winner 183 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 A ja mam pytanie z innej beczki. Mogeęściągać dodatek do jednej gry i w tym samym czasie włączyć inny tytuł? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Możesz ściągać cokolwiek i włączyć cokolwiek i będzie się ściągać, chyba że chcesz grać w sieci wtedy ściąganie wskoczy na pauze. PS. Nie lepiej sprawdzić taką pierdołę samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Chciałem się upewnić, dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Jest jeszcze taki knyf, że stawiając konsolę pionowo zasłaniamy wloty wentylacyjne, który jakiś geniusz umieścił... na spodzie konsoli. Ale wiesz, że bullshit teraz powiedziałeś? Nic nie zasłaniamy, przypatrz się dokładnie jak konsola stoi pionowo + dziury po bokach (o ile służą do wentylacji). Dziury po bokach są, ale te na spodzie konsoli chyba tylko do szpanu nie są, co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Postawiłeś konsole pionowo i dokładnie popatrzyłeś? Konsola ma na spodzie takie gumki, chyba antypoślizgowe. Spokojnie to wystarcza + otwory po bokach. Jednak w jakiś sposób udostępnili pionowe ustawienie konsoli i raczej nie po to by się usmażyły? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 No nie od dzisiaj wiadomo, że właśnie z chłodzeniem Xbox 360 ma największe kłopoty. Nadal uważam, że sporo zmienia postawienie konsoli na sztorc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Jak uważasz. Swoje zdanie wyraziłem, możesz się zgodzić lub nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin111555 0 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Cześć ja mam pytanie ;] mianowicie chciałbym kupić za niedługo Street Fighter 4 a później Tekkena 6 ale wiem że do wygodnej gry potrzebny jest dobry krzyżak, w xboxie krzyżak jest totalnie zje***y. Poszperałem trochę w necie i znalazłem taki wynalazek: http://store.gameshark.net/sfiv/sfiv_fp_xbox_chun.htm tego "pada" charakteryzuje (w miarę) znośna cena w przeciwieństwie do sticków chciałbym kupić ten wynalazek ale nie znalazłem go na allegro, ceneo itp. moje pytanie brzmi: Czy ktokolwiek widział sklep lub zna handlującą tego typu sprzętem osobę W POLSCE ? Zawsze można sprowadzić z zagranicy ale ceny już są zaporowe a co dopiero po dodaniu kosztów przesyłki. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
slayer79 0 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 czy kiedyś wyjdzie jakis porzadny rpg w stylu Finala na xboxa360? Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Pewnie , że wyjdzie ... ...np. kolejny Final !?! Czy ktokolwiek widział sklep lub zna handlującą tego typu sprzętem osobę W POLSCE ? Śmiem wątpić. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Czy do polskiego oddzialu M$ mozna dzwonic w sprawie live'a? Jakis czas temu zaplacilem karta (za granica) ktora nie jest juz wazna za 12 miesiecy live.Pojawila sie w moim profilu informacja ze usluga jest wazna do przyszlego roku. Teraz jednak dostaje maile od nich ze moja karta powiazana z profilem nie jest juz wazna co jest prawda z powodu wymienionego powyzej.WTF? Probowalem aktywowac zdrapke ale nie mozna tego zrobic az do wyjasnienia tej sprawy.Teraz mam maila ze do 4 dni pozbede sie golda. I teraz tak.Czy mozna dzwonic do naszego oddzialu?Moze lepiej zalozyc nowe konto i uzyc zdrapki?Moze jakies inne pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Powiedza ze uzywasz go nielegalnie,itp - nic nie pomoga Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Miał ktoś z was kiedyś problemy z mygamercard.net ? Próbowałem na różnych przeglądarkach i nie chce mnie połączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Cześć ja mam pytanie ;] mianowicie chciałbym kupić za niedługo Street Fighter 4 a później Tekkena 6 ale wiem że do wygodnej gry potrzebny jest dobry krzyżak, w xboxie krzyżak jest totalnie zje***y. Poszperałem trochę w necie i znalazłem taki wynalazek: http://store.gameshark.net/sfiv/sfiv_fp_xbox_chun.htm tego "pada" charakteryzuje (w miarę) znośna cena w przeciwieństwie do sticków chciałbym kupić ten wynalazek ale nie znalazłem go na allegro, ceneo itp. moje pytanie brzmi: Czy ktokolwiek widział sklep lub zna handlującą tego typu sprzętem osobę W POLSCE ? Zawsze można sprowadzić z zagranicy ale ceny już są zaporowe a co dopiero po dodaniu kosztów przesyłki. ;/ kup zielonego pada microsoftu. ma ulepszony krzyżak. za allegro powinien chyba byc. poszukaj. kiedys na ultimie widzialem tez. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jak to jest z tymi padami od M$? Tak się zastanawiałem, że w Halo we czterech fajnie by się grało ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Normalnie Bierzesz pada, synchronizujesz z konsolą (koło baterii na górze masz przycisk, koło slotów na karty pamięci w konsoli masz ten sam przycisk) i grasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 http://www.allegro.pl/item586644210_nowy_x...1_5_1_lodz.html Znajdzie ktoś Xbox 360 Arcade JASPER 65nm z wyjściem HDMi tylko bez tej przeróbki ? Cytuj Odnośnik do komentarza
HeXa 435 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=128219 od tego typa kup =] ja kupywalem premiuma od niego i moze czekalem poltora miecha ale dostalem dwie gry i pada gratis =] no i cenka super tak ze mozesz zamowic i czekac cierpliwie a oplaci sie =] Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 nie kupuj u piekary bo mozesz czekac 2 miesiace i dostac zwrot kasy... koles gdzies inwestuje ta kase a pozniej oddaje Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 (edytowane) Dzięki , a macie może jeszcze jakieś inne ciekawe oferty ? A xbox z płytą falcon czy jasper? Edytowane 25 Marca 2009 przez Raiga Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Witam mam pytanko odnośnie hardware'u i software'u X360. Mianowicie, wczoraj po włączeniu konsoli, gdy gra w idealnym stanie była w napędzie to w dashboardzie na karcie gdzie zazwyczaj jest napisane: 'Zagraj w tytuł XYZ', było napisane 'Odtwórz DVD' - tak samo jak wtedy gdy mamy w napędzie film na DVD. Po włączeniu karty na filmiku pojawił się napis że gra jest dla Xboxa 360. Po wyłączeniu i włączeniu już było i jest wszystko w porządku. Czy to wina: *napędu DVD *Dasha NXE *płyty *poprostu przypadek Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Też tak miałem. Co jest przyczyną , tego nie wiem, ale mówie sobie , że to przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Przypadek. Ja tak mam od nowości w konsoli - nic szczególnego. Szybko wcisnąć dwa razy eject i po kilku sekundach pojawia się napis z upragnioną grą Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Była taka strona która tworzyła żartobliwego bloga w oparciu o nasze osiągnięcia growe. Szukałem na forum i w goglach, ale nie umiem znaleźć. Pamięta ktoś adres? Cytuj Odnośnik do komentarza
deb 0 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witam. Nurtuje mnie jeden problem. Zrobilem update np: Mirror's Edge a konsola mi nadal pokazuje ze mam 625/1000 a nie 625/1250. I tak mam z paroma grami. Niewiem czym to jest spowodowane, moze tym ze niemam dodatku do gry natomiast na stronie Xboxa to pokazuje mi ze jest 625/1250 wiec o co kaman??? A i mam jeszcze jeden porblem grajac np: halo 3 za kazdym uruchomieniem gry sciaga mi update.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi