Opublikowano 7 grudnia 200816 l Wiadomo zawsze są jakieś tam wyjątki , ale cudów nie ma. Ktoś jeszcze kupił GOW2 za 119 ? Edytowane 7 grudnia 200816 l przez TheBesTia
Opublikowano 7 grudnia 200816 l Byc moze kupil uzywke na allegro, one tak wlasnie chodza w granicy 120zł.
Opublikowano 7 grudnia 200816 l Jakie tam promocje, uzywki chodza w granicach 120, nowki w folii w granicach 130 (mowimy o GOW-ie). Wiadomo - czasami trzeba miec troche szczescia zeby "ustrzelic" atrakcyjna aukcje, ale tak to z Allegro jest . Co do uzywanych gier - nie mam zadnych oporow, zeby takowe kupowac. Jesli gra jest w dobrym stanie, to naprawde bez znaczenia czy ma folie, czy jej nie ma. I tak pchne ja dalej .
Opublikowano 7 grudnia 200816 l Czyli gra za ponad 100 to zadki okaz wiec nie mozna powiedzec ze to standard po miesiacu. Trafiles, miales farta, spox
Opublikowano 7 grudnia 200816 l Jak to w końcu jest z falconami i ROD-em? Przegrzewają się czy nie? Edytowane 7 grudnia 200816 l przez jacek11111
Opublikowano 7 grudnia 200816 l Mój kumplel niedawno kupował Xa i dostał RODa, czyli zależy na co trafisz.
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Tu masz liste gier , które chodzą: http://www.panthergames.ys.pl/readarticle.php?article_id=445
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Szybkie pytanie. Czy gry ze starego x-boxa chodzą na x360? Jeśli nie masz LIVE, to tutaj jest po polsku opisane jak ściągnąć emulator + aktualna lista: KLIK
Opublikowano 9 grudnia 200816 l 1. Czy są jakieś darmowe gry arcade? 2. Dlaczego jak coś ściągam i włączę singla w Gears of War to mi się wyłącza download?
Opublikowano 9 grudnia 200816 l 2. We wszystkich grach, które w wykorzystują XBL wyłącza pobieranie. Pewnie dlatego żeby całe łącze szło na multi. Nie wiem jak jest w Gyrosach w Halo też wyłącza ale po jakimś czasie jak nie grasz w multi zaczyna pobierać dalej. Edytowane 9 grudnia 200816 l przez Krzys PL
Opublikowano 9 grudnia 200816 l 1.Kiedys byly teraz nie wiem - Yaris, Undertow, Carcassonne 2.Live nie dziala w 2 strony albo grasz albo sciagasz.
Opublikowano 10 grudnia 200816 l Czy zanim kupię jakiś "Picture Pack" na marketplace mogę obejrzeć jego zawartość(obrazki które są w tym pakiecie)????
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Dużo można zobaczyć na samej konsoli już w okienku potwierdzenia zakupu.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Witam Chciałbym sobie sprawdzić jak wygląda film w HD, ale nie z HD_DVD Playera, tylko za pomocą tzw. streamowania... W jakim formacie musiałby być film na PC w HD żeby zadziałał na Xboxie? Czy to jest możliwe tylko przy WMV? (format taki sam jak filmiki tzw. 'review' ściągane z GameTrailers.com?) Czy np mógłbym zdobyć film w jakimś innym formacie np MKV, nałożyć napisy i wtedy przekonwertować na WMV? Próbował ktoś uruchamiać tak jakieś filmy w HD, za pomocą streamowania?? Z góry dzięki za odpowiedź
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Zamierzam kupic kabel HDMI. Wiem ze cena nie gra roli, kabel za 2 dychy pokaze to samo co ten za 2 stowy. Ale na co musze zwrocic uwage, ma byc jakis specjalny? HDMI "niesie" i obraz i dzwiek?
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Ja z kolei mam takie szybkie pytanko z Racji że nie mam lajwa a chciałbym oglądać filmy na konsoli... Czy można tak jak np z NXE nagrać takowe kodeki na pena i wgrać do konsoli , czy w ogóle są takie kodeki do pobrania gdzieś na stronie?