Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

Opublikowano

Po tej kolejce to raczej się wyklarowało, że trio Bełchatów, PBB i Pogoń rozstrzygną między sobą kwestię spadku, a w dodatku Polonia na 99% licencji nie dostanie, także nie bój żaby ;p

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 831,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

Chyba najwięcej było 28, ale nie dam 100%. W tej padło już 27, więc może się uda pobić rekord. Gks zaniżył statystyki strzelając tylko jedną bramkę

Opublikowano

jak mozna tak frajersko przeyebać  mecz :( pogoniarze  robią  WSZYSTKO by jednak spaść do I  ligi

Poprawione :P

Opublikowano

Sędzią meczu Legii z poznańską drużyną której historia przesiąknięta jest wielkopolskimi Wronkami, będzię Pan Szymon Marciniak z Płocka

SPISEK i_lol3.gif

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

Gdzie się posiali poznaniacy? i_lol3.gif

Ten poniżej mordę ma przepiękną i_lol3.gif

13lech2_f73.jpg

Ad hoc sprzeczki czarnoskórego właściciela mopa i Koseckiego (na TT):

Michał Pol ‏@Polsport 3 h

Kosecki: Ceesay powiedział mi, że w następnym meczu połamie mi nogi...

Łukasz Jurkowski Łukasz Jurkowski ‏@Jurasmma 3 h

@Polsport dawać mnie tu tego kebaba!l_usmiech2.gif

n_usmiech.gif

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

Gdzie się posiali poznaniacy? i_lol3.gif

Ten poniżej mordę ma przepiękną i_lol3.gif

jestem jestem. Miło, że się o mnie martwisz.

O co chodzi z tą mordą? bardziej Ci się podoba dupa koseckiego czy jak?

Opublikowano

Mecz był słaby to nie ma o czym mówić.  Jedyne co stało na przyzwoitym poziomie to, o dziwo, sędziowanie (pomijając fakt że arbiter i tak musiał wykonać plan minimum żółtych kartek dla Lechitów). Spodziewałem się zobaczyć jakąś dobrą oprawę gospodarzy ale była bieda (nie)stety.

Winę za przegraną zrzucam na Możdżenia - ten chłopak nie nadaje się pod względem psychologicznym do grania w pierwszym składzie.

Kebba bardzo dobrze powiedział Koseckiemu - kmiot przewracał się od byle podmuchu wiatru. Uśmiałem się przednio. Zobaczymy, czy w meczach o wszystko z zagranicznymi potęgami rodem z bliskiego i dalszego Wschodu sędziowie również będą gwizdać za byle pierdołę :D.

Opublikowano

635045572365118413.JPG

SPISEK i_lol3.gif

LEGIA była wyraźnie lepsza od drużyny grającej w niebieskich trykotach.

Potrójna (licząc ME) korona będzie. 

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

Ad hoc sprzeczki czarnoskórego właściciela mopa i Koseckiego (na TT):

Michał Pol ‏@Polsport 3 h

Kosecki: Ceesay powiedział mi, że w następnym meczu połamie mi nogi...

Łukasz Jurkowski Łukasz Jurkowski ‏@Jurasmma 3 h

@Polsport dawać mnie tu tego kebaba!l_usmiech2.gif

n_usmiech.gif

https://twitter.com/JaroslawFojut/status/336065511521673217

Opublikowano

fa3h9x.jpg

:teehee:

btw. Piast chyba jednak nie chce grać w przyszłym roku w pucharach, i dobrze :)

Opublikowano

Batrovic jest za(pipi)isty, sam sie wycenia na 5mln €, jest wiecznie kontuzjowany i ma niepokolei w głowie :potter:

Opublikowano

Co (w normalnej lidze, np w hiszpanii) jest z meczem o super puchar, jeżeli mistrz ligii ma też puchar kraju? Rozgrywa się go z 2gą drużyną w tabeli czy co?

Bo u nas of kors w tym roku znowu nie będzie superpucharu, ale ciekawi mnie co by było, gdyby miał być, legia z legią? :P

wiki mówi o polsce, że tak jest: 

"(jeżeli ta sama drużyna wywalczyła zarówno mistrzostwo, jak i Puchar kraju – jej przeciwnikiem zostaje finalista Pucharu Polski)"

Edytowane przez Oran

Opublikowano

Powiem tak, zaje.bisty nam się mistrz szykuje. Legia, w którą wpompowano wielkie jak na polskie warunki pieniądze, nie była w niczym lepsza od drużyny złożonej z randomowych grajków, którzy wypłatę widzą raz na kwartał. Przeczuwam pokłady beki w konfrontacjach z potęgami z zakaukazia.

Opublikowano

najlepsza liga swiata!!!!!!!!

Opublikowano

Najlepszy cyrk na świecie .

Opublikowano

Tak to juz jest jak  się przestawia  młodego zawodnika który pokopie dobrze w pilke  poł sezonu  na wyższe pólki .Ja bym go nie skreślał ,na pewno ma potencjał ,albo wystrzeli, albo poznańskie klimaty mu nie służą.:P

Opublikowano

Jak na moje to on sie pali. No nie stracil tych umiejetnosci jakie mial w Polonii, tylko ze tam na mecze chodzilo 1000 bambrow a na Bulgarskiej jak 20-30 kola ryknie to Teo ma pelne majty. Teraz juz po zawodach to moze cos ukluje w tych ostatnich dwoch meczach o nic.

Edytowane przez schabek

Opublikowano

Tak to juz jest jak  się przestawia  młodego zawodnika który pokopie dobrze w pilke  poł sezonu  na wyższe pólki .Ja bym go nie skreślał ,na pewno ma potencjał ,albo wystrzeli, albo poznańskie klimaty mu nie służą. :P

Ratuje go to, że przyszedł jakby z marszu i nie przygotowywał się z drużyną. Jak na spokojnie przepracuje okres przed sezonem to będzie można stwierdzić ile on wart. Albo wystrzeli albo to jednak poziom handzicia i innych janków zapotok. A na razie niech trze chrzan.