Opublikowano 26 sierpnia26 sie Teraz nagle się ocknęli, że typ rzekomo ma warsztat i mental wuefisty. Treningi w stylu macie piłkę i se kopcie, analiza taktyczna a na co to komu, do tego angielski na poziomie wczesnej podstawówki i idiotyczne wypowiedzi na konferencjach. Pomijam jakim cudem z takim podejściem cokolwiek osiągnął w Chorwacji, ale takie rzeczy da się chyba wychwycić szybciej niż po pół roku. Akcja rodem z Polonii Wojciechowskiego Ciekawe co na to murzynek z League 1, który rzekomo koniecznie chciał tu przyjść zachwycony projektem albo Selahi, który przyszedł tylko ze względu na Sopica.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie 6 godzin temu, Tokar napisał(a):albo Selahi, który przyszedł tylko ze względu na Sopica.on to ma taki kontrakt że raczej mu zwisa czy gra pod wodzą Wtopicia czy nie
Opublikowano 4 września4 wrz Nie wiem, czy to zaiste największy transfer w historii polskiej ligi, ale jedno wiem - Kacper Urbański wygląda jakby Amano go naszkicował jako postać do Final Fantasy.
Opublikowano 4 września4 wrz Urbański wygląda niestety, że przehajpowany już w takim wieku, 39 meczów w Serie A 1 gol 1 asysta. Jak na skrzydłowego czy ofensywnego pomocnika to srogo. Ponoć chciała go Mallorca, ale mają problem z rejestracją nowych zawodników.Tymczasem w Widzewie po staremu
Opublikowano 4 września4 wrz 53 minuty temu, ogqozo napisał(a):Nie wiem, czy to zaiste największy transfer w historii polskiej ligi, ale jedno wiem - Kacper Urbański wygląda jakby Amano go naszkicował jako postać do Final Fantasy.Supertalent, 20 lat, transfer do ligi polskiej. No wszystko się zgadza
Opublikowano 4 września4 wrz Gość umiejętności ma. Lepiej niech gra w Legii, niż miałby się kisić gdzieś bez sensu za granicą. Powrót do Polski to żadna ujma. Problem będzie wtedy, jeśli u nas przepadnie...
Opublikowano 21 września21 wrz Niewiarygodne, że ściągnięty na bramke w Widzewie reprezentant Serbii okazał się kolejnym kasztanem, co sam sobie 2 bramki wrzucil Ja nie wiem, może jednak Woźniak powinien sobie już dać spokój z trenowaniem bramkarzy.
Opublikowano 28 września28 wrz No mogli by się ogarnąć w Widzewie i wziąść trenera z prawdziwego zdarzenia, a nie wufiste zastąpili wuefistą
Opublikowano 28 września28 wrz Czyli klasycznie, sklad za kilkadziesiąt milionów, a walka o utrzymanie po staremu.
Opublikowano 2 października2 paź hej kibice Jagi lub Ci którzy będą na meczu. 18 października będzie domowy mecz Jagi z Arką . Ja będę na tym meczu z moim tatą więc jak ktoś chce się spotkać dajcie znać po detale lub kontakt do mnie via PM
Opublikowano 5 października5 paź On 10/3/2025 at 10:54 AM, Bartg said:No wszystko fajnie, ale to rotujesz sobie 3-4-5. zawodnikami, masz 5 zmian w trakcie, a nie wystawiasz 10 innych piłkarzy niż w lidze. Będzie śmiesznie, jak i tak dostaną od Górnika.no i przegrali xD czy z Fejo czy nie Legia frajerzy się Edytowane 5 października5 paź przez Kaczi
Opublikowano 5 października5 paź Gdyby ligi się oglądało dla "nieprzewidywalności", to ta polska musiałaby być gdzieś wysoko. Przy takiej przewadze finansowej Legii, to zazwyczaj klub jest nie do sięgnięcia przez resztę (poza Lechem), tymczasem przez 4 ostatnie sezony Legia nawet nie była blisko mistrza, a teraz znowu zanosi się walka o inne pozycje.Przecież ten Górnik ma równo 1/5 ich budżetu, w Premier League chyba tylko beniaminkowie mają 1/5 budżetu Manchesteru lol.
Opublikowano 16 października16 paź „Planów zmiany trenera na dzisiejszy dzień nie ma, aczkolwiek dział sportowy analizuje to, co się do tej pory wydarzyło i jego rolą jest przedstawić rekomendację. Liczę, że pion sportowy i trener wypracują wspólnie system, by cały czas poprawiać grę drużyny” – mówił Robert Dobrzyckipocałunek śmierci to był, trener niby spoko, raczej nie wuefista jak Wtopić, ale timing tej zmiany jest dziwny na dwa dni przed meczem
Opublikowano 16 października16 paź Trochę wygląda to tak, jakby nagle pojawiła się kandydatura tego trenera ew. on zgodził się przyjść i postanowili szybko działać. Czy się opłaci? Czas pokaże. Nowy szkoleniowiec CV ma ładne, kwestia jak sobie poradzi w Widzewie, czyli klubie dużo słabszym niż ekipy, z którymi do tej pory pracował jak m.in. Dinamo Zagrzeb, Szachtar Donieck czy Ludogorec Razgrad.
Opublikowano 16 października16 paź 3 hours ago, lukas_k96 said:Trochę wygląda to tak, jakby nagle pojawiła się kandydatura tego trenera ew. on zgodził się przyjść i postanowili szybko działać. Czy się opłaci? Czas pokaże. Nowy szkoleniowiec CV ma ładne, kwestia jak sobie poradzi w Widzewie, czyli klubie dużo słabszym niż ekipy, z którymi do tej pory pracował jak m.in. Dinamo Zagrzeb, Szachtar Donieck czy Ludogorec Razgrad.Tak to wygląda, logiczna byłaby zmiana na początku przerwy reprezentacyjnej, a tak pozostanie mu odpalić football managera i przejrzeć statystyki zawodników przed meczem.
Opublikowano 16 października16 paź Pewnie rozmowy zaczęły się zaraz po zwolnieniu Sopica i trzeba było trochę czasu żeby mógł się w cywilizowany sposób rozstać z Ludogorcem. Niemniej fakty są takie, że jugosłowiańskie alter ego Jakuba Wawrzyniaka obejmuje zespół w trakcie przerwy na kadrę ale 2 dni przed meczem i jest to 4 zmiana trenera na przestrzeni oststnich 8 miesięcy. Na chwilę obecną potencjał memiczny klubu jest spory.
Opublikowano 17 października17 paź W ogóle na Weszło czytam, że Benjamin Mendy... nie gra w Pogoni, i nie wiadomo, ile jeszcze tygodni minie, zanim będzie w stanie grać. Uwielbiam takie transfery, że wszyscy wiedzą, że chujnia będzie, ale i tak trzeba je zrobić.Czy ten koleś nie był w ogóle wolnym agentem? Z kim rywalizowano, podpisując kontrakt z kolesiem, który musi najpierw potrenować spokojnie przez parę miesięcy, by może potem być w stanie grać?
Opublikowano 20 października20 paź Gorąco w Warszawie. Oszczędzali się z Samsunsporem na mecz z Górnikiem Zabrze, który przegrali. Teraz dwa tygodnie przerwy reprezentacyjnej, mecz w Lubinie... i w papę. Nie wiem, jaką mają cierpliwość w stolicy, ale w czwartek zapowiada się kolejna porażka (biorąc pod uwagę obecną formę "Wojskowych") z Szachtarem Donieck. Chyba wkrótce Vuković znowu wyląduje na ławce Legii Z innych spotkań z tej kolejki: ciekawy mecz w Poznaniu, Lech frajersko stracił zwycięstwo z Pogonią. Jagiellonia mimo wewnętrznego zawirowania z Rafałem Grzybem pewnie rozbiła Arkę, a Raków nadal zawodzi i tym razem poległ z Cracovią. Piast przegrał na własne życzenie u siebie z Lechią (kontra po swoim rzucie rożnym w ostatnich sekundach meczu) i nadal jest na dnie tabeli. Ciekawe, czy szwedzki szkoleniowiec wkrótce nie pożegna się z Gliwicami. Podobnie jak Mateusz Stolarski z Lublinem - Motor poległ w piątek po bezbarwnym meczu z GKS-em Katowice.
Opublikowano wtorek o 11:225 dni On 10/20/2025 at 7:54 AM, lukas_k96 said:Gorąco w Warszawie. Oszczędzali się z Samsunsporem na mecz z Górnikiem Zabrze, który przegrali. Teraz dwa tygodnie przerwy reprezentacyjnej, mecz w Lubinie... i w papę. Nie wiem, jaką mają cierpliwość w stolicy, ale w czwartek zapowiada się kolejna porażka (biorąc pod uwagę obecną formę "Wojskowych") z Szachtarem Donieck. Chyba wkrótce Vuković znowu wyląduje na ławce Legii Z innych spotkań z tej kolejki: ciekawy mecz w Poznaniu, Lech frajersko stracił zwycięstwo z Pogonią. Jagiellonia mimo wewnętrznego zawirowania z Rafałem Grzybem pewnie rozbiła Arkę, a Raków nadal zawodzi i tym razem poległ z Cracovią. Piast przegrał na własne życzenie u siebie z Lechią (kontra po swoim rzucie rożnym w ostatnich sekundach meczu) i nadal jest na dnie tabeli. Ciekawe, czy szwedzki szkoleniowiec wkrótce nie pożegna się z Gliwicami. Podobnie jak Mateusz Stolarski z Lublinem - Motor poległ w piątek po bezbarwnym meczu z GKS-em Katowice.Iordanescu odwołał dziś trening, podobno liczy, że go wypierdolą, żeby dostał odprawę Jak to śpiewali Bracia Figo Fagot - Wyrolował Cie biznesmen z Rumunii, a te noże nie są ze Szwajcarii.