ShtaS 174 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Skąd masz info, że dokładnie listopad? Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...42&Itemid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Czy gitarka z GH3 na Pc współpracuje z X360? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam chciałbym się zapytać, czy kolor Xboxa 360 Premium, jest (dokładnie) taki sam jak X360 Arcade. Czy mi się wydaje czy Premium jest ciemniejszy? Jak pasuje do Arcade dysk, ten z Premiuma, pod względem koloru. Dla mnie jest to po prostu ważne, chcę wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Czy w polsce mozna gdzies dostac takie gry w PAL jak : College Hoops 2K6 ,Major League Baseball 2K6 , NCAA March Madness 07 ? Czy przeznaczone to jest wszystko na rynek amerykanski ? Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez z2djtkose Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam chciałbym się zapytać, czy kolor Xboxa 360 Premium, jest (dokładnie) taki sam jak X360 Arcade. Czy mi się wydaje czy Premium jest ciemniejszy? Jak pasuje do Arcade dysk, ten z Premiuma, pod względem koloru. Dla mnie jest to po prostu ważne, chcę wiedzieć. Jest taki sam. Że ciemniejszy, może ci się wydawać przez chromowaną tackę Premiuma. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Czy w polsce mozna gdzies dostac takie gry w PAL jak : College Hoops 2K6 ,Major League Baseball 2K6 , NCAA March Madness 07 ? Czy przeznaczone to jest wszystko na rynek amerykanski ? Serie które wymieniłeś zostały wypuszczone tylko w USA oprócz MLB które wychodzi także w azji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 smieszna sprawa... co roku Microsoft potracal z mojego konta $54 za roczny abonament Xbox Live, w tym roku jednak panowie z redmont potracili sobie niebagatela $69. Co to korwa Live zdrozal? Cytuj Odnośnik do komentarza
Poscok 10 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Czy regeneracja płyt dvd w specjalistycznym sklepie(urządzeniu) daje nadzieje ze gra będzie działać? Mam Ninja gaiden II całkiem zjechane dookoła i się tnie na filmikach(nie idzie dalej),mój kumpel zmieniał pozycje konsoli z pionowej na poziomą,gra była nówka zero rys a teraz lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zmienial pozycje konsoli podczas gdy byla wlaczona? Cytuj Odnośnik do komentarza
Poscok 10 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Tak %-) sam mu bilem brawa,słyszałem tylko jak płyta trze o coś w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Na filmikach? A cache czyściłeś? I odłącz konsole od Live by nie pobrał poprawki. Może to pomoże, jeżeli oczywiście na filmiku gra się przycina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Kiedy wychodzi ten nowy Xbox (ile to... 60GB, czy tam 80?)? Kiedy będzie możliwość zapisu gier na HDD? Opłaca się jeszcze kupować Arcade'a za 600 zł(może bym skoczył postać w kolejce przed Media Markt), czy lepiej czekać na tą nową wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza
mx9 2 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Czy regeneracja płyt dvd w specjalistycznym sklepie(urządzeniu) daje nadzieje ze gra będzie działać? Mam Ninja gaiden II całkiem zjechane dookoła i się tnie na filmikach(nie idzie dalej),mój kumpel zmieniał pozycje konsoli z pionowej na poziomą,gra była nówka zero rys a teraz lipa. miałem taka sama sytuacje. wysłałem płytke do renegeracji teraz śmiga aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Kiedy wychodzi ten nowy Xbox (ile to... 60GB, czy tam 80?)? Kiedy będzie możliwość zapisu gier na HDD? Opłaca się jeszcze kupować Arcade'a za 600 zł(może bym skoczył postać w kolejce przed Media Markt), czy lepiej czekać na tą nową wersję? Kupuj Arcade, potem najwyżej dysk dokupisz do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Neoman 93 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Kiedy wychodzi ten nowy Xbox (ile to... 60GB, czy tam 80?)? Kiedy będzie możliwość zapisu gier na HDD? Opłaca się jeszcze kupować Arcade'a za 600 zł(może bym skoczył postać w kolejce przed Media Markt), czy lepiej czekać na tą nową wersję? X360 60GB jest już na rynku od kilkunastu dni. Za 600zł Arcade się opłaca ale wątpię żebyś wyrwał. Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez Neoman Cytuj Odnośnik do komentarza
pele15 3 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 siema. mam pytanie czy wszystkie gry chodzą jak się ma Xboxa Arcade?? Bo nie wiem jak to jest jak sie ma tylko karte. i mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie czy jak kupie ARCADE i tam jest kabel do podłączenia konsoli do tv to czy moge kupić jakąś przejsciówke zeby na euro wejscie działało? Czy to sa takie zwykłe czincze jak np. w ps2 i taka zwykła przejsciowka jak w ps2 dodawana wystarczy? jezeli inna to napiszcie prosze jaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 beda dzialac normalnie, lecz pare jak np. Burnout Paradise na online juz nie pograsz czy rankingowe mecze w Halo 3 ale SP bedzie dzialac bez problemow Cytuj Odnośnik do komentarza
pele15 3 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 aha ok to fajnie a z tym kablem mogłby mi ktoś odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza
wolek92 4 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Czy regeneracja płyt dvd w specjalistycznym sklepie(urządzeniu) daje nadzieje ze gra będzie działać? Mam Ninja gaiden II całkiem zjechane dookoła i się tnie na filmikach(nie idzie dalej),mój kumpel zmieniał pozycje konsoli z pionowej na poziomą,gra była nówka zero rys a teraz lipa. miałem taka sama sytuacje. wysłałem płytke do renegeracji teraz śmiga aż miło. Potwierdzam, też wysłałem to regeneracji i działa bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Nie potwierdzam (chyba, że potwierdzacie regeneracje płyt w ogólnym znaczeniu) - mnie pomógł cache w NG2 i odłączenie konsoli od netu od 7 rozdziału. - żadne tam wysyłanie płytki. Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A da sie zeby MS wymienił? Moj xbox sam ją porysowal, tak z dupy. A jak regeneracja jest, to gdzie to mozna zrobic? Pytanie 2: probuje podłaczyc xboxa do netu, mam neostrade i modem sagema, wpinam ten kabel do peceta,podpinam do xboxa, konfiguruje wszystko wg. tego: http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...&Itemid=198 Ale na komputerze cały czas mi pisze ze "kabel sieciowy odłączony" na xboxie "Odłączono" wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
Poscok 10 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Czy regeneracja płyt dvd w specjalistycznym sklepie(urządzeniu) daje nadzieje ze gra będzie działać? Mam Ninja gaiden II całkiem zjechane dookoła i się tnie na filmikach(nie idzie dalej),mój kumpel zmieniał pozycje konsoli z pionowej na poziomą,gra była nówka zero rys a teraz lipa. miałem taka sama sytuacje. wysłałem płytke do renegeracji teraz śmiga aż miło. Potwierdzam, też wysłałem to regeneracji i działa bardzo dobrze. Dzieki Panowie dajecie mi jakas nadzieje,stracic nowa gre to kwas a nie chce przyjaciela obciążać kosztami za nowa gre %-) Fisiu mi chodzi o zjechana plytke dvd nie zadne cache. Pzdr Poscok Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez Poscok Cytuj Odnośnik do komentarza
masterlag 1 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 @Mikes Dziwne ja się łącze dokładnie tak samo tj. Modem do kompa przez usb i potem ten kabel z premiuma(nie pamiętam czy taki sam jest w arc) do kompa i drugi koniec do XO,tworze nec connection,udostępniam na kompie i nic nie muszę nawet konfigurować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi