Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 799,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Byc moze kupil uzywke na allegro, one tak wlasnie chodza w granicy 120zł.

Opublikowano

Jakie tam promocje, uzywki chodza w granicach 120, nowki w folii w granicach 130 (mowimy o GOW-ie). Wiadomo - czasami trzeba miec troche szczescia zeby "ustrzelic" atrakcyjna aukcje, ale tak to z Allegro jest ;).

Co do uzywanych gier - nie mam zadnych oporow, zeby takowe kupowac. Jesli gra jest w dobrym stanie, to naprawde bez znaczenia czy ma folie, czy jej nie ma. I tak pchne ja dalej :).

Opublikowano

Czyli gra za ponad 100 to zadki okaz wiec nie mozna powiedzec ze to standard po miesiacu. Trafiles, miales farta, spox

Opublikowano

Jak to w końcu jest z falconami i ROD-em?

Przegrzewają się czy nie?

Edytowane przez jacek11111

Opublikowano

Szybkie pytanie. Czy gry ze starego x-boxa chodzą na x360?

Opublikowano
Szybkie pytanie. Czy gry ze starego x-boxa chodzą na x360?

Jeśli nie masz LIVE, to tutaj jest po polsku opisane jak ściągnąć emulator + aktualna lista: KLIK

Opublikowano

2. We wszystkich grach, które w wykorzystują XBL wyłącza pobieranie. Pewnie dlatego żeby całe łącze szło na multi. Nie wiem jak jest w Gyrosach w Halo też wyłącza ale po jakimś czasie jak nie grasz w multi zaczyna pobierać dalej.

Edytowane przez Krzys PL

Opublikowano

1.Kiedys byly teraz nie wiem - Yaris, Undertow, Carcassonne

2.Live nie dziala w 2 strony albo grasz albo sciagasz.

Opublikowano

Czy zanim kupię jakiś "Picture Pack" na marketplace mogę obejrzeć jego zawartość(obrazki które są w tym pakiecie)????

Opublikowano

Na mygamercard masz "Picture Scout".

Opublikowano

Gdzie zobaczę jak wyglądają gamerpic? Picture Scout nie działa.

Opublikowano

Witam

Chciałbym sobie sprawdzić jak wygląda film w HD, ale nie z HD_DVD Playera, tylko za pomocą tzw. streamowania...

W jakim formacie musiałby być film na PC w HD żeby zadziałał na Xboxie?

Czy to jest możliwe tylko przy WMV? (format taki sam jak filmiki tzw. 'review' ściągane z GameTrailers.com?)

Czy np mógłbym zdobyć film w jakimś innym formacie np MKV, nałożyć napisy i wtedy przekonwertować na WMV?

Próbował ktoś uruchamiać tak jakieś filmy w HD, za pomocą streamowania??

Z góry dzięki za odpowiedź

Opublikowano

Zamierzam kupic kabel HDMI. Wiem ze cena nie gra roli, kabel za 2 dychy pokaze to samo co ten za 2 stowy. Ale na co musze zwrocic uwage, ma byc jakis specjalny? HDMI "niesie" i obraz i dzwiek?

Opublikowano

Ja z kolei mam takie szybkie pytanko z Racji że nie mam lajwa a chciałbym oglądać filmy na konsoli...

Czy można tak jak np z NXE nagrać takowe kodeki na pena i wgrać do konsoli , czy w ogóle są takie kodeki do pobrania gdzieś na stronie?