Opublikowano 25 lutego 200916 l ta promocja z druga gra za złotówkę w empiku do jest ogólnopolska akcja?
Opublikowano 25 lutego 200916 l .....a u mnie w empiku za 209 pln dostalem metalowy w plastikowej szufladce zestaw collector's box plus gre w platynie za 1pln i koszulke KZ2 z metka sony material, szycie i nalewki takiej jakosci ze pumy przy niej bledna.... .....ciekawe gdzie jeszcze tak promowano KZ2 ..... Warszawiacy to zawsze mają lepiej Ja dostanę K2 dopiero jutro albo w piątek...wytrzymam(?) xD
Opublikowano 25 lutego 200916 l W Łodzi w Media Markt po 159 zł, aż mnie zdziwiło ze taka cena. Ale reklamy tam za dużej nie ma, jedna makieta Helghasta w środku i tyle. Także z tego skorzystałem 159 to bardzo pozytywna cena, polska wersja ftw
Opublikowano 25 lutego 200916 l ta promocja z druga gra za złotówkę w empiku do jest ogólnopolska akcja? Babka z centrum obsługi klienta empiku mówi że ogólnopolska. Edytowane 25 lutego 200916 l przez ACAB
Opublikowano 25 lutego 200916 l MAM KILLZONE 2 Właśnie wróciłem z Saturna. Już na pedestale z helgasthem nie ma ani jednej sztuki. Wszyscy ludzie z KZ2 wychodzą xD
Opublikowano 25 lutego 200916 l w Trojmiescie sa jakies fajne promocje ??? bo za 10 min wychodze na autobus ..
Opublikowano 25 lutego 200916 l ta promocja z druga gra za złotówkę w empiku do jest ogólnopolska akcja? Babka z centrum obsługi klienta empiku mówi że ogólnopolska. Ogólno polska, ale koszulki dostały tylko największe salony, czyli raptem kilka. W lubelskim Empiku jest Killzone 2 za 239zł i można za 1zł dobrać jakąś platyna, jak zwykle tutaj bieda...
Opublikowano 25 lutego 200916 l ja zdecydowałem się na saturn - film oglądnę i sprzedam, więc gierka tanio wyjdzie :-) powiem szczerze, że patrząc na super promocje empik/saturn itp. nie opłacało bawić się w pre-ordery...
Opublikowano 25 lutego 200916 l Proma w empiku ogólno polska w Lubelskim (Plaza) też było 209zł metal box + platyna za 1gr. Ja wybrałem uncharted Ładne ceny i to w dniu premiery <mniam> Edytowane 25 lutego 200916 l przez cronosik
Opublikowano 25 lutego 200916 l w Trojmiescie sa jakies fajne promocje ??? bo za 10 min wychodze na autobus .. Byłem po 11. w Saturnie. Akurat wtedy pojawiła się dostawa i trzeba było czekać 20 minut na wprowadzenie gry do systemu (gra plus film 199 zl). W pewnym momencie padło hasło, że gra jest już wprowadzona i w przeciągu sekundy gracze zaczęli otaczać biednego pracownika Saturna. Gra nawet nie pojawiła się na półkach, ponieważ kolo wyciągał tylko egzemplarz z pudła, dodawał film + naklejał cenę i oddawał w ręce spragnionych ludzi =) W sumie w przeciągu 10/20 min mogło pójść ze 20 egzemplarzy =)
Opublikowano 25 lutego 200916 l Pierwsze pytanko sierzanta:) Wchodze do wyboru gry i nie moge wybrac serwera...moge tylko na trojkacie wybrac losowa gre..jak pokazuje mi liste serwerow pad nie reaguje na strzalka w dol,w gore...chodza tylko tagi i wyjscie(krzyzyk tez jest martwy).O co chodzi?
Opublikowano 25 lutego 200916 l A możesz napisać w którym?? Jeden mam blisko domu drugi na drugim końcu miasta... I coś ta cena 169 zł mi źle pachnie. Nawet na znanym serwisie aukcyjnym nie ma takich cen. Fotki są z Saturna w Magnolii a cena 169 jest oczywiście bez filmu. Mi udało się zakupić ten zestaw i dostałem kwit na odebranie samego filmu, ale nie wiem czy nadal tak sprzedają bo robi się niezły burdel. Jeśli chodzi o Wrocławski MM to tym razem chyba dla idiotów bo wystawili grę za 229zł i jakoś dziwnie im nie schodzi. To tyle informacji na gorąco. Edytowane 25 lutego 200916 l przez lesheq
Opublikowano 25 lutego 200916 l Ja nie wiem po co ludzie się bawią w pre-ordery, zamawiają grę po sztywnej wysokiej cenie po dwa tygodnie wcześniej, a w dniu premiery bez czekania można spokojnie w każdym większym mieście grę dostać przynajmniej po takiej samej cenie (nie mówię tu o ludziach z małych miejscowości). W Szczecinie grę można było kupić już w sobotę :-)
Opublikowano 25 lutego 200916 l Jak coś to koło 11 nie mieli jeszcze Killzonów w Saturnie (Janki, Złote Tarasy) niech sie fakają kupiłem w Świat Gier za 175zł
Opublikowano 25 lutego 200916 l Sorki że w tym temacie piszę, za 2 h mogę mieć ps3, jednak nie wiem jak wygląda sprawa podłączeniem do niej głośników x530 5.1 logitech, proszę o informację .
Opublikowano 25 lutego 200916 l Orientuje się ktoś jak się ma sprawa dostępności Killzone 2 z filmem w krakowskim Saturnie?
Opublikowano 25 lutego 200916 l Sorki że w tym temacie piszę, za 2 h mogę mieć ps3, jednak nie wiem jak wygląda sprawa podłączeniem do niej głośników x530 5.1 logitech, proszę o informację . kłerwa, a co do tego ma killzone 2 ?? bez jaj - szukaj w FAQ, tam zapytaj, a nie śmieć co do KZ2 - ja mam podobnie szukam dokładnego wyjaśnienia. podobno działa zawężenie kryteriów wyszukiwania (typu państwo rdzaj rozgrywki itp)
Opublikowano 25 lutego 200916 l Lipa jest ze nie da sie invita wysłać Edytowane 25 lutego 200916 l przez szajbz
Opublikowano 25 lutego 200916 l Orientuje się ktoś jak się ma sprawa dostępności Killzone 2 z filmem w krakowskim Saturnie? jest spokojnie, kupiłem 2h temu i było jeszcze kilkadziesiąt sztuk na stoisku software
Opublikowano 25 lutego 200916 l Przy tych cenach to się nie opłaca sprowadzać z zagranicy po na tyle samo wyjdzie. Także imho trzeba wesprzeć SCEP i kupić normalnie grę z polskiej dystrybucji. Btw. w katowickim Saturnie już dowieźli film
Opublikowano 25 lutego 200916 l Niezła wtopa z tym (nie)wybieraniem serwerów z listy. U mnie po odświeżaniu nie działa. Raz zadziałała zmiana regionu serwerów ale po kolejnym odświeżeniu to samo. Taki bug niewykryty? No żesz. Dawać mi tu patcha!
Opublikowano 25 lutego 200916 l Dobra, gram od wczoraj. Nie wiem co mam napisać... jestem wzruszony, doczekałem się! Prawdziwy next-gen! Żadne GoW, Srow, Crysis, nic, nie posiada tak za(pipi)istych akcji, grafiki, szczegółów i miodności. Wiecie że w każdej łusce widać dziurę od iglicy, "wnętrze" itd. ? . Niesamowite! Grać nie umierać. Niech sobie fanboye piszą co chcą. Chodźby mi sam Master Chief groził ?pałą? nie zmienie zdania że KZ2 to najpiękniejsza gra w jaką dane mi było grać. Dźwięk to samo. BOOOOŻE BOOOOOOŻE!
Opublikowano 25 lutego 200916 l Orientuje się ktoś jak się ma sprawa dostępności Killzone 2 z filmem w krakowskim Saturnie? To ja kupowałem parę minut przed 12 i sprzedawca twierdził, że zestawów z filmem jest jeszcze 2szt, na pytanie ile sama gra-powiedział, że cena jest taka sama jak z filmem. Szkoda bo z tego co tu czytam to w innych miastach ta cena to 169zł no ale co robić
Opublikowano 25 lutego 200916 l Ja nie wiem po co ludzie się bawią w pre-ordery, zamawiają grę po sztywnej wysokiej cenie po dwa tygodnie wcześniej, a w dniu premiery bez czekania można spokojnie w każdym większym mieście grę dostać przynajmniej po takiej samej cenie (nie mówię tu o ludziach z małych miejscowości). W Szczecinie grę można było kupić już w sobotę :-) Nie wiem czy Kalisz to mała miejscowość (coś około 110tys. mieszkańców) ale właśnie wróciłem z MM gdzie spotkałem dwóch czytelników tego forum. Killzone 2 oczywiście był ale pracownik powiedział że nie może go nam sprzedać (choć egzemplarze które były miały już nabitą cenę LOL ) bo dostał takie wytyczne "z góry" że K2 można będzie kupić za tydzień jak do gazetki trafi. Razem z kolegami z tegoż forum stwierdziliśmy że większej paranoi nie widzieliśmy. W Carrefour nie ma i nie wiedzą gdzie będzie. Oczywiście K2 można było już w moim mieście kupić w poniedziałek w Euro - za 259zł. Empik nawet nie wie czy coś dostanie w Kaloszu Miałem bardzo sceptyczne podejście do tej gry i się ono pogłębiło po zagraniu w Demko. Tym razem chyba powiem sobie pass a reszcie życzę udanej gry To jest chyba przykład JAK NIE POWINNO się przeprowadzać premiery i za to wielkie faki dla $ony bo to trochę dziwne że są miejsca gdzie grę można dostać tydzień wcześniej a są miejsca gdzie nie ma jej wogóle Trza było złożyć pre-ordera i mieć "w nosie" filmy czy koszulki.
Opublikowano 25 lutego 200916 l Witam Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa w Katowickim Saturnie ? Chodzi mi głównie o zestaw z filmem, bo nie wiem czy opłaca się jeszcze dziś jechać