Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Killzone 2

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie,bycie snajperem to coś ponad ta całą zabawe,to coś jak byćlwem,czasem idzie sobie człek i go puszczą,a czasem zabiją,zalezy co akurat robi w danym momencie,dla mnie rzadko się liczą biegacze,no chyba że mi przeszkadzają,cześciej poluje na innych snajperów.

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 805,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Pozwolę sobie przywrócić ten temat, ponieważ John Linneman z Digital Foundry wrzucił wczoraj niezwykle interesujący film dotyczący tej gry.     Zwróćcie uwagę na omawiane w trzec

• Pograłem trochę w killzone 2 i na razie muszę stwierdzić że Halo 3 jest lepsze a o Halo Reach nie wspominając. te sterowanie jest jakieś dziwne przez co wyminana ognia nie sprawia takiej przyjemności

• Killzone skończony. Cudowna gierka, na ps4 chyba nie ma tak dobrze zrobionej singlowej strzelanki. Warto zagrać jak ktoś nie grał, pure fun  

Opublikowano

snajper z odblokowanym zoomem x5 i umiejętnością zaznaczania przeciwników na planszy(nawet innych niewidocznych snajperów i ludzi przebranych za swoich) jest gangsterski do granic możliwości :) Teraz 80% meczy gram właśnie taką postacią :)

Opublikowano

Ktoś już skończył KZ2 na Elite? Ja zacząłem dziś i już mam za sobą 1-wszy level :D obawiam się ze namęczę się z Radeckiem trochę;/

pozdro

Opublikowano
snajper z odblokowanym zoomem x5 i umiejętnością zaznaczania przeciwników na planszy(nawet innych niewidocznych snajperów i ludzi przebranych za swoich) jest gangsterski do granic możliwości :) Teraz 80% meczy gram właśnie taką postacią :)

jak dla mnie osiągnięcie tego jest za łatwe (zoom 5+ i tagowanie) wystarczy 8 meczy, powinni narzucić cięższe wyzwanie ja wim 5 headshotów przeciwnego snajpera kiedy jest w camo czy cós

po tym zostało mi tylko z kilka rzeczy do zdobycia w multi i znów brak większych wyzwań, najbardziej bawiło mnie nabijanie punktów i walka o mnożnik teraz "po co?"

GG więcej wyzwań!!!!!!!!!

Dziś z ficusiem pocisneliśmy na Pyrrusie snajperkami :P

no na Pyrrusie dajesz radę z twojej bazy - respa ściągnąć heada po przeciwnej stronie mapy

może jakiś mecz tylko dla strzelców wyborowych na Pyrrusie 10 -15 minut ?

Opublikowano

A jednka mozna grac na klawierce i myszce w Killzone 2 :)

http://www.youtube.com/watch?v=0TOJ_N49mQs

Jesli ktos korzysta z klawierki, i mychy jest "Bogiem" na planszy. Swoja droga, jesli zobaczycie kogos z kosmicznymi statystykami, w krotki czasie, mozna sie domyslac dlaczego :)

Ps. A moze wiecie jak podlaczyc klaw., i myszke pod KZ2? :)

Opublikowano

to jest fake

wystarczy popatrzec na jego palce i widac ze w kilku momentach postac strzela a koles nawet nie ruszyl palcami.

EDIT

po wglebieniu sie w temat cofam to co napisalem wczesniej. urzadzonko ktore umozliwia polaczenie myszki+klawiatury to XFPS. jego koszt to w polsce 350zl a w usa 99$

Edytowane przez Jazdaone

Opublikowano

No tak,to pozwoli zadać pytanie czy to oszustwo i czy nadal jest to uczciwe współzawodnictwo.

Opublikowano

Kto nie posiada jeszcze gazetki promocyjnej to ma okazję ją nabyć w empiku :) Dodawana jest z gazetką EMPIKU :)

26e4ab333744df7fmed.jpg

Opublikowano
No tak,to pozwoli zadać pytanie czy to oszustwo i czy nadal jest to uczciwe współzawodnictwo.

To zależy jak wygodnie się na tym gra. Jeśli (pipi) co daje, niech sobie oszukują ale jeśli naprawde daje kopa do liczby i łatwości wykonywania fragów to niech spłoną w piekle ci co tego używają do niecnych celów.

Chociaż znam co najmniej dwie osoby, które radziły sobie z takimi delikwentami (w UT3) grając na padach.

Opublikowano

Tak myśle że postawie dziś pokój na próbe ok.10,tylko dla snajperów,zobaczymy co z tego wyjdzie.

Opublikowano
Tak myśle że postawie dziś pokój na próbe ok.10,tylko dla snajperów,zobaczymy co z tego wyjdzie.

Postaw po 14:30 chętnie wpadnę :D

po 14:30 to i ja bym wpadł ;)

Opublikowano

Stoi,chyba do 14:40 wytrwa :P ale zauważyłem że jak gra się helgastami to już ma się troche w plecy,jako isa możemy łatwiej kontrolować teren.

Opublikowano
zauważyłem że jak gra się helgastami to już ma się troche w plecy,jako isa możemy łatwiej kontrolować teren.

Hm ? a czemu to ?.

nie zgodzę się - uważam, że na różnych mapach jest różna sytuacja. Kilka meczy wygraliśmy z zastraszającą przewagą nad ISA na każdej mapie, ale to chyba zależy od poziomu graczy.

Ja najczęściej podczas meczu wybieram autoselect i gdzie mnie przyporządkuje tam gram :D

kurcze wciągnęło mnie teraz strasznie - moge stawiać wieżyczki i nagle okazało się, że map uczę się od początku :rolleyes:

Opublikowano

Myślałem że chodzi o "czerwone lampki" Helghastów, cóż w moim przypadku o wiele bardziej widoczne są niebieskie diody ISA (i to jak, przecież w tej grze na wielu mapach dominuje czerwień).

Moim zdaniem to ISA właśnie w wielu sytuacjach ma po (_)_) (nawet jeżeli mówimy tu o ich położeniu na mapach).

Aha i stało się coś dziwnego, nagle ludzie częściej sięgają znowu po shotguny i rakietnice, ehh znowu moge pobawić się w snajpowanie z karabinku ISA XD.

Opublikowano

Kurcze,za szybko myśle za wolno pisze :P chodzi mi o pyrrus,ciężko jest strzelać zaczynając helgastami,mało dobrych miejscówek.

Opublikowano
Kurcze,za szybko myśle za wolno pisze :P chodzi mi o pyrrus,ciężko jest strzelać zaczynając helgastami,mało dobrych miejscówek.

aaa teraz jaśniej :D choć jak jest dobry team to ISA nawet do mostu nie dojdą ;)

Opublikowano

No taki mi sie dzisiaj trafił,to była strzelnica jak do kaczek.Rano zaczynałem skromnie a teraz 32 osoby w pokoju i gruba rzeźnia :D

Opublikowano

mam pytanie.. odnośnie gram kampanie i jak wchodzę w statystyki to widzę jakby łączny czas gry nałożone literki na % przejścia gry i jakby połowe cyferek widać a połowa jest niewidoczna... jakiś błąd gry czy co to jest?

Opublikowano

W pewnym sensie ISA na ma łatwiej do kampowania na wzniesieniu pyrrus, wystarczy siedzieć wewnątrz tego budynku co nad nim trzeba uzbroić/rozbroić ładunki i strzelać przez okna, na dodatek z tego miejsca widzimy większość mapy. Dobry gracz jest nie do zdjęcia, jeszcze jak ma skład z amunicją naprawiony to już jest imba :) Nawet ze swojego maina można już stać i strzelać. Helgaści też mają miejscówkę na tym budynku ale tam snajper jest prawie cały odkryty i łatwiej go zdjąć.

Opublikowano
mam pytanie.. odnośnie gram kampanie i jak wchodzę w statystyki to widzę jakby łączny czas gry nałożone literki na % przejścia gry i jakby połowe cyferek widać a połowa jest niewidoczna... jakiś błąd gry czy co to jest?

Pewnie spowodowane tym, że masz telewizor SD.