Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W sumie to ciekawe, że w mediach nie grzeją Xabiego w United. W moim odczuciu to Zarząd powinien tam teraz na głowie stanąć, żeby go pozyskać. Pytanie, czy on sam wyraziłby zainteresowanie. Myślę, że na luzie ugrałby pełną autonomię i zawodników o których by prosił, albo chociaż o zbliżonym profilu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, ginn napisał(a):W sumie to ciekawe, że w mediach nie grzeją Xabiego w United. W moim odczuciu to Zarząd powinien tam teraz na głowie stanąć, żeby go pozyskać. Pytanie, czy on sam wyraziłby zainteresowanie. Myślę, że na luzie ugrałby pełną autonomię i zawodników o których by prosił, albo chociaż o zbliżonym profilu.Chłopie przecież to były Liverpoolczyk, kukły zarządu by kibice palili na stadionieJa bym szedł w Enrique, ewentualnie Simeone lub Ancelotti/Negelsmann o ile będą dostępni po WC. Z drugiej strony przy każdym z tej czwórki mam obawy czy w ogóle będą rozważać United patrząc na ten cyrk. Do tego dużo wskazuje na to, że to ostatnie miesiące Bruno na Old Trafford.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No ja też bym poszedł w umawianie się z Duą Lipą, tylko nie wiem co ona na to hehe.Dla topowych trenerów przecież nie ma żadnego powodu w to wchodzić - już są na szczycie, kasę kroją już teraz wielką. Trochę jakby kogoś prosić o zagranie w ryzykowną partię pokerka, tylko że jak przegrasz to tracisz kasę, a jak wygrasz to masz tyle samo co miałeś. Chyba mało kto nawet myśli o takich typach w kontekście niedawnego finalisty Europa League.W sumie z tego grona nie byłby niewiarygodnym szokiem dla mnie tylko ewentualnie kiedyś Ancelotti, bo jednak ma swoje lata, swoje przeżył, pamięta jaki to wielki klub, może przed emeryturą chciałby dla lore zaliczyć takie doświadczenie.