Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tekken 6 / Bloodline Rebellion

Featured Replies

Opublikowano

Na zaibatsu wyczytałem, ponoć sprawdzali i juggluje. Mało Bryana widziałem w BR, więc nie jestem w stanie potwierdzić ;)

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 368,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak chcecie sie spinać to idźcie sobie na PW z tego co ja zrozumialem z tytułu i opisu to jest to temat o Tekken 6

• A rozkminil ktos jak dokladnie dziala Ranking System i jaki wplyw na range maja Battle Points nie kumam tego w ogole mam 132 - 41 i nie moge wyjsc z Mastera w DR liczyly sie tylko progi punktowe a tut

• Po pierwsze nie kasowalem zadnych postow poza spamem Komandosa   Po drugie od opini na temat pisma maja swoj odpowiedni dzial i zal mi ze jestescie na tyle glupi ze nie potraficie nawet pisac na tem

Opublikowano

Krakerz - mi sie ta mapa podoba, fajnie sie muza rozkreca, przy owcach to nie bede wiedzial czy grac czy jakas beke krecic, ciezko sie skupic na tej mapie ;- ).

a ta z 'festynu' calkiem calkiem czyli ta:

a i nie widzialem tego w T6, ew. nie zwrocilem uwagi - w tym filmiku 2:39 - reversal Asuki bardzo dlugi - albo ew. po pierwszym mozna zapuscic drugi, przedluzajacy animacje? Bo takim czyms sciagnela Anne wczesniej - w 0:24.

Uzyl tez po wygranej grze. Fajnie to wyglada : ). Nie widzialem tego w T6 (ktos widzial?), wyglada na nowe w BR u Aski.

Edytowane przez solo/ng

Opublikowano

To jest jednocześnie high i low, więc blokujesz nisko.

Opublikowano

tez tak pomyślałem ale nie byłem pewien czy to czasem nie low i mid naraz.

w każdym razie to chyba jedyny taki cios w tej grze, chyba że ktoś potrafi wskazać inny.

Opublikowano
Na zaibatsu wyczytałem, ponoć sprawdzali i juggluje. Mało Bryana widziałem w BR, więc nie jestem w stanie potwierdzić ;)

Z tego co kiedyś czytałem na TZ to Taunt daje chyba 15 klatek,analogicznie nie można posadzić Taunt b4 na ścianie.

Ale nie jestem pewien na 100%

I z tego co zauwazyłem Brytan dostał nową 2 hitówke i coś w stylu steve'owskiego d/f 1+2,tylko że wolniejsze

PS. Jinowskie u/f+4 nie jest Juggle starteram

Edytowane przez Tiny

Opublikowano

Nie jednocześnie, napierw low potem high ale w walce prawie niemozliwe na refleks do zablokowania. Zawsze możesz się schylić i zablokować Low

Z tego co kiedyś czytałem na TZ to Taunt daje chyba 15 klatek,analogicznie nie można posadzić Taunt b4 na ścianie.

I z tego co zauwazyłem Brytan dostał nową 2 hitówke i coś w stylu steve'owskiego d/f 1+2,tylko że wolniejsze

Po tauncie masz max f+2,1,3

a ten nowy cios to 1+2,2 ma z 14 klatek :P te 1+2 z t6 mu zabrali i zmienili notację

Edytowane przez Bażant

Opublikowano

Nie jednocześnie, napierw low potem high ale w walce prawie niemozliwe na refleks do zablokowania. Zawsze możesz się schylić i zablokować Low

Po tauncie masz max f+2,1,3

a ten nowy cios to 1+2,2 ma z 14 klatek :P te 1+2 z t6 mu zabrali i zmienili notację

I jeszcze dostał jakiegoś fajnego szybkiego bara

Opublikowano

Robot Czik poza wreczaniem przeciwnikowi swojej glowy ma w standardzie takze rakiety ziemia-ziemia :P

1:20

Mozna tez obejzec Beak'a

Gdzie moj Hwo...i czemu nikt nie gra Larsem ;P

Edytowane przez Machel

Opublikowano

LOOOOL, w przypadku Alisy okreslenie "gives head" nabiera calkiem nowego znaczenia :o XD

Opublikowano

Ehhhh o tym właśnie śniłem, mieliśmy HAHA Stepa u laia, i WD u mishimów. To teraz mamy "HAHA WD" u Larsa a bardziej "HYHY WD"

Edytowane przez Bażant

Opublikowano

W marcu 2004 roku ostatni raz gralem w Tekken'a 4 (lamania wyszly mi podstawowe King'iem [kapusta przyciskowa poszla] i sie ciesze z tego az do dzisiaj).

Co w tym ludzkim mozgu moze sie zakodowac to jest niepojete dla mnie.

Opublikowano

mam juz swoja postac ;) Różowy Lars <3 <3 <3 xDDDD

Opublikowano

Tak mówiłem o graniu mishimami, ale to co mi się Feng podoba, to jeszcze nigdy na mnie nie robił takiego wrażenia. Dodali mu takie rzeczy, o których nawet nie marzyłem. Jeszcze osłabili tego DJka...

Opublikowano

Steve dostał też widzę bdb podcinającego lowa z gwarantem. Nawet w T5 mu brakowało takiego ciosu...

Opublikowano
http://pl.youtube.com/watch?v=b0p6jM3Cxr4&...re=channel_page

Steve Fox i jego zbalansowanie w porówaniu z innymi postaciami 8) A sciana w walce z Brucem :potter: :rolleyes:

->Matt

w sobote lece do Dablina zobaczyc jak to sie ma do rzeczywistosci :)

...i juz zaczynam zalowac, ze nigdy wczesniej nie staralem sie przyzwyczaic do "stika" :/ oj bedzie ciezko... :( oj bedzie!!!

Opublikowano

To co, ale juz nawet nie chodzi o to. Ten drugi byl juz normalny ;]

Opublikowano

No nie :nie_wiem: teraz to Brucea można ubrać jak takiego czarnucha z getta

Opublikowano

Pierwsze tier listy stworzone przez dwóch japońskich graczy:

SS Heihachi

S Kazuya Roger Leo King

A Bryan Lars Anna AK Miguel Lili

B Law Feng Raven Jin Alisa Steve Nina

C Jack Ganryu Marduk Bob Wang Lee Paul Lei

D Hwo Zaf Julia Asuka Yoshi Ling Baek

E Kuma Drag Bruce

SS Heihachi

S Kazuya Lars

A DJ Roger Bryan King Anna AK

B Jin Leo Miguel Law Jack Raven Feng Alisa Steve Lili

C Nina Ganryu Marduk Bob Wang Lee Paul Lei

D Hwo Zaf Julia Asuka Yoshi Ling Bruce Drag

E Kuma Baek

Opublikowano

Niemożliwe,ze Drag spadł z czołówki na sam dół. :blink: Przecież zabrali mu tylko możliwość jugglowania po iWR+2

Opublikowano

HEEEENIO, stare (pipi)y nie chca zdychac, BUAHAHAHAHAHAHHAHA