Opublikowano niedziela o 18:355 dni w Zabrzu sprzedali mecz... Wychodzi napastnik Jagi sam na sam z bramkarzem a z tyłu obrońca ciągnie go i nawet żółtej nie ma.....
Opublikowano poniedziałek o 13:424 dni Sędzia Frankowski, który sędziował ten mecz przyznał się(po meczu)że popełnił błąd. Został zawieszony przez kolegium sędziów na czas nieokreślony. Jednak 1 lub 3 punkty zostały dla drużyny z Podlasia zabrane. Po co w takim razie jest VAR albo sędziowie liniowi?! Ten sam zawodnik później nieprzepisowo powstrzymywał Mazurka który wybiegał na czystą pozycję również nie zobaczył żadnej kartki…..
Opublikowano środa o 18:552 dni Już miałem sobie oczy wydłubać, a tymczasem Gikiewicz okazuje się najlepszym Naszym transferem w sezonie
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. No i Rumun wyjebany z Legii, wspaniały to był trener, szkoda, że odchodzi tak szybko.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Legia mogła jeszcze poczekać, na pewno jej sytuacja byłaby lepsza Generalnie warszawianie stracili tylko czas - już było widać od kilku tygodni, że chemii w tej współpracy nie ma i generalnie temu trenerowi w Legii pracować się za bardzo już nie chce. Efekt jest taki, że dobra, Szachtar ograli po wpadce z Samsunsporem, więc powiedzmy, że odrobili, ale liga zawalona, a teraz na dodatek odpadnięcie z pucharu.Karuzela nazwisk ruszyła. Na czołówce przede wszystkim Bjelica. Czy to byłby dobry trener? Nie wiem jakby się sprawdził w Legii, ale biorąc pod uwagę, że wcześniej pracował w Lechu to na pewno wzbudziłby już tylko tym faktem ogromną sensację i kontrowersję. Z innych wieści: Goncalo Feio oficjalnie trenerem Radomiaka. Kto by pomyślał, że jego losy tak się potoczą... Jestem bardzo ciekawy, jak to wyjdzie w praniu. Nie wykluczam żadnego scenariusza. Może to być złoty strzał, który rozpocznie świetną erę Radomiaka albo totalny niewypał, który w jakiejś perspektywie doprowadzi do spadku klubu z ekstraklasy. Na pewno będzie ciekawie. Inna sprawa, że poza jego zachowaniem ciężko mu coś zarzucić - przecież z Legią czy Motorem wykręcał bardzo dobre wyniki.