Opublikowano 9 kwietnia 201510 l Jednak Rumak jest dobry, jeszcze nie jedno trofeum w tej lidze wygra.
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l "Strażak Tomek strzela, Puchar Polski wam odbiera" Legia mistrzem i Błekitni w Lidze Europy <3
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l "Strażak Tomek strzela, Puchar Polski wam odbiera" Legia mistrzem i Błekitni w Lidze Europy <3 nie. jeżeli legia zostanie mistrzem i wygra puchar, to do ligi europy idzie drużyna z drugiego miejsca w lidze. Niedawno zmieniły się przepisy.
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l Chuyowo z tą czerwoną, fajniej by było jakby murzyn dostał No i smutałke, że jak awansują i przegrają z Legią to nie zagrają w LE
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l Nie wiem, ale wiem, że Kuchenki dostaną wpier.dol od Legii w finale.
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l Obojętnie jak to się skończy to i tak już beka obecna. Ono powinni im z 8 tylko w drugiej połowie strzelić biorąc pod uwagę układ sił, a tak Stargard w dogrywce sam coś sobie strzeli ze zmęczenia i będzie wielka wiktoria w posen
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l tata daje kase na wyjazdy na mecze legii? do mnie to jest niepojete jak wy mozecie w tym sosnowcu czy innym zawierciu kibicowac legii - zaglebie dabrowskie to stan umyslu
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l No i wygrał słabszy w sumie dobrze może kogoś wypromują w tym finale.
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l tata daje kase na wyjazdy na mecze legii? do mnie to jest niepojete jak wy mozecie w tym sosnowcu czy innym zawierciu kibicowac legii - zaglebie dabrowskie to stan umyslu To się sztama nazywa, taknie.
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l Ta a potem przyjdzie jeden koles i stwierdzi ze sztama sie skonczyla i mozna nozami sie dzgac
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l ja pier,dole sztama jak dzieci, sztama raz jest, za chwile jej nie ma, jak zerwie legia sztame to co nagle pierwszy bedziesz krzyczec ze legia bee? zreszta zawiercie tez w duzej czesci jest niebieskie wiec dalej nie rozumiem fascynacji legii
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l Jest niestety niebieskie, ale jest też za Zagłębiem i ja jestem po tej dobrej stronie mocy. Od pierwszego mojego obejrzanego meczu polskiej ligi jestem za Legią i nic tutaj nie zmienisz :*
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Gdyby Ufnal Marek był lepszym bramkarzem to tych 3 bramek by nie puscił(na górne się osrywał,stał nie wyłaził a łapał tylko co włapy wpadło).Szkoda bo Kuchenkorz by poleciał i by był wstyd na dekady. ^_^ Edytowane 10 kwietnia 201510 l przez Mecenas
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l czemu murzyn nie dostał od razu czerwonej kartki za złapanie typa za twarz?
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Nie wiem, ale wiem, że Kuchenki dostaną wpier.dol od Legii w finale.Wciąż mocno boli ten blamaż w Wielkopolsce ?
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Oj boli ich boli, ach ta Azja. Ponoc bramakrz nie wiedzial, ze za linia sie reka nie gra
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l roziego nic nie boli bo tluscioch pewnie nawet nie widzial tego meczu z legia. pierwszy kibol foruma i od wczoraj tez blekitnych XD cieszy wygrana i final. co prawda kolejorz juz po pierwszym meczu powinien sobie zaklepac narodowy no ale wiadomo jak bylo. wczoraj juz byla miazga, ale nie zebym bym jakos super podniecony bo zespol z ekstraklasy tak wlasnie powinien grac z druzyna z 3 klasy rozgrywek. tym bardziej ze wiekszosc meczu blekitni grali w 10. dla nich to i tak byla przygoda zycia i wypada tylko pogratulowac ambicji ktora potrafili zakryc braki w przygotowaniu czy wyszkoleniu. ja osobiscie sobie niewyobrazalem innego scenariusza niz lech w finale nawet po tym 3-1 w stargardzie. no i czy jest ktos zdrowy na umysle kto wolal na final legia - blekitni?
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Schabek czy zdrowy to nie wiem, ale w Azji wszyscy Blekitnych chcieli bo sie boja Lecha jak im 22 marca pocisnał.
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Nie takie potknięcia się w Pucharach zdarzały xD Ja bym z ciekawością zobaczyła mecz Legia-Błękitni.