Skocz do zawartości

Alan Wake

Featured Replies

Opublikowano

Co do długości gry to z tego co wyczytałem na forum VGC to inni recenzenci z tej samej gazety podają że w ich przypadku gra przekraczała nawet 16 godzin dochodząc nawet do 18.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 194,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Obstawiam , ze biegnac na pale mozna zejsc ponizej 10 , a lizac sciany to i 20 godzin mozna grac.

Opublikowano

Biegnąc na pałę na easy to 90% gier można w 2h przejść :)

Opublikowano

Czyli u mnie styknie spokojnie 20 h plus czas na podziwianie widoków. Oj jaram się, jaram coraz bardziej :D

Opublikowano

Skoro jest na bonusowym DVD to nie ma sie o co martwić kupując gre w Polsce... prawda ?  :thumbsup:

Wątpię, że tak to będzie działać. Po to dają kody, żeby te ''śmieci'', co mają czelność używki kupować, przypadkiem nie dostały kompletnej gry [czyt. dlc], więc co najwyżej na tej płycie będą jakieś pierdoły dla awatara,  może temat do deszborda, a token to po prostu kod na karteczce, który oczywiście w polskim wydaniu się nie ukaże.

Opublikowano

Cześć, nie wiecie czasami kiedy jest dokładna data wydania Alana ?? :) szukam w internecie ale są podane różne daty i nie wiadomo która prawdziwa. Dzięki za pomoc :thumbsup:

Opublikowano

Nakrecilem sie na a gierke i dla niej planuje kupic Xboxa(znowu), mysle ze ta gra to pewniak , nie przez to ze jest robiona tyle lat ale dlatego ze stoi za nia genialny team odpowiedzialny za moja ulubiona gre .

Edytowane przez AbraHAM

Opublikowano

Cześć, nie wiecie czasami kiedy jest dokładna data wydania Alana ?? :) szukam w internecie ale są podane różne daty i nie wiadomo która prawdziwa. Dzięki za pomoc:thumbsup:

14 maj

Opublikowano

Widzieliście dwa epizody Bright Falls? Klimat Twin Peaks jak w mordę strzelił, coś pięknego! Oby w AW było trochę tego niepokojącego, psychodelicznego klimatu, który spowodował, że Twin Peaks stał się kultowym serialem już w trakcie jego emisji.

Episode 1

Episode 2

Opublikowano

Ja poczekam aż będzie na Live w przyzwoitej jakości to zasunę żaluzje i sobie ze słuchawkami obejrzę. Bardzo ciekawe jak ta kampania wpłynie na sprzedaż.

Opublikowano

jest ten serial już na xbl?

Opublikowano

Niby od 25 ma być na XBL ale ja nie wiem gdzie tego szukać. W Video Marketplace czy może Game Videos? Przeszukałem przed chwilą obydwa miejsca i nie znalazłem tych epizodów.

EDYTA: Wychodzi na to, że z niewiadomych przyczyn zostały zdjęte dzisiaj rano.

http://www.examiner.com/examiner/x-28759-Atlanta-Video-Game-News-Examiner~y2010m4d25-Alan-Wake-prequel-movie-Bright-Falls-now-on-Xbox-Live

Edytowane przez Gooral

Opublikowano

tez myslalem ze zle szukam, (pipi), moze do weekendu wroca.

Opublikowano
Opublikowano

MS PL będzie udostępniał, m.in. na YouTubie z tego co zrozumiałem (user AlanWakePL), odcinki Bright Falls w polskiej wersji językowej (napisy). Na razie nie ma konkretnych dat.

Opublikowano

Mogli by na tej mapie więcej pokazać, ale już się zapowiada extra.

Filmiki jak na razie w średniej jakości.

Opublikowano

Mam do Ciebie protipa - załóż sobie konto amerykańskie i pobierz te epizody z rynku USA. Będziesz je mógł później obejrzeć na swoim europejskim koncie.

Edytowane przez Gooral

Opublikowano

Już są u Angoli, ale chyba w dosyć podłej jakości, skoro "Oh Deer" skurczyło się ze 193 do 61 MB, a "Time Flies" ze 320 do 130 MB. Zabrakło miejsca na serwerach :rolleyes:? Tak jak napisał Gooral, załóż(cie) konto na USA.

Opublikowano

Niech pomyślę, HD > SD, więc odpowiedź brzmi tak?

Opublikowano

Zakładać konto specjalnie po to by obejrzeć coś co jest już od dawna w necie :whistling:

Tak zakładać. Jak Mastah napisał filmiki na europejskim XBL sa w znacznie gorszej jakości a konkretnie chodzi o bitrate, który został obcięty conajmniej o połowę (sądząc po zmniejszeniu się ilości megabajtów). W necie były epizody w tak marnej jakości, że szkoda gadać. Jak Ci nie zalezy na jakości to olej sprawę ciepłym moczem. Reszcie, której przeszkadza słaby bitrate, polecam pobrać filmiki z US Marketplace.

Edytowane przez Gooral