Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 833,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

"Strażak Tomek strzela, Puchar Polski wam odbiera" :D Legia mistrzem i Błekitni w Lidze Europy <3

Opublikowano

Już sędzia ruszył na ratunek

Opublikowano

"Strażak Tomek strzela, Puchar Polski wam odbiera" :D Legia mistrzem i Błekitni w Lidze Europy <3

nie.

jeżeli legia zostanie mistrzem i wygra puchar, to do ligi europy idzie drużyna z drugiego miejsca w lidze. Niedawno zmieniły się przepisy.

Opublikowano

Błękitni dawać budę w drugiej.

Bońkowi kasa zapachniała chyowi.

Opublikowano

Chuyowo z tą czerwoną, fajniej by było jakby murzyn dostał :( No i smutałke, że jak awansują i przegrają z Legią to nie zagrają w LE

Opublikowano

Nie wiem, ale wiem, że Kuchenki dostaną wpier.dol od Legii w finale.

Opublikowano

Obojętnie jak to się skończy to i tak już beka obecna. Ono powinni im z 8 tylko w drugiej połowie strzelić biorąc pod uwagę układ sił, a tak Stargard w dogrywce sam coś sobie strzeli ze zmęczenia i będzie wielka wiktoria w posen

Opublikowano

Ficuś jak tam Ruchole, spadek chyba czuje co?

Opublikowano

tata daje kase na wyjazdy na mecze legii?

do mnie to jest niepojete jak wy mozecie w tym sosnowcu czy innym zawierciu kibicowac legii - zaglebie dabrowskie to stan umyslu

Opublikowano

No i wygrał słabszy w sumie dobrze może kogoś wypromują w tym finale.

Opublikowano

tata daje kase na wyjazdy na mecze legii?

do mnie to jest niepojete jak wy mozecie w tym sosnowcu czy innym zawierciu kibicowac legii - zaglebie dabrowskie to stan umyslu

To się sztama nazywa, taknie.

Opublikowano

Ta a potem przyjdzie jeden koles i stwierdzi ze sztama sie skonczyla i mozna nozami sie dzgac :teehee:

Opublikowano

ja pier,dole sztama jak dzieci, sztama raz jest, za chwile jej nie ma, jak zerwie legia sztame to co nagle pierwszy bedziesz krzyczec ze legia bee? zreszta zawiercie tez w duzej czesci jest niebieskie wiec dalej nie rozumiem fascynacji legii

Opublikowano

Jest niestety niebieskie, ale jest też za Zagłębiem i ja jestem po tej dobrej stronie mocy. Od pierwszego mojego obejrzanego meczu polskiej ligi jestem za Legią i nic tutaj nie zmienisz :*

Opublikowano

Gdyby Ufnal Marek był lepszym bramkarzem to tych 3 bramek by nie puscił(na górne się osrywał,stał nie wyłaził a łapał tylko co włapy wpadło).Szkoda bo Kuchenkorz by poleciał i by był wstyd na dekady. ^_^

Edytowane przez Mecenas

Opublikowano

czemu murzyn nie dostał od razu czerwonej kartki za złapanie typa za twarz?

Opublikowano

Nie wiem, ale wiem, że Kuchenki dostaną wpier.dol od Legii w finale.

Wciąż mocno boli ten blamaż w Wielkopolsce ? :D
Opublikowano

Oj boli ich boli, ach ta Azja. Ponoc bramakrz nie wiedzial, ze za linia sie reka nie gra :D

Opublikowano

roziego nic nie boli bo tluscioch pewnie nawet nie widzial tego meczu z legia. pierwszy kibol foruma i od wczoraj tez blekitnych XD

cieszy wygrana i final. co prawda kolejorz juz po pierwszym meczu powinien sobie zaklepac narodowy no ale wiadomo jak bylo. wczoraj juz byla miazga, ale nie zebym bym jakos super podniecony bo zespol z ekstraklasy tak wlasnie powinien grac z druzyna z 3 klasy rozgrywek. tym bardziej ze wiekszosc meczu blekitni grali w 10.  dla nich to i tak byla przygoda zycia i wypada tylko pogratulowac ambicji ktora potrafili zakryc braki w przygotowaniu czy wyszkoleniu. ja osobiscie sobie niewyobrazalem innego scenariusza niz lech w finale nawet po tym 3-1 w stargardzie. no i czy jest ktos zdrowy na umysle kto wolal na final legia - blekitni?

Opublikowano

Schabek czy zdrowy to nie wiem, ale w Azji wszyscy Blekitnych chcieli bo sie boja Lecha jak im 22 marca pocisnał.

Opublikowano

Nie takie potknięcia się w Pucharach zdarzały xD Ja bym z ciekawością zobaczyła mecz Legia-Błękitni.