Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

Opublikowano

No jest to dziwne teraz, ale dla mnie w miarę logiczne - te sytuacje z meczu Legii z Lechem i Pogoni z kimś, o ile dobrze pamiętam, są dobrym przykładem, jak piłkę prawie że zatrzymywali ramieniem piłkarze - był tam chyba Rose z Legii i ktoś jeszcze, nie pamiętam już, ale pewnie kojarzycie te akcje - jak obrońca ma rękę ułożoną naturalnie i nie robi ruchu do piłki, to karnego nie ma, nawet jak go trafi. Za to jak jest ruch do piłki i ręka ułożona nienaturalnie (czyli 100% tego, co się stało na meczu Wisły wczoraj), to jest ewidentny karny. Moim zdaniem ma to sens i jest całkiem sprawiedliwe i dla broniących, i dla atakujących. 

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 827 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano
Marzy mi sie aby ta śmieszna wisełka oraz śląsk spadły z tej ligi.
Tak, scenariusz idealny skoro Legia się już wymiksowała. Jeszcze, żeby podzielili los swoich koleżanek z Chorzowa.

Wysłane z mojego KB2003 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Powiedzmy, że frustracja jest zrozumiała, bo emocje i tak dalej, ale negowanie tej ręki w polu karnym to jest żenua moim zdaniem. Pretensje mogą mieć wyłącznie do zawodnika, który nie opanował bezsensownego odruchu i dotknął piłkę ręką wystawioną nad głowę jakby grał w siatkówkę. Jeden z bardziej oczywistych karnych jak dla mnie. 

Tak to już jest, że jak drużyna w kryzysie, to szuka się winnych gdzieś na zewnątrz.

Opublikowano

Puchar dla Rakowa. Lech pewnie znów skonczy sezon bez niczego :nosacz3:

Opublikowano

Jakże udana pierwsza część obchodów stulecia :kaz: Teraz jeszcze kontynuacja w lidze. 

Opublikowano

Kibice Kolejorza zamiast dopingować swoją drużynę to woleli się napierd.alać się z policja pod stadionem 

Opublikowano

O co tam poszło? Internety mówią, że władze Warszawy zabroniły jakichś płacht kibicowskich, rac i innych kibolskich atrybutów, a nikt się nie chciał dostosować. Prawda to jest?

Opublikowano
32 minuty temu, krupek napisał:

O co tam poszło? Internety mówią, że władze Warszawy zabroniły jakichś płacht kibicowskich, rac i innych kibolskich atrybutów, a nikt się nie chciał dostosować. Prawda to jest?

Zabronili flag powyżej 2.5m jak dobrze kojarzę

Opublikowano

Radomiak z rigczem, wyjeb trenera bo za dlugo pracuje, dostań u siebie wpierdol 1:6 z Lubinem :yao:

Opublikowano

No to Wisełka jedna nogą w 1 lidze. Do końca im został Radomiak i Warta, a trzy punkty straty do bezpiecznego miejsca. Raczej już teraz cudu potrzebują. 

Szczerze to myślałem że  fuksem uciekną spod topora i jakoś w końcu się sportowo ogarną, ale nie zanosi się chyba na to. 

Opublikowano

A Slask? Teoretycznie jesli Wisla pociagnie a on nie to sie zamienia?

Opublikowano

Śląsk ma jeszcze Mielec i Zabrze do rozegrania i 3 punkty przewagi nad Wisłą, więc teoretycznie mogą się jeszcze zamienić. Ale jest jeszcze Nieciecza, która dopiero w poniedziałek gra z Leczna i jeśli wygra to będzie mieć 33 punkty, a Śląsk ma 34, Wisla 31. Tak więc walka o spadek w tym sezonie wyjątkowo ciekawa. :D

Opublikowano

Śląsk ma w ogóle chyba lepszy bilans meczów bezpośrednich z krakusami, więc mam nadzieję, że wisełka popłynie w otchłań pierwszoligową

Wysłane z mojego KB2003 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

U mnie było coś takiego 'o Leszek mistrzem, anyway'. Czekam na majstra Armatek :xboss:

Opublikowano

Bez Wengera? Wolne żarty :sleep:

No szkoda, pomijając animozje kibicowskie, trzymałem kciuki żeby poczet MP został poszerzony o kolejny klub. W przypadku Pogoni na 99% byłby one season wonder i walka o utrzymanie w przyszłym sezonie, ale w przypadku dubletu Rakowa i filozofii, wg jakiej ten klub jest budowany, mogłoby być ciekawie.