Opublikowano 8 stycznia 200817 l Konsola z HDMI bez kabla HDMI?Jesli to nowy zestaw to skieruj sprawe do sklepu ze zestaw jest niekompletny.
Opublikowano 8 stycznia 200817 l http://www.xbox.com/en-US/hardware/compare101.htm?WT.svl=nav kabel HDMI jest tylko w zestawie z wersją Elite =/ Edytowane 8 stycznia 200817 l przez ShtaS
Opublikowano 9 stycznia 200817 l Poszukałem troszkę po forum ale nic nie znalazłem, a więc: Czy kamerka Xbox Live Vision jest kompatybilna z PC z Vistą i może NAGRYWAĆ filmiki na dysk twardy PCta? Mam nadzieję, że mnie rozumiecie . Edytowane 9 stycznia 200817 l przez maciucha
Opublikowano 10 stycznia 200817 l tak, jest kompatybilna w 100% Przeciez to Microsoft SPRAWDZONE A z nagrwaniem filmików na dysk nie ma problemów?
Opublikowano 10 stycznia 200817 l Witam W Marcu chciałbym kupić konsole,czy moglibyście mi powiedzieć: 1.Który model jest lepszy Premium czy Arcade? 2.Jak to jest z gwarancją?Czy żeby była ważna to trzeba najpierw zarejstrować konsole w sieci? 3.Czy konsole lepiej kupić w markecie czy na Allegro? 4.Na jaki adres najbezpieczniej można się zarejstrować w LIVE {UK czy USA}?i czy ożna podać swój prawdziwy adres?
Opublikowano 10 stycznia 200817 l 1. wyposarzeniowo Premium, technologicznie Arcade 2. niewiem, niech ktos inny sie wypowie 3. obojetnie bo i tak konsole wysylasz do Czech 4. niewiem, niech ktos inny sie wypowie
Opublikowano 10 stycznia 200817 l Co do adresu, to zdecydowanie USA, chociażby z tytułu tańszych opłat za MSP i Live! Gold
Opublikowano 11 stycznia 200817 l To jak to jest z płaceniem? Kilka osób pisało że odrzuca nasze(polskie) karty przy próbie płacanie.
Opublikowano 11 stycznia 200817 l Ale jak już dochodzi do kupna punktów i abonamentu, to taniej jest w przypadku kont na USA
Opublikowano 11 stycznia 200817 l To jak to jest z płaceniem? Kilka osób pisało że odrzuca nasze(polskie) karty przy próbie płacanie. XL nie przyjmuje już płatności kartami kredytowi wydanymi w PL - pozostały nam tylko zdrapki... Ale jak już dochodzi do kupna punktów i abonamentu, to taniej jest w przypadku kont na USA W tej chwili (zdrapki) nie ma już takiej róznicy, jak kiedyś przy płatnościach kartą (w $$ zawsze wychodziło taniej niż w funtach UK). Zdrapkę na 2100 MSP kupisz za ok. 100 zł, 12 m-cy XL Gold ok. 150 zł... Edytowane 11 stycznia 200817 l przez Butcher
Opublikowano 11 stycznia 200817 l XL nie przyjmuje już płatności kartami kredytowi wydanymi w PL - pozostały nam tylko zdrapki... Za Live można płacić polską kartą.
Opublikowano 11 stycznia 200817 l Czyli można spokojnie zarejstrować adres w USA bez ryzyka bana? Edytowane 11 stycznia 200817 l przez metalcoola
Opublikowano 12 stycznia 200817 l Czy kamerka Xbox Live Vision ma wbudowany mikrofon? Sorki za głupawe pytanie ale nie wiem już co robić - czym czyścić płyty? Gdy wziąłem wacik do oczu i przetarłem jedną płytę to zrobiły się ryski, nie chce ryzykować na następnej płycie temu sie pytam...
Opublikowano 12 stycznia 200817 l Nie ma mikrofonu, to sama kamerka, zresztą malutka. Czyszczenie płyt, 1. rezultat w Google: http://www.kinodomowe.idg.pl/artykuly/40247.html
Opublikowano 17 stycznia 200817 l Witam!!! Nie wiedziałęm gdzie umieścic moje pytanie więc daje je tutaj... Mianowicie mam mojego Xa premium bez HDMI podpietego po zwykły panoramiczny TV Philipsa...mam z nim 2 problemy otóz przy przełączeniu na AV po bokach mam dwa szare pasy...próbowałem zmiane ustawien w konsoli i w tv obraz za nic nie chce sie rozciągnąć...drugi problem to dema smigające w 60Hz po przeąączeniu w ustawieniach konsoli na te opcje ekran zaczyna migac nie da sie grac...Czy ktoś moze udzielic jakis rad???
Opublikowano 17 stycznia 200817 l W konsoli masz wybór formatu obrazu, tam gdzie jest wybór rozdzielczości. Być może twój TV nie obsługuje 60Hz.
Opublikowano 18 stycznia 200817 l dziś wróciła konsolka z Czech, ale nie mogę odzyskac gamertaga.Wyskakuje mi informacja o błędzie 8007065B:0 lub 8015003:0. Dzwoniłem na helpline, ale przecież mi ten pan nie pomoże, bo nie ma w Polsce live. Na xbox.com loguję się bez problemów. Usunąłem profil z hdd, usunąłem jakiś plik z marketplace, o którym ktoś pisał na onlinecenter i nic. Krem mnie zalewa, bo wszystkie achivy i opłata za live za rok pójdzie się pier..ic gdyby nie gearsy i moi przyjaciele z live opier..iłbym konsolę i kupił ps3 jak spotkam kiedys kogos z microsoftu to go pogryzę :catfight: Może znacie przyczynę a najlepiej środek zaradczy?
Opublikowano 18 stycznia 200817 l dziś wróciła konsolka z Czech, ale nie mogę odzyskac gamertaga.Wyskakuje mi informacja o błędzie 8007065B:0 lub 8015003:0. Dzwoniłem na helpline, ale przecież mi ten pan nie pomoże, bo nie ma w Polsce live. Na xbox.com loguję się bez problemów. Usunąłem profil z hdd, usunąłem jakiś plik z marketplace, o którym ktoś pisał na onlinecenter i nic. Krem mnie zalewa, bo wszystkie achivy i opłata za live za rok pójdzie się pier..ic gdyby nie gearsy i moi przyjaciele z live opier..iłbym konsolę i kupił ps3 jak spotkam kiedys kogos z microsoftu to go pogryzę :catfight: Może znacie przyczynę a najlepiej środek zaradczy? Live cały czas ma problemy. Próbuj cały czas, ja miałem tak samo jak chcialem dodac Microsoft Pointsy, trzeba próbować cały czas i za którymś razem sie uda .
Opublikowano 18 stycznia 200817 l dziś wróciła konsolka z Czech, ale nie mogę odzyskac gamertaga.Wyskakuje mi informacja o błędzie 8007065B:0 lub 8015003:0. Dzwoniłem na helpline, ale przecież mi ten pan nie pomoże, bo nie ma w Polsce live. Na xbox.com loguję się bez problemów. Usunąłem profil z hdd, usunąłem jakiś plik z marketplace, o którym ktoś pisał na onlinecenter i nic. Krem mnie zalewa, bo wszystkie achivy i opłata za live za rok pójdzie się pier..ic gdyby nie gearsy i moi przyjaciele z live opier..iłbym konsolę i kupił ps3 jak spotkam kiedys kogos z microsoftu to go pogryzę :catfight: Może znacie przyczynę a najlepiej środek zaradczy? Live cały czas ma problemy. Próbuj cały czas, ja miałem tak samo jak chcialem dodac Microsoft Pointsy, trzeba próbować cały czas i za którymś razem sie uda . Kurcze, miałeś racje, poszło! Dzięki za radę , bo już chciałem zakładac nowe konto. POZDRAWIAM!
Opublikowano 22 stycznia 200817 l Co mam zrobić? Mój Xbox rysuje płyty, za 3 dni rozpoczynają mi się ferie, do końca tygodnia przyjdzie Paradise, na dodatek przechodzę dopiero pierwszy raz gearsy, wysłać konsolę aby wymeinili napęd, czy grać dwa tygodnie, zjechać płyty i zapłacić za regenerację, a po feriach wysłać sprzęt.
Opublikowano 22 stycznia 200817 l O takie rzeczy się pytasz na forum? Moim zdaniem odesłać jak najszybciej, a w ferie obejrzeć jakieś filmy, poczytać książki...