Skocz do zawartości

Tekken 6 / Bloodline Rebellion

Featured Replies

Opublikowano
http://pl.youtube.com/watch?v=7JZTmyBeRYg

Julka jak widać nie potrzebuje boundów w juggle'ach (dwa razy 3+4?). Wangowi chyba poprawili damage po rzucie. Ciekawe czy Heihachi będzie teraz tak juggle'ował po 1+2... jeśli tak, to chyba znowu będzie fajnie karał :D

Moim zdaniem ten filmik pokazuje jak bardzo zbedny jest w T6 rage. Zaprezentowane akcje biora zdrowy dmg. Jednak dodajac do nich rage'a dmg zaczyna chorowac na "za krotki pasek hp rywala".

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 351,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak chcecie sie spinać to idźcie sobie na PW z tego co ja zrozumialem z tytułu i opisu to jest to temat o Tekken 6

• A rozkminil ktos jak dokladnie dziala Ranking System i jaki wplyw na range maja Battle Points nie kumam tego w ogole mam 132 - 41 i nie moge wyjsc z Mastera w DR liczyly sie tylko progi punktowe a tut

• Po pierwsze nie kasowalem zadnych postow poza spamem Komandosa   Po drugie od opini na temat pisma maja swoj odpowiedni dzial i zal mi ze jestescie na tyle glupi ze nie potraficie nawet pisac na tem

Opublikowano

Dla mnie wszystkie przedpremierowe narzekania są zabawne ale z tą kumą akurat Di chyba masz rację. Może być nieciekawie jak tak dalej pójdzie. :D

Opublikowano

:) (Sway)A jednak, Xiao&Paul maja overkilla... Vince co powiesz?hyhy

This is a sighn

Opublikowano

haha

wszystkie akcje juz sa pewnie nagrane a jak nie to po prsotu musza to zrobic (bo w glowie juz maja). wszystkie overkille sa dosc proste do wykonania. nie ma co odkrywac.

Opublikowano

Właśnie mnie kolega poinformował iż, na Xbox live pojawiły się tapety z T6 ;D według Niego "to coś znaczy" :) a według Was? :D

Opublikowano

Jeżeli to są oficiale to wiadomo co to może oznaczać.

Opublikowano

Czy ktoś może to potwierdzić wchodząc na Live?

Opublikowano

nie wiem od kiedy na live jest cos takiego jak "tapety" .. no chyba ze ja mam jakis inny live

ja tam nic na temat tekkena nie widzialem, a ten znajomy to albo nie ma xa albo za duzo grzybow ostatnio wcina

tapety na live ^^

swoja droga nie obrazilbym sie za tekkena 6 na x360, chociaz po zapowiedziach nie wydaje sie rewelacyjny z checia bym pogral i napewno obok VF5 byla by to druga bitka w ktora bym z przyjemnoscia gral codziennie :( no jeszcze SFIV by sie przydal :>

Opublikowano

Może chodziło mu o skórkę. Tak czy inaczej ja u siebie nic takiego nie mam.

Opublikowano

Lili...

Powiedział że zakładka zniknęła niedługo po tym jak się pojawiła ;D:D:D lol

Opublikowano

grzyby pewnie tez :/ wogole jakis kulawy ten bounce w tekkenie 6 ^^ nie widac wcale powera przy tych ciosach bounce'ujacych, na tym klipie z lili to wogole jakisz prztyczek a bounce'uje murdoka lol

Edytowane przez GhettoKingSas

Opublikowano

dokladnie.

to troche smiesznie wyglada bo niektore ciosy, ktore ewidentnie powinny boundowac (np. d+1 paula i henia) wcale tego nie robia, a np. takie chlasniecie Anna (d+t+2?) powoduje ten efekt.

Opublikowano

bo gdyby te ciosy wymienione przez ciebie to ribly, to byloby to przegiecie, POZDRO POCWICZ

Opublikowano

http://pl.youtube.com/watch?v=fU1stwM-agU

Świetne walki. Obczaili w końcu Zafinę i powiem jedno - rewelacyjnie się ją ogląda w ruchu :smile:

Też podoba Wam się zmiana efektu graficznego przy rage'u? (chyba nikt wcześniej o tym nie wspominał)

Opublikowano

Sa gdzies podane wszystkie do tej pory "zdobyte" rangi ?