Opublikowano 26 września 201014 l jacy wy jestescie ograniczeni, a najbardziej zwyrodnialec i bigdaddy.
Opublikowano 26 września 201014 l Nom co to znaczy, odpal te dodatkowe epizody, nagraj jakiś filmik, albo coś, bo ja cię nie rozumiem... I napisz jeszcze raz to zdanie. ehhh... dodatków miałobyć 6, zostały dwa, reszta jest w fazie skończonej ale nie jako sprawują się, nie są to wontki fabularne, są to mosje poboczne. wontki.... WĄTKI
Opublikowano 26 września 201014 l Kuzwa ale to ciezkie do zrozumienia dodatków na chwile obecna jest 6 remedy skonczyło i wypusciło 2 (no prawie 2) co bedzie z pozostałymi 4 niewiadomo kto ma dostep do partner netu wie co i jak.
Opublikowano 26 września 201014 l Kuzwa ale to ciezkie do zrozumienia dodatków na chwile obecna jest 6 remedy skonczyło i wypusciło 2 (no prawie 2) co bedzie z pozostałymi 4 niewiadomo kto ma dostep do partner netu wie co i jak. Nom to dla czego nigdzie w sieci, nie ma żadnego filmiku czy fotki z tych rzekomych 6 DLC. Jeżeli to takie proste jak piszesz, to nagraj coś, pokaż, sam się z chęcią dowiem. A nie tu wyjeżdżasz z komendami nie zrozumiałymi dla nie ogarniętych w tych tematach ludzi...
Opublikowano 26 września 201014 l jacy wy jestescie ograniczeni, a najbardziej zwyrodnialec i bigdaddy. http://img841.imageshack.us/img841/881/alanzz.jpg łał dużo to mówi gracie na konsolach w te 6 dlc że piszecie że tak jest? może miało być 6 dlc ale zostało to anulowane i został ślad. Remedy samo potwierdziło że the wrier to ostatni ale pewnie dabman wie lepiej od nich Jak nie to zarzucie filmikiem z tych dlc czy screenami, czekamy.
Opublikowano 26 września 201014 l Nie kumam czegoś, skończyliby 6 DLC i wydali tylko 2, chociaż poświęcili kupę pracy na zrobienie innych 4?
Opublikowano 27 września 201014 l nie ma sensu kontynuowac tej dyskusji, powanie. Jak na pewnym forum napisalem o Hydro Thunder hurricane to sie smiali... Dopiero jak ktos wypuscil filmiki uwierzyli, po Mafii ( dlc ) nie mam zamiaru niczego udowadniac, nikt tgo nie potwierdza, umowa poufnosci. Tyle w temacie.
Opublikowano 28 września 201014 l Brawo, wiedziałem, że nic się nie dowiemy, ehhh. Jeszcze parę dni do OSTATNIEGO DLC. PS: 1 GB ważą, jakieś misje poboczne, jak normalne DLC to 0,3 GB... taaa Edytowane 28 września 201014 l przez zloto
Opublikowano 30 września 201014 l Hehe, dzięki Mniej więcej co oznacza, ten obrazek, że ty już możesz zagrać w The Writer? Rozumiem, że go pobierasz, tak? To może pobierz te 4 rzekome DLC i pokaż jakiś filmik, albo foto. Edytowane 30 września 201014 l przez zloto
Opublikowano 1 października 201014 l To raczej pokaz fajnych mozliwosci jakie daje dostep do partner netu .
Opublikowano 1 października 201014 l bardziej pokazanie, że zloto sam siebie nakarmił. Teraz jest bardziej trollowaty. Generalnie nic nie miało na celu, a raczej miało. Ośmieszenie niedowiarków, ja się nie będę wypowiadał już w kwestii żadnych DLC przed premierą, żadnych screenów/dowodów. Bo po co skoro i tak troll napisze że nie mam racji. Lepiej żyjcie w niewiedzy i czytajcie plotki niż "sprawdzone" info.
Opublikowano 7 października 201014 l madpet czy ten dodatek jest tak samo krótki jak The Signal (godzina grania)?
Opublikowano 7 października 201014 l Powiem Ci szczerze ze chyba tak grałem bardzo na raty i niejestem w stanie tego jakos tak ocenic ale wiecej niebedzie na normalu szpil bezstresowy lekko łatwo i przyjemnie.
Opublikowano 7 października 201014 l Andrzeju... ogarnij się, przecież DLC jeszcze nie wyszło jeszcze Ci światło w latarni zgaśnie i co będzie? Edytowane 7 października 201014 l przez Dabman
Opublikowano 8 października 201014 l Niektórzy już grają widzę A dla tych co czekają dziewięć nowych screenów z Pisarza. Kilk! Dorzucam do tego jeszcze Acziwy Klik! Edytowane 9 października 201014 l przez zloto
Opublikowano 11 października 201014 l Kurde, wyszło jednak na to, że pocięli tę grę i zakończenie będzie dopiero w drugim dodatku. A taką dobrą opinię miałem o tej grze. Co to jest ten cały partner net?
Opublikowano 11 października 201014 l Sieć dla developerów i beta testerów. XePartnerNET ( pełna nazwa ) zwany też PN / PartnerNet / Pnet Developer udostępnia, wysyła zaproszenie betatesterowi, ten pobiera dodatek na konsoli XePartnerNET jest zamiast XBOX Live w konsolach DEV
Opublikowano 12 października 201014 l Słuchajcie, sprawa jest. Naświetlcie mi sytuację, bo przez plastikowe instrumenty nie potrafię się skoncentrować na czymś innym. Czy DLC skończy się oficjalnie na tę chwilę na drugim dodatku ? To będzie obecnie jedna wielka całość ? Tyle zrozumiałem z ostatnich stron tematu. Chodzi o to, że grę miałem już przed premierą (oryginał, żeby nie było), ale jej nawet nie ukończyłem, mimo spustów nad nią - wszystko przez plastiki. Teraz chciałbym napisać recenzję całości, czyt. podstawy i DLC. Czy to już odpowiedni moment do zabrania się za to ?