Opublikowano 14 lutego 200817 l http://pl.youtube.com/watch?v=7JZTmyBeRYg Julka jak widać nie potrzebuje boundów w juggle'ach (dwa razy 3+4?). Wangowi chyba poprawili damage po rzucie. Ciekawe czy Heihachi będzie teraz tak juggle'ował po 1+2... jeśli tak, to chyba znowu będzie fajnie karał Moim zdaniem ten filmik pokazuje jak bardzo zbedny jest w T6 rage. Zaprezentowane akcje biora zdrowy dmg. Jednak dodajac do nich rage'a dmg zaczyna chorowac na "za krotki pasek hp rywala".
Opublikowano 14 lutego 200817 l Anna, śmiertelna kombinacja... (Zaczyna już być to nudne ;D) ... Milion hitów na ścianie??? ...
Opublikowano 15 lutego 200817 l Paulik: http://pl.youtube.com/watch?v=vq4xK0nifuA Kuma będzie niegrywalny. No cudownie.
Opublikowano 15 lutego 200817 l Dla mnie wszystkie przedpremierowe narzekania są zabawne ale z tą kumą akurat Di chyba masz rację. Może być nieciekawie jak tak dalej pójdzie.
Opublikowano 16 lutego 200817 l (Sway)A jednak, Xiao&Paul maja overkilla... Vince co powiesz?hyhy This is a sighn
Opublikowano 16 lutego 200817 l haha wszystkie akcje juz sa pewnie nagrane a jak nie to po prsotu musza to zrobic (bo w glowie juz maja). wszystkie overkille sa dosc proste do wykonania. nie ma co odkrywac.
Opublikowano 17 lutego 200817 l Właśnie mnie kolega poinformował iż, na Xbox live pojawiły się tapety z T6 ;D według Niego "to coś znaczy" a według Was?
Opublikowano 18 lutego 200817 l nie wiem od kiedy na live jest cos takiego jak "tapety" .. no chyba ze ja mam jakis inny live ja tam nic na temat tekkena nie widzialem, a ten znajomy to albo nie ma xa albo za duzo grzybow ostatnio wcina tapety na live swoja droga nie obrazilbym sie za tekkena 6 na x360, chociaz po zapowiedziach nie wydaje sie rewelacyjny z checia bym pogral i napewno obok VF5 byla by to druga bitka w ktora bym z przyjemnoscia gral codziennie no jeszcze SFIV by sie przydal :>
Opublikowano 18 lutego 200817 l Może chodziło mu o skórkę. Tak czy inaczej ja u siebie nic takiego nie mam.
Opublikowano 18 lutego 200817 l Ja nic takiego nie mam. Byłoby o tym bardzo głośno, gdyby to była prawda.
Opublikowano 19 lutego 200817 l Lili... Powiedział że zakładka zniknęła niedługo po tym jak się pojawiła ;D:D:D lol
Opublikowano 19 lutego 200817 l grzyby pewnie tez wogole jakis kulawy ten bounce w tekkenie 6 nie widac wcale powera przy tych ciosach bounce'ujacych, na tym klipie z lili to wogole jakisz prztyczek a bounce'uje murdoka lol Edytowane 19 lutego 200817 l przez GhettoKingSas
Opublikowano 19 lutego 200817 l dokladnie. to troche smiesznie wyglada bo niektore ciosy, ktore ewidentnie powinny boundowac (np. d+1 paula i henia) wcale tego nie robia, a np. takie chlasniecie Anna (d+t+2?) powoduje ten efekt.
Opublikowano 19 lutego 200817 l bo gdyby te ciosy wymienione przez ciebie to ribly, to byloby to przegiecie, POZDRO POCWICZ
Opublikowano 20 lutego 200817 l http://pl.youtube.com/watch?v=fU1stwM-agU Świetne walki. Obczaili w końcu Zafinę i powiem jedno - rewelacyjnie się ją ogląda w ruchu :smile: Też podoba Wam się zmiana efektu graficznego przy rage'u? (chyba nikt wcześniej o tym nie wspominał)
Opublikowano 20 lutego 200817 l heniek ma szope na kozaku no calkiem fajnie to wszystko wyglada tylko te zapdajace sie podlogi do mnie nie przemawiaja:/