Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tekken 6 / Bloodline Rebellion

Featured Replies

Opublikowano
pierwsza walka polaka na yt czyli matta juz jest, wpiszscie matt in tekken 6 i zobaczycie jak wygral swoja 3cia walke w zyciu w te cudowna gre ;) grafika zapiera dech w piersiach ,feng w pierwszym stroju wyglada tak niesamiwocie ze az chce sie plakac z radosci : :D

OO zaje.biście. Ale nie popadajmy w schizofrenię :D

EDIT:

Oczywiście o to chodzi: http://pl.youtube.com/watch?v=GW-nBU1oP8I

EDIT2:

Ale dlaczego do 5-ciu wygranych? Tak jest ustawione default na automacie?

A grafika po prostu zamiata.

Edytowane przez janix

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 367,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak chcecie sie spinać to idźcie sobie na PW z tego co ja zrozumialem z tytułu i opisu to jest to temat o Tekken 6

• A rozkminil ktos jak dokladnie dziala Ranking System i jaki wplyw na range maja Battle Points nie kumam tego w ogole mam 132 - 41 i nie moge wyjsc z Mastera w DR liczyly sie tylko progi punktowe a tut

• Po pierwsze nie kasowalem zadnych postow poza spamem Komandosa   Po drugie od opini na temat pisma maja swoj odpowiedni dzial i zal mi ze jestescie na tyle glupi ze nie potraficie nawet pisac na tem

Opublikowano

Tak jest ustawiaone bo nikt nie chce placic 1 funta tylko za 3 rundy ;-) Jak ja gram z kumplem to gramy wszystkie rundy tak aby obadac gre jak najlepiej.

PS. Byłem dziś na turnieju, nasi pokazali klase, dwa pierwsze miejsca nalezaly do polakow. Brawo panowie, smutne twarze angoli - doswiadczenie bezcenne.

Opublikowano

Mam nadzieje ze w koncu zaczniecie ludzie grac w tekkena bo jak uda nam sie obronic w berlinie tytul najlepszych to w T6 musimy utrzymac to zeby po tylu latach panowania angli Polska byla wymieniana jako szefowie EU.Takze od grudnia postarajcie zamiast wieczorynki,faktow lub wiadomosci pograc choc troche.Opis tego co zauwazylem w T6 bedzie niedlugo,plus kilka fajtow ;)

Opublikowano
Mam nadzieje ze w koncu zaczniecie ludzie grac w tekkena bo jak uda nam sie obronic w berlinie tytul najlepszych to w T6 musimy utrzymac to zeby po tylu latach panowania angli Polska byla wymieniana jako szefowie EU.Takze od grudnia postarajcie zamiast wieczorynki,faktow lub wiadomosci pograc choc troche.Opis tego co zauważyłem w T6 bedzie niedlugo,plus kilka fajtow ;)

nawet nie zamierzam o tym myśleć. jak T6 wyjdzie na pleyaka to będę pieszą dostępną postacią na online lol MATT... jak wyniki?? z grubsza wiem ze wygraliśmy ale kto był na podium??

Opublikowano

Mam takie małe lamerskie pytanie: kiedy w końcu tekken 6 ukaże się na PS3?? Bo chcem w to grać (nie tylko ja:) !!

Opublikowano

Tekken 6.Tyle narzeka było na niego a teraz moge go stawiać obok dwóch najlepszych części.Tak tekken 6 jest idealny.Grafika jest przecudowna i nawet voldo na widok Fenga w pierwszym stroju dostałby zawału.Mięśnie,kolor skóry,blizny i żyły nie mówiąć o zagięciach materiału i wyrazie twarzy chińskiego fightera zachwycaja za kazdym razem gdy pojawia sie na ekranie.Taki opis moglbym dac o wiekszosci fighterow ale to Feng najbardziej nam sie spodobal.Jak w nowej czesci soula tak tutaj tekken stal sie poteznie tzn ciosy czuc wreszscie co jeszcze bardziej przyciaga.Do aren nie mozna sie wcale przyczepic-czyli ideal.Muzyka na kilku arena jest moze byc umieszczona obok najlepszych kawalkow z t3 a z reszta jest "tylko" bardzo dobra.I nie ze mowi to maniak tekkena ale kazdy gdy wlozy plytke z T6 do PS3 i zobaczy te gre w ruchu otworzy forum i potwierdzi to co tu napisalem.Aren jest ponad 10.Dwie lub trzy bez scian,2-3 z podwojna kondygnacja reszta jest normalna ale np swiatynia ma sciane posrodku ktora moze peknac po morderczym kombosie na swoim przeciwniku i posle go tak jakby dostal f,f+2 od DJa.Rzuty w tej czesci wydaja sie jakby wolniejsze i latwiej sie wyrywa.Movement wzgledem DR zostal troszke zmiejszony takze troche wiecej trzeba sie napocic zeby uciec od wroga bo robiac tak jak w DRce ucieknie sie na mniejsza odleglosc nie raz nie wystraczajaca na to zeby przecwinika cios trafil w powietrze.Jezeli chodzi zas o dwie nowosci w T6 czyli bound i rage.Zaczne o boundzie ktory wkomponowal sie w tekkena idealnie ze czasem dziwilem sie ze nie wpadli na to predzej.Dzieki niemu mozna wykonac mordercze zestawy na swoim przecwiniku ale wiekszosc akcji jest porownywalna do gwarantow z DeeRki czasem nawet slabsze.Dzieki boundowi slabsze postacie moga powalczyc ze znacznie silniejszymi co wychodzi tekkenowi na plus.Tak nadal jest podzial na postacie silniejsze i slabsze ale o tym za chwile.Rage jest lekka pomoca dla slabszych graczy to sie moge zgodzic,moge sie tez zgodzic ze nieraz bierze b.duzo energi ale dzieki temu tekken jest jeszcze bardziej skomplikowany a walki sa zaciete do samego konca bo mimo ze gdy mialem prawie caly pasek a Devil juz rage'a to ja bojac sie zaatkowac dalem mu pole do ataku przegralem walke bo przeciwnik na rage'u jest wtedy u szczytu swoich mozliwosci wiedzac ze ma szanse jescze na wygranie walki.Wiecej o nim moge powiedziec dopiero po jakims turnieju.Teraz tier list.Tak jak w kazdym tekkenie co uwazam za plus sa postacie silniejsze i slabsze tak tutaj juz na wstepie mozna powiedziec kto bedzie lub jest w czolowce.MOge nawet powiedziec kto bedzie top tierem w nast czesci w i nast.Pewnie sie domyslacie ze chodzi o rodzinke mishim.Tradycyjnie nowa postac takze musi byc w topach ale tak jak mowilem na poczatku dzieki boundowi slabsze postacie maja szanse walczyc z lepszymi maja owszem mniej szans ale przynamniej jakies maja.Tier list ktore nie jest dokladnie co do miejsca ale mniej wiecej:

A-Kaz,Bob,DJ,Heniek,Bryan,Dragunov,Raven

B-Feng,Law,Leo,Lee,Steve,Hwo,Anna,Nina,Zafina,Julia,Miguel,Wang,King,Nina,Xiajka,Lili,Ganryu,Christie,Bruce,Asuka,Armor,Paul

C-Marduk,Kuma,Lei,Beak,Yoshimitsu,Jack-6,

Nie dużo się zmieni więc juz mozna powoli sie kierowac ta lista.Jedynie o kilka miejsc moga sobie postacie poskakac.

Tutaj macie linka do walki z T6 która prezentuje wszystko co T6 ma do pokazania-(IMO) najlepsza arena i muzyka,jedne z najlepszych postaci,system boundow i sepienie na rage'a i movement - http://uk.youtube.com/watch?v=_ZZKCIOJKVE part 1 http://uk.youtube.com/watch?v=GRRL7AK_h_A&...feature=related part 2.Moglbym znalesc kilka innych walk i dac tu linka ale to najlepiej pokazuje najnowszego tekkena w jasnym swietle.Na dniach tez postaramy sie wrzucic nasze walki z Londynu.Jak cos sobie przypomne to od razu napisze

Opublikowano

Zagadzam sie z przedmowca, jedyne do czego moglbym sie przyczepic to:

-Ilosc aren

-W wiekszosci muzyka tak jakby nie pasuje

-Ograniczenie ruchow po arenie (backdash etc)

Acha i jeszcze w wersji na arcade nie podoba mi sie stick, gałka jest zbyt czuła i jakos ciezko mi sie bylo przyzywczailc.

Edytowane przez Vilgerfortz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Film z nowymi zagraniami Niny w T6:

Opublikowano

Ojjj czekam na Tekkenka 6 ojj czekam.

Akurat bedzie na gwiazdke hieheheh a narazie zostaje granie w Soul Calibur 4.

Opublikowano

podasz mi tytuł tego żałosnego podkładu (zwanego przez "sobushi") zawartego w twoim filmiku którego link znajduje sie poniżej na twoim poscie??

please...

WIELKIE DZIĘKI !!! w końcu będę maił czego słuchać w drodze do stolicy ;)

Edytowane przez mevek

Opublikowano

podasz mi tytuł tego żałosnego podkładu (zwanego przez "sobushi") zawartego w twoim filmiku którego link znajduje sie poniżej na twoim poscie??

please...

Jesli chodzi o żałosny podklad w filmie POWYŻEJ to przecie jest podany na końcu filmu. Z filmu PONIŻEJ moich postów, czyli w sygnaturze to GMS - Juice.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No super, w grudniu na PS3 wyjdzie Tekken 6 a na automaty ulepszona wersja bo nie sądzę żeby wydali to od razu na konsolę. Za rok abo dwa wydadzą Bloodline Rebellion na konsolę a na automaty wyjdzie Tekken 7 LOL.

Opublikowano
No super, w grudniu na PS3 wyjdzie Tekken 6 a na automaty ulepszona wersja bo nie sądzę żeby wydali to od razu na konsolę. Za rok abo dwa wydadzą Bloodline Rebellion na konsolę a na automaty wyjdzie Tekken 7 LOL.

Taa, pewnie wyjdzie jako 'exclusive' na PSP2 :lol:

Namco, Ty bezlitosna maszyno do wyciskania z nas pieniędzy...

Opublikowano
Mam nadzieje ze na ps3 odrazu wyjdzie T6 BR , bo inaczej to bedzie troszke glupie ;<

Chyba marzysz. Namco-Bandai wie co robi. Wydając T6 na PS3 a T6 BR na automaty zarobią podwójnie. Gdyby wydali T6 BR na PS3 to na automatach nikt by nie grał, to chyba oczywiste ;)

Opublikowano

No i znowu będziemy w tyle za Koreancami..... Swietnie....

Opublikowano
No i znowu będziemy w tyle za Koreancami..... Swietnie....

no w tej kwestii to chyba nie ma znaczenia kiedy i gdzie dany tekken wyjdzie :D

Opublikowano

Wiec jezeli T6 BR pojawi sie na automatach w tym czasie co zwykly T6 na Ps3 , to chociazby miejmy nadzieje ze po czasie Namco da nam mozliwosc sciagniecia tego dodatku platnie/bezplatnie . Mam nadzieje ze specjalnie nie bedziemy musieli kupowac nowej plytki .