Ty wymagasz od kogoś kto od Kloppa będzie gorszym trenerem?
Opublikowano poniedziałek o 22:545 dni To nie moje wymagania tylko odklejonego zarządu mu. 10 trenerów w 13 lat czy coś w ten deseń, tam nie jest normalnie.
Opublikowano poniedziałek o 23:185 dni Klopp zdobył jedno mistrzostwo w ciągu 9 lat, a jaka to była kurde maszyna. Dobry trener, dobrzy piłkarze, dobra gra...
Opublikowano poniedziałek o 23:335 dni Do tego w maju wg mnie bankowo ostatni mecz Bruno na Old Trafford, dziadek Casemiro też zrobi papa i serio będą zmuszeni grać Fletcherami Juniorami w środku pola
Opublikowano wtorek o 12:554 dni Gvardiol wypada do końca sezonu, Dias na ok 6 tygodni. Do tego Haaland z Fosenem przestali strzelać. No jak teraz Arsenal nie ucieknie na 10+ punktów to juz nigdy tytułu nie będzie.
Opublikowano wtorek o 13:474 dni No, pisałem niedawno, że Man City gra tą samą jedenastką dwa razy w tygodniu i ciekawe jak im pójdzie hehe. Ciekawe, co teraz. Wychodzi, że wskakują Ake i Chusanow na stopera (na ławkę 20-letni Max Alleyne, któremu cofnięto wypożyczenie z Watfordu). Trudno jednak o nich coś powiedzieć, bo przecież praktycznie nie grali do tej pory. Może nie będzie tak źle. Na ten moment, City ma nadal jedenastu piłkarzy do wystawienia, tyle że z Ake i Chusanowem. Zawsze mogą też jeszcze kogoś kupić w styczniu, to jest Manchester City.O Haalandzie jak słyszę że "przestał strzelać", to spodziewam się 6 goli w następnych trzech meczach hehe. Grali z Chelsea i Sunderlandem, dwiema defensywnymi ekipami. Nie wiem, nie grzebałbym ich jeszcze.
Opublikowano środa o 22:383 dni Nie no, muszę powiedzieć, trzymam kciuki za nich mocno, bo jak Arsenal nie zdobędzie teraz mistrza (co nie byłoby dziwne - łatwo to wygrywać każdy mecz?), to w necie ludzie będą już na wieczność po nich srać. W necie ludzie srają się do dzisiaj z wrażenia, że Borussia Dortmund nie wygrała mistrza z Bayernem, chociaż ma połowę jego budżetu, to jakimś cudem to BVB jest przegrywami, a nie Bayern że tylko jednym punktem ich pokonał. Z Arsenalem, byłoby to nie do wytrzymania. Tak że
Opublikowano środa o 23:033 dni City straciło dziś kolejne punkty. Tym razem bukiet kwiatów wysyłamy do Brighton
Opublikowano czwartek o 19:242 dni Manchester United oddał wczoraj najwięcej strzałów na bramkę przeciwnika w jednym meczu w całej Premier League od 2016 roku.Zremisowali z Burnley Edytowane czwartek o 19:252 dni przez giger_andrus
Opublikowano czwartek o 21:212 dni Szeszko oddał 7 celnych strzałów lol. Prawie tyle, co przez resztę sezonu razem wziętą. Może to będzie PRZEBUDZENIE potężnego Słoweńca.Arsenal tymczasem musi być zachwycony tym, że stanął przy Gyoku. O Panie, co za nieużytek. 11 celnych strzałów na bramkę w całym sezonie, swoją drogą. W całym sezonie grania co mecz na szpicy w najsilniejszym klubie świata. Ale za to ładnie wystawia, co nie? No niezbyt, też prawie nigdy. Wygrywa główki jak jakiś Carroll? No rzadko. Angażuje się i podaje dokoła? Nie, podaje tyle co typowa dziewiątka.Jak Arsenal wygra mistrza z tym Gyokeresem w każdym meczu, to będzie jak odpowiednik Kazuba rozwalającego mnie w Tekkena z zamkniętymi oczami.
Opublikowano czwartek o 21:382 dni 2 godziny temu, giger_andrus napisał(a):Manchester United oddał wczoraj najwięcej strzałów na bramkę przeciwnika w jednym meczu w całej Premier League od 2016 roku.Zremisowali z Burnley nie wchodźmy w takie detale, remis ze spadkowiczem, trener ewidentnie nie dowiózł, na taczkach go po takim meczu
Opublikowano czwartek o 21:582 dni Rozczarowujący mecz ze strony Arsenalu. Pierwsza połowa zapowiadała, że w drugiej docisną, ale wyszło zupełnie inaczej.A tak poważnie to absolutnie żenująca postawa, zupełnie inna drużyna wyszła na boisko. Nie mam pojęcia co się tam zadziało w głowach. Ale wiadomo, lepszy remis niż... Edytowane czwartek o 22:012 dni przez ginn
Opublikowano czwartek o 22:032 dni dawno nie widziałem tak wysoko grających Salibe z Gabrielem zwłaszcza w pierwszej połowie. Nie wiem może ten ulewny deszcz im przeszkadzał, te przepychanki też nie pomogły nikomu
Opublikowano piątek o 07:382 dni 9 hours ago, ginn said:Ale wiadomo, lepszy remis niż...Niż w ataku Gyokeres.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Kilka dni temu Semenyo zdobył gola na 3-2 w doliczonym czasie, żegnając się pięknie, a dziś już strzela dla Man City. Petarda nieco jak Doku, wygląda tak samo tylko większy, ale ma pomysł na siebie. Pewnie będą rotować i może być 3 dobrych skrzydłowych, z grona Cherki/Semenyo/Doku, częściej w gazie. Tylko Man City kupuje największą gwiazdę innego klubu PL do takiego celu hehe, ale może im jeszcze wiele dać ta GŁĘBIA.Teraz tydzień pucharków, kluby mogą dać odpocząć, ale jak już ruszy za tydzień z powrotem, to liga i LM będą miały morderczy terminarz do lata, prawie zero relaksu od grania 2 razy w tygodniu. Jeszcze zobaczymy, który klub jak to zniesie.