Di 834 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Turniej na 5 osób. Oł je. Chciałem się zapisać ale nie było nikogo. Wyszedłem na 15 minut i było po zapisach, a turniej się kończył Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość cameel Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Skoro wszyscy są tacy chętni do grania można by pomyśleć o jakimś zlociku 3rd Strike only. Jesli pojawiłaby sie jakas opcja, to ode mnie mogłyby sie zjawić 3 osoby: Ja, Borys i Camus Gdybym mieszkał tereaz nie we Wrocku, a w poprzedniej miejscówce, to zorganizowałbym taki zlocik u siebie, bo nie ukrywam, ze mam ochote pograć z kimś nowym w tą jakże cudowną grę. Ale niestety obecnie nie mam na to warunków. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Pychu 2 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) dostajesz overheada, odbijasz sie od lusterka, dostajesz c.LK, odbijasz sie od lusterka, dostajesz c.LK, odbijasz sie od lusterka, na koncu c.HP itd itp bla bla bla chyba ze mowimy o unblocku pod sciana to wtedy slynny setup RX-a z d(charge)u+K tez lapie kucajacych badz parujacych dolem... oswieccie mnie bo albo czegos nie wiem albo jestem poprostu glupi mysle ze potrafie grac w ta gre, ale brak stalego sparing partnera oglupia o_O swoja droga Kaktus mogles wpasc, wkoncu tez mieszkasz w stolicy to mogles ruszyc dupsko zeby zobaczyc ze nie tylko w stolicy potrafia grac w ta gre, bycmoze bys byl baaardzo zaskoczony jesli chodzi o wyjazd to ja zawsze moge w weekend, i tak zeby dojazd nie trwal dluzej niz 5 godzin w jedna strone i moge jechac Edytowane 3 Stycznia 2008 przez Pychu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja teraz trenuję sobie . . . interesująca gra ten ST3, bardzo interesująca . . . i dużo cięższa od tekkena z tego co widzę . . . Cytuj Odnośnik do komentarza
Zero 0 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja do teraz myślałem że na tym filmiku chodziło wam o Yuna http://uk.youtube.com/watch?v=BinGlR5rQMI Szkoda że wychodzi SF4 ;/ Nie chciałem tego w hu'j,seria mogłaby się skończyć na third strike'u żebym mógł uczyć dzieci grać w to jeszcze a tak ;( xD Chęci do gry Wam wracają widze AAA! Moje oczy ! Mantra wypowiadana przez Zero "bez sensu, bez sensu to, dobra kończmy". Wtedy byliśmy piękni i młodzi . A co do 3Sa to nawet jak SF4 okaże się być grą dobrą to wątpie aby przestano w niego grać. A co do chęci, to ja np. jestem napalony Wtedy to sie kaleczylo na sticku ostro teraz tez kalectwo tylko mniejsze A chcec do grania nam wraca jak nigdy. Nie sadzilem ze ktos gra w to oprocz nas w pl:P Jak tak to koniecznie trzeba jakies szczogoly ustalic co do spotkania. Powiem wam tyle ze Kutno i conajmniej jedna osoba z Grudziaca gra co daje tada! az 8 osob z wami wlacznie w pl grajacych w sf3:P nie jest zle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pychu 2 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 oprocz mnie jeszcze Chris bardzo dobrze gra Goukim, ma setupy na ranging dragona przeje.bane Chris jest z Krakowa, mysle ze tez bylby chetny na taki zlot spytam sie go jeszcze na dniach Aha byle zeby ten zlot nie byl w terminie koncowka stycznia/polowa lutego, sesje mam wtedy na uczelni, 4 egzaminy trzeba zaliczyc, sic! o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Zero 0 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 No nie ty jeden dopiero pod koniec lutego bym myslal o czyms takim jezeli juz. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 dostajesz overheada, odbijasz sie od lusterka, dostajesz c.LK, odbijasz sie od lusterka, dostajesz c.LK, odbijasz sie od lusterka, na koncu c.HP itd itp bla bla bla chyba ze mowimy o unblocku pod sciana to wtedy slynny setup RX-a z d(charge)u+K tez lapie kucajacych badz parujacych dolem... oswieccie mnie bo albo czegos nie wiem albo jestem poprostu glupi mysle ze potrafie grac w ta gre, ale brak stalego sparing partnera oglupia o_O Pomyliłem się. O coś innego mi chodziło. Sorry, mój błąd swoja droga Kaktus mogles wpasc, wkoncu tez mieszkasz w stolicy to mogles ruszyc dupsko zeby zobaczyc ze nie tylko w stolicy potrafia grac w ta gre, bycmoze bys byl baaardzo zaskoczony Mam już swoje lata, myślę że z brodą, wąsami i we flanelowej (kraciastej ofkorzzz) koszuli wyróżniałbym się w tłumie gimnazjalistów Cytuj Odnośnik do komentarza
grosik 0 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja gram w 3s od lat wraz z kumlem, kiedys jeszcez Mutti tez z nami pogrywal ale to dawno bylo, na zlocik bym sie pisal na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza
-= chris -X- =- 0 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Super incjatywa:) Swoja droga to szkoda ze mieliscie takie podejscie do Ecchi,gdybyscie wpadli byloby juz lepiej, no i moze Di by zdazyl sie wpisac i juz by byl git Wracajac do tematu to fajnie byloby sie spotkac, ja ze swojej strony moge wziazc ps2 slim bo jest male i lekkie Tylko (jesli sie uda zdac) po sesji ps.Pychu farciarzu, ja mam z 8 egzaminow z czego 2 beda smiercionosne grr ps2. Pychu sprobuj naruto nowe, nawet nezle jest :> no i ma to cos ps3.Brak sparing partnera nie tylko oglupia ale i sprawia ze nie podnosisz swoich umiejetnosci Szkoda ze nie zyjemy w malym panstewku Edytowane 7 Stycznia 2008 przez -= chris -X- =- Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Na KSK GVision nowy RanBat. Grają: C-13 (MA) Ochibi (YU) Pierre (YA) Yakkun (YU) Nacchan (YU) - najpierw grał Kenem, niedawno Urienem, teraz wziął się za Yuna (ewolucja haha) Ma junior (CH) - Tokido ani NUki to on nie jest ale i tak jakoś wyrabia. Mester (YU) - dawno go nie widziałem (chociaż...był chyba w mi-ka-do). Wygrał. Matei (HU) Jaki Yun Fest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość cameel Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Na KSK GVision nowy RanBat. Grają: C-13 (MA) Ochibi (YU) Pierre (YA) Yakkun (YU) Nacchan (YU) - najpierw grał Kenem, niedawno Urienem, teraz wziął się za Yuna (ewolucja haha) Ma junior (CH) - Tokido ani NUki to on nie jest ale i tak jakoś wyrabia. Mester (YU) - dawno go nie widziałem (chociaż...był chyba w mi-ka-do). Wygrał. Matei (HU) Jaki Yun Fest Chyba w każdej walce w tym filmiku występuje Yun, prawie sie porzygałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kowal 0 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 jest koln FBA z obsługa CPS3 i kaillera wiec haki MAME ida w odstawke. chodzi dosc wydajnie chayb porownywalnie z emu ElSemiego np z filtrami i rozdziałka 1024x768 kscale2x zapierdziela duzo szybciej niz 'goły' na MAME. grafa masakra. http://neosource.1emu.net/forums/index.php...msg6788#msg6788 Cytuj Odnośnik do komentarza
Action 1 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Potwierdzam, jakis czas temu testowałem to ze znajomym, działa równie dobrze co CPS3 Emu od twórców nebuli. Cytuj Odnośnik do komentarza
-= chris -X- =- 0 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Hmm Action, a jak pingi ? .. grr ale jesli to dziala na kaillerze to niema mowy o rewolucji, w tym temacie p2p dalej nic nie przebije grr Cytuj Odnośnik do komentarza
Action 1 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) Graliśmy na killerze P2P, wiec spoko. Edytowane 15 Stycznia 2008 przez Action Cytuj Odnośnik do komentarza
-= chris -X- =- 0 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) To zmienia postac rzeczy... good news:) Action mozesz hostowac:P ?? Edytowane 15 Stycznia 2008 przez -= chris -X- =- Cytuj Odnośnik do komentarza
Action 1 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Ja grac w to nie umiem ale jak coś to wpadaj na IRCa #Honmaru@PolNet, zawsze ktoś się znajdzie do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Chłopaki, tylko nagrajcie jakieś walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
K'^^ 282 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Ja mogę zagrać Online w 3s, ale nie jestem Mastachem w bitkach 2D lecz coś tam potrafię jak coś to odezwij się w weekend Chris chociaż narazie nie dam rady zbyt dużo pograć - zaczynają się mi zaliczenia i inne tego typu bajery... Cytuj Odnośnik do komentarza
-= chris -X- =- 0 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Doskonale Cie rozumiem K' bo ja tez mam sesje i to hardcore, 4 egzaminy w nast tygodniu:/ Sam troche sie opuscilem w sf3 przez to i np brak sparing partnerow, a ostatni mecz gralem jakos po Ecchi grr Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 KSK GVision i nowy ranbat. Grają: Pierre (YA) Ochibi (YU) Misawa (YU) Tokido (CH/KE) RX (UR) Rikimaru (CH) Matei (HU) Issei (YU) Jak na typowego ranbata to ten kończy się dość nietradycyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza
krilluch 2 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Wygrala jedyna sluszna postac : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 W Saitama POPy odbył się turniej 1/1. Uploadowali 2 naprawdę mocarne filmy na YT: - RX(UR) vs Ken & Yun oraz YSB(HU) vs Remy. Walki RXa to miejscami ownage, choć zastanawiam się jak ten Ken mógł wogóle przegrać ^_^ . Natomiast YSB...przypominają się te 2 turnieje "shirube", w których HU spotykał Remych. Najbardziej jednak cieszy oczy tachi gigas - obejrzałem to z wielką ciekawością. Nigdy wcześniej nie widziałem ich wspólnej walki, a dodam że to dwóch z moich ulubionych graczy. YSB bardzo rozbudowany, jeden z dwóch najlepszych Hugo. W odróżnieniu od Hayao, którego najmocniejszą stroną jest parowanie, ten stosuje więcej mixupów i jest bardziej agresywny. Po drugiej stronie RX, Urien God, czyli bezsprzecznie najlepszy Urien i finalista ostatniego SBO. Spoiler: Niestety, jak się okazuje, walka nie jest wyrównana. Hugo to nie postać na Uriena (można go trzymać na dystans qcf+MP, przeskakiwać w rogu po ustawieniu lusterka co daje "darmowego" unblocka i jugglować po barce c.HP, barka). Ginie . Cytuj Odnośnik do komentarza
krilluch 2 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ladne walki. Btw. gra ktos w Polsce (poza mna i Zero) Yunem jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi