Opublikowano 18 października 200816 l Nie przejmujcie się aż tak tym, po prostu nastawcie ten Theme, i będą nas losować (zapewne),
Opublikowano 18 października 200816 l Tak też myślałem, mimo to co 2 godziny sprawdzam jak głupi maila ;( ......nadzieja umiera ostatnia Jedyna beta do której tak naprawdę chcę się dostać,Home,Socom itp mi zwisłay,Res2 wychodzi za 2tyg więc olewam,ale K2 muszę mieć
Opublikowano 18 października 200816 l mi zwisa nowe kz2, ale theme ustawiłem jakby co a i skrzynke sprawdzam w miare regularnie (mimo że niby od 24 mają wysyłać kody)
Opublikowano 18 października 200816 l Ale tego theme nie trzeba chyba ustawiac? Wystarczy chyba sciagnac...?
Opublikowano 24 października 200816 l Co z ta beta? Myslalem ze maja rozdawac zaproszenia 24 pazdziernika. Czy to wciaz aktualne?
Opublikowano 28 października 200816 l http://www.ps3site.pl/nowy-trailer-killzone-2/#more-12329 nowy trailer,nowe lokacje,nowi przeciwnicy i zdradza trochę fabuły na kolana przed mocą PS3-to wygląda obłędnie!!!! Edytowane 28 października 200816 l przez Ficuś
Opublikowano 28 października 200816 l W końcu pokaznao nowe etapy. Jak nic pociąg wzorowany jest na ostatnim etapie z Gearsów i wygląda przy tym równie imponująco. Pokazano jakaś Helgańska grubą szychę- pewnie główny "zły", który wygląda bardzo konkretnie. wszystko oczywiście w obłędnej opraiwe graficznej i za(pipi)istej animacji postaci. Dawać mi tę bete!
Opublikowano 28 października 200816 l i grzybek atomowy ,i będzie etap w wieżyczce strzeleckiej- K2 kopiuje rozwiązania z wielu gier i pewnie nie jeden jej to wypomni w recenzji ale robi to w tak obłędnej grafice i w takim klimacie,że mi tam taki klon cod4 w s-f wystarczy
Opublikowano 28 października 200816 l No i oczywiście, jak zwykle Killzone 2 miażdży wszystko. Dlaczego mnie to nie dziwi? ^_^ Dawać mi tu betę, zaraz! Tutaj mamy pewność, że tego cacka nie dostaną użytkownicy x-pudła. Sony potrafi robić piękne gry... Pokazano jakaś Helgańska grubą szychę- pewnie główny "zły", który wygląda bardzo konkretnie Nie, nie. Głównym "złym" bosem, jest Scolar Visari, którego notabene mamy złapać - cel lądowania wojsk ISA (czyli naszych) na planecie Helghan. Dlaczego myślę, że to nie Visari? Bo on nie ubiera się w Helghastowskie ciuszki. Głowę ma odsłonięta. Przypuszczam, że na trailerze jest jeden z jego sługusów . Może i kopiuje, ale szczerze sobie powiedzmy, która gra tego nie robi? Edit: Wtym temacie możecie zadawać pytania developerowi. Edytowane 28 października 200816 l przez Jacobss
Opublikowano 28 października 200816 l kilka gifków i zdjęć z króla fpsów W trailerze był fragment gameplayu(widać celownik plus strzałki,które pewnie obrazują z której strony zbliża się wróg) Animacja z końcówki trailera-kurcze teraz widać jaką przepaść dzieli animacja K2 i MGS4 -gdyby tak się Gekko w MGS4 ruszał... http://i33.tinypic.com/2aak7qu.jpg Zdjęcie z trailera oświetlenie http://i29.tinypic.com/v33mdk.gif fizyka http://i33.tinypic.com/se0nxt.gif
Opublikowano 28 października 200816 l To ze grafa jest swietna nie podlega zadnej dyskusji. oby gameplay multi dorownal grafice
Opublikowano 28 października 200816 l Edit: Wtym temacie możecie zadawać pytania developerowi. Koleś z GG na bieżąco odpowiada na pytanie,jednak jakieś mega nowości w jego odpowiedziach nie padają,na dużo pytań nie może w tej chwili odpowiedzieć.Coś jednak się dowiedzieliśmy -cały trailer chodzi na silniku gry i składa się z ujęć z gry właściwej i cutscenek,żadnej ściemy -premiera w lutym na 100% -zły z trailera to nie Visari,koleś ma rangę pułkownika -trailer za niedługo wyląduje na Ps store -nie widzieliśmy jeszcze ok 5 broni jakie są dostępne w grze -coop dalej nie potwierdzony ale chcą go umieścić w grze -nie będzie gry na podzielonym ekranie -obsługa pojazdów w singlu -tak,ale w multi w chwili premiery -nie,pracują nad tym by pojazdy w multi były dostępne po premierze -na płycie będzie 8 mapek do multiplayera(mało pewnie Sony i GG chcą zarobić na dodatkach) -start bety przeznaczonej tylko dla Europejczyków (trzeba było ściągnąć Theme z PS Store) kiedy GG będzie na to gotowe... Edytowane 28 października 200816 l przez Ficuś
Opublikowano 28 października 200816 l Po obejrzeniu tego trailera jestem pod wrażeniem...ogromnym. Jest bardzo dobry , ma kilkanaście sekund czystego gameplaya , który niszczy WSZYSTKO co widziałem. Np. operowanie tym ogromnym działkiem pod koniec trailera...MOC, pękające ściany odsłaniające metalowe konstrukcje, to wszystko buduje prawdziwie brudny i brutalny klimat. To nie ''czysty'' Crysis gdzie przeciwnik obrywa kulki na klate i po 2 sekundach animacji leży. Tutaj przeciwnicy maja strefę trafień która pokazuje jak długo człowiek męczy się po oberwaniu strzała w głowę. Na E3 widziałem urywek który mnie zmasakrował , Helgast miał maskę przezroczystą na ryju, oberwał w ''miskę'' , w masce pojawiła się dziura i momentalnie ryj został zabrydzony juchą. Gościowi nogi zaczęły się trząść, puścił karabin , dotknął się za głowę , zaczął się słaniać , padł na kolana i lekko się zwinął w kłębek. Trwało to około 3-4 sekundy. Na koniec z głowy powoli zaczęła płynąć ''kref , dużo krfi'' Ja nie mam żadnych wątpliwości , ta gra wyciąga wiekszość mocy PS3. Total Must-Have 2009 Year. PS. Spytam sie ile trwa single , mam nadzieję że powyżej 10 godzin Edytowane 28 października 200816 l przez liquid
Opublikowano 28 października 200816 l Ficuś, to co akurat Seb Downie odpowiedział, znamy do dawna . To już chyba 4 seria tego tematu "zadajemy pytania". Stamtąd czerpałem przez cały czas te całe info. Na tym forum można się sporo dowiedzieć. Inny temat w którym odpowiadał na pytania przez cały 2007 rok, poleciał - sam nie wiem czemu. Notabene było tam ponad 100 stron! Tak jak mówiłem, koleś nie mógł być Visarim . Edit: PS. Spytam sie ile trwa single , mam nadzieję że powyżej 10 godzin tongue.gif Z pewnością. Jedynka była bardzo długa - ponad 20 godzin na normalu! Wiadomo jedynie, że w dwójce będzie 13 leveli, ale jak wiadomo, jeden będzie bardzo długi. Np. ostatnie materiały (oprócz tego trailera of course) były cały czas z jednego levelu pokazywane. Inny był pokazywany w 2007 roku. Zanosi się na długi single. Edytowane 28 października 200816 l przez Jacobss
Opublikowano 28 października 200816 l na powtórzenie długości singla z K1 nie ma co liczyć.Obstawiam ok 10h co i tak nie będzie złym wynikiem przy dzisiejszych standardach.Ale tą grę się będzie przechodzić po kilka razy dla akcji i grafiki lub by tylko zobaczyć nowe animacje śmierci Helgastów.A właśnie Jacobss bo jak sam twierdzisz,śledzisz tamten temat od dawna - dalej aktualna jest koncepcja 3 rasy w killzone2?bo jakoś dziwnie cicho o tym jest i nawet minimalnej zajawki kolejnej strony konfliktu nie ma w trailerze...
Opublikowano 28 października 200816 l Pozatym jak gra bedzie trudna to wydłużą rozgrywkę za pierwszym podejściem. Niech gra ma kilka stopni trudności a z przyjemnością będę ją masterował tak jak to robie z serią DMC lub MGS . PS. Helgasty mają jakieś wielkie maszyny człapiące na 4 lub 6 nogach...szykuje sie prawdziwy ''Mayhem'' :pifpaf: Edytowane 28 października 200816 l przez liquid
Opublikowano 28 października 200816 l na powtórzenie długości singla z K1 nie ma co liczyć.Obstawiam ok 10h co i tak nie będzie złym wynikiem przy dzisiejszych standardach.Ale tą grę się będzie przechodzić po kilka razy dla akcji i grafiki lub by tylko zobaczyć nowe animacje śmierci Helgastów.A właśnie Jacobss bo jak sam twierdzisz,śledzisz tamten temat od dawna - dalej aktualna jest koncepcja 3 rasy w killzone2?bo jakoś dziwnie cicho o tym jest i nawet minimalnej zajawki kolejnej strony konfliktu nie ma w trailerze... Tak, trzecia rasa będzie . Podobno Guerilla i Sony były strasznie wściekłe, że wyciekły informacje o trzeciej rasie (jakaś gazeta to napisała), ale Seb Downie w końcu kiedyś potwierdził. Rasa będzie, ale mówił, żeby nie zadawać pytań o fabułę, bo on nie będzie spoilerował. Dlatego też, nie liczmy na żadne zdjęcia, bądź trailery o wyglądzie trzeciej rasy, bo oni chcą żeby nas zaskoczyć. Podobno są to prawdziwi mieszkańcy Helghanu (jak wiadomo, Helghan nie jest prawdziwą planetą Visariego i Helghastów), którzy w czasie wojny ISA vs. Helghast wyjdą. Btw. mają być potężniejsi niż ISA i Helghaści razem wzięci. Ludzie spekulują, że w czasie gry, sprzymierzymy się z Helghastami, żeby ich pokonać. Edytowane 28 października 200816 l przez Jacobss
Opublikowano 28 października 200816 l a może ten Gekkopodobny mech z końca trailera to przeciwnik nowej rasy....choć w sumie.....nie wiem ale jakoś potworki do koncepcji tej serii mi nie pasują
Opublikowano 28 października 200816 l Zobaczymy . Ja się chcę zaskoczyć. Tymczasem, kilka rzeczy z neogafa: http://i6.photobucket.com/albums/y247/Wollan/27yoopk.gif Wysportowany Helghast A o to i nasz bohater, którym pokierujemy. Sev się zwie (wygląda inteligentniej niż Fenix, a przy okazji nie ma bicepsu większego od czołgu ) Haha, jesteś w ukrytej kamerze! Kto ma ochotę na grzyba? btw. ten obrazek obrazuje moją twarz po obejrzeniu trailera:
Opublikowano 28 października 200816 l apropo Seva to zauważyłem ,że nam zmężniał(czytaj grafikę i model postaci przemodelowali).Porównanie zrobione przeze mnie Edytowane 28 października 200816 l przez Ficuś