Daddy 4 216 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 raczej każda wersja kloca prócz jaspera i slima to pewny zgon. Znajomy prowadzi profesjonalny zakład elektroniczny naprawiający lapki, konsole itd., dostał sporo starych xów i ps3 ale ani jednego X slima. Równie dobrze można napisać że slim jest od 15mc na rynku więc roczna gwarancja MS ale u nas sporo osób ma przerobione konsole, na forach o tym E82 pusto, wszystko to prawie 2 filmiki z okresu letniego 2010 i robienie sensacji. Sam mam slima i kilka kumpli również, jedni ponad rok inni parę miesięcy zero problemów ale na jakiś werdykt za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 (edytowane) Mam pytanie: Ile tych pendraków po 16 Gb można podłączyć do X360 ? 1 czy 2 ? I jeszcze jedno pytanie - mógłby mi ktoś jakieś takie dobrze działające z X360 pendraki polecić (i oczywiście jak najtańsze) co bym mógł na nich trzymać jakieś gry Arcade, savey, a w ostateczności odpalać z nich gry retail ? Takie coś zdałoby egzamin ? http://allegro.pl/pendrive-16-gb-kingston-16gb-dt-g3-wyprzedaz-i1808248116.html Mam oryginalny dysk 60 Gb i nie chce go zmieniać, ale te paręnaście Gb więcej na "pierdoły" by się mogło przydać. Edytowane 6 Września 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Można podłączyć 2 pendrive'y co daje 32 GB , używałem kingston'a 16GB , prędkość zapisu nie jest oszałamiająca ale daje radę no i rok temu kupiłem go za 99 zł ^_^ Edit :mógł by być ale poszperaj jeszcze na allegro może znajdziesz coś z większą prędkością zapisu / odczytu . Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 (edytowane) Przypadkiem na allegro natknąłem się na coś takiego http://allegro.pl/po...1807456332.html w dziel Xbox. Czy to w ogóle coś daje? Opłaca się coś takiego kupić? Jeszcze jest coś takiego: http://allegro.pl/co...1806283042.html @down Tak właśnie przypuszczałem. Dzięki. Edytowane 10 Września 2011 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Nic nie daje a wręcz przyspiesza zgon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Od kiedy produkowane były Jaspery? Mam konsole z pierwszych partii wersji 60 GB już 3 lata i najmniejszego problemu z nią nie było. Data produkcji 25 lipca 2008, jak mniemam to właśnie jest Jasper? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Od kiedy produkowane były Jaspery? Mam konsole z pierwszych partii wersji 60 GB już 3 lata i najmniejszego problemu z nią nie było. Data produkcji 25 lipca 2008, jak mniemam to właśnie jest Jasper? najlepiej sprawdź zasilacz, jeśli 175W Falcon, 150W Jasper Mam pytanie: Ile tych pendraków po 16 Gb można podłączyć do X360 ? 1 czy 2 ? I jeszcze jedno pytanie - mógłby mi ktoś jakieś takie dobrze działające z X360 pendraki polecić (i oczywiście jak najtańsze) co bym mógł na nich trzymać jakieś gry Arcade, savey, a w ostateczności odpalać z nich gry retail ? Takie coś zdałoby egzamin ? http://allegro.pl/pe...1808248116.html Mam oryginalny dysk 60 Gb i nie chce go zmieniać, ale te paręnaście Gb więcej na "pierdoły" by się mogło przydać. lepiej już kupić WD Bevs 250GB za 150zl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Od kiedy produkowane były Jaspery? Mam konsole z pierwszych partii wersji 60 GB już 3 lata i najmniejszego problemu z nią nie było. Data produkcji 25 lipca 2008, jak mniemam to właśnie jest Jasper? Jak 3 lata to Falcon. Ja mam swoją konsolę 3 lata i 2 miechy i to właśnie Falcon, jaspery jeśli dobrze pamiętam pojawiły się parę miechów później. Cytuj Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Jak zrobię achievementa to mi nie wyskakuje okienko z informacją, gdzie to włączyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza
coper 1 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Jak zrobię achievementa to mi nie wyskakuje okienko z informacją, gdzie to włączyć?? Kliknij środkowy guzik na padzie wybierz zakładkę ustawienia, potem preferencje a na końcu powiadomienia i sprawdź czy są włączone. To chyba tutaj a jak nie to szukaj w ustawieniach profilu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Witam, Jestem trochę zbity z tropu, zakupiłem X360 slim i chciałem dokupić dysk: http://allegro.pl/250-gb-xbox-dysk-250gb-do-xbox-360-slim-nowy-i1803962911.html Niepokoi mnie fakt, że stracę gwarancję o czym wcześniej nie wiedziałem.. 'Dysk jest kompatybilny z każdą konsolą Xbox 360 Slim. (Po wymontowaniu dysku z kieszeni HDD XBOX SLIM (związane z utratą gwarancji) będzie działał w "starej" wersji konsoli XBOX 360 (wymagany kabel do podłączenia - nie zawarty w zestawie)' Panowie gdzie muszę zakupić dysk aby nie stracić gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Możesz śmiało kupować ten dysk, gwarancji nie stracisz. Ta notka tyczy sie wyjmowania dysku od starszej wersji klocka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kristoff_mk 54 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 mam pytanko chciałem ostatnio (w sumie to nadal chcę) kupić xboxa slim 4 GB. po obdzwonieniu większości sklepów w stolicy, zadzwoniłem do Ultimy, gdzie pani mi powiedziała, że nie mają xboxów. po spytaniu o taki stan rzeczy (bo w żadnym sklepie nie mieli na sprzedaż slimów 4GB), miła pani mi powiedziała że, nie może mi nic powiedzieć, ale warto poczekać i teraz nie jest dobry moment na kupno xboxa po czym się rozłączyła. pomyślałem że próbują mnie zrobić w ch...a i zadzwoniłem jeszcze raz. odebrał gość który na to samo pytanie powiedział coś o nowej wersji xboxa i żebym lepiej poczekał ktoś coś wie na ten temat? czy to poprostu jakaś ściema? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Jedyne zmiany o jakich słyszałem, to koniec wykończenia piano black dla wersji 250 i mat dla każdej nowej konsoli. Oczywiście związku z powyższym za bardzo nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zacny 0 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Witam Czy pojawiające się co jakiś czas wyprzedaże oraz przeceny gier i dodatków na xbox live dotyczą także kont Xbox Live Free? Chciałem kupić w promocji Shank'a i Ilomilo, ale nie mam golda, tak więc nie wiem czy jest sens doładowywać konto punktami. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomaszz04 6 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Z tego co wiem to tak, promocje dotyczą też posiadaczy kont free. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Witam Czy pojawiające się co jakiś czas wyprzedaże oraz przeceny gier i dodatków na xbox live dotyczą także kont Xbox Live Free? Chciałem kupić w promocji Shank'a i Ilomilo, ale nie mam golda, tak więc nie wiem czy jest sens doładowywać konto punktami. Z góry dzięki za odpowiedź. NIE ! Promocje dotyczą wyłącznie posiadaczy kont Gold. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomaszz04 6 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 NIE ! Promocje dotyczą wyłącznie posiadaczy kont Gold. Gdzie masz tak napisane? W sumie zawsze mam golda i osobiście nigdy nie sprawdzałem ale nigdzie nie ma wzmianki, że te promocje są tylko dla posiadaczy golda, czyli powinny być też dla kont free. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Promocje zawsze dotyczą wyłącznie kont gold. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) zawsze tak było lecz: http://www.onlinecen...ive-Arcade.html zazwyczaj promocje dotyczą tylko goldów ale widać niektóre są wyjątkami raz na jakiś czas. @Don no dokładnie, DotW zawsze jest dla ozłoconych, większość innych w sumie też. trzeba sprawdzać dokładnie bo czasami zdarzy się jakiś wyjątek od reguły. Edytowane 28 Września 2011 przez Colin84 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 zawsze tak było lecz: http://www.onlinecen...ive-Arcade.html zazwyczaj promocje dotyczą tylko goldów ale widać niektóre są wyjątkami raz na jakiś czas. Widać te są wyjątkowo poza deal of the week, ale Ilomilo było tylko dla kont gold. Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 mam pytanko chciałem ostatnio (w sumie to nadal chcę) kupić xboxa slim 4 GB. po obdzwonieniu większości sklepów w stolicy, zadzwoniłem do Ultimy, gdzie pani mi powiedziała, że nie mają xboxów. po spytaniu o taki stan rzeczy (bo w żadnym sklepie nie mieli na sprzedaż slimów 4GB), miła pani mi powiedziała że, nie może mi nic powiedzieć, ale warto poczekać i teraz nie jest dobry moment na kupno xboxa po czym się rozłączyła. pomyślałem że próbują mnie zrobić w ch...a i zadzwoniłem jeszcze raz. odebrał gość który na to samo pytanie powiedział coś o nowej wersji xboxa i żebym lepiej poczekał ktoś coś wie na ten temat? czy to poprostu jakaś ściema? A powiedzieli ci mniej więcej jak długo poczekać? Albo czy będzie taniej, czy drożej? Bo sam też na dniach chcę kupić X360 i po tym info nie wiem za bardzo czy czekać, czy brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Czy na którymś regionie jest jeszcze promocja 1 miesiąca gold za 1 PLN/dolara/funta ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Jest wszędzie tzn US, uk i u nas takze. Przynajmniej wczoraj tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kasjusz 0 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Chciałbym zrezygnować z konta Gold i wyłączyć jego automatyczne odnawianie. Jak to zrobić? Do pomocy Microsoftu nie można się dodzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi