Opublikowano 3 stycznia 200817 l Turniej na 5 osób. Oł je. Chciałem się zapisać ale nie było nikogo. Wyszedłem na 15 minut i było po zapisach, a turniej się kończył
Opublikowano 3 stycznia 200817 l Skoro wszyscy są tacy chętni do grania można by pomyśleć o jakimś zlociku 3rd Strike only. Jesli pojawiłaby sie jakas opcja, to ode mnie mogłyby sie zjawić 3 osoby: Ja, Borys i Camus Gdybym mieszkał tereaz nie we Wrocku, a w poprzedniej miejscówce, to zorganizowałbym taki zlocik u siebie, bo nie ukrywam, ze mam ochote pograć z kimś nowym w tą jakże cudowną grę. Ale niestety obecnie nie mam na to warunków. Pozdrawiam
Opublikowano 3 stycznia 200817 l dostajesz overheada, odbijasz sie od lusterka, dostajesz c.LK, odbijasz sie od lusterka, dostajesz c.LK, odbijasz sie od lusterka, na koncu c.HP itd itp bla bla bla chyba ze mowimy o unblocku pod sciana to wtedy slynny setup RX-a z d(charge)u+K tez lapie kucajacych badz parujacych dolem... oswieccie mnie bo albo czegos nie wiem albo jestem poprostu glupi mysle ze potrafie grac w ta gre, ale brak stalego sparing partnera oglupia o_O swoja droga Kaktus mogles wpasc, wkoncu tez mieszkasz w stolicy to mogles ruszyc dupsko zeby zobaczyc ze nie tylko w stolicy potrafia grac w ta gre, bycmoze bys byl baaardzo zaskoczony jesli chodzi o wyjazd to ja zawsze moge w weekend, i tak zeby dojazd nie trwal dluzej niz 5 godzin w jedna strone i moge jechac Edytowane 3 stycznia 200817 l przez Pychu
Opublikowano 3 stycznia 200817 l Ja teraz trenuję sobie . . . interesująca gra ten ST3, bardzo interesująca . . . i dużo cięższa od tekkena z tego co widzę . . .
Opublikowano 3 stycznia 200817 l Autor Ja do teraz myślałem że na tym filmiku chodziło wam o Yuna http://uk.youtube.com/watch?v=BinGlR5rQMI Szkoda że wychodzi SF4 ;/ Nie chciałem tego w hu'j,seria mogłaby się skończyć na third strike'u żebym mógł uczyć dzieci grać w to jeszcze a tak ;( xD Chęci do gry Wam wracają widze AAA! Moje oczy ! Mantra wypowiadana przez Zero "bez sensu, bez sensu to, dobra kończmy". Wtedy byliśmy piękni i młodzi . A co do 3Sa to nawet jak SF4 okaże się być grą dobrą to wątpie aby przestano w niego grać. A co do chęci, to ja np. jestem napalony Wtedy to sie kaleczylo na sticku ostro teraz tez kalectwo tylko mniejsze A chcec do grania nam wraca jak nigdy. Nie sadzilem ze ktos gra w to oprocz nas w pl:P Jak tak to koniecznie trzeba jakies szczogoly ustalic co do spotkania. Powiem wam tyle ze Kutno i conajmniej jedna osoba z Grudziaca gra co daje tada! az 8 osob z wami wlacznie w pl grajacych w sf3:P nie jest zle.
Opublikowano 3 stycznia 200817 l oprocz mnie jeszcze Chris bardzo dobrze gra Goukim, ma setupy na ranging dragona przeje.bane Chris jest z Krakowa, mysle ze tez bylby chetny na taki zlot spytam sie go jeszcze na dniach Aha byle zeby ten zlot nie byl w terminie koncowka stycznia/polowa lutego, sesje mam wtedy na uczelni, 4 egzaminy trzeba zaliczyc, sic! o_O
Opublikowano 4 stycznia 200817 l Autor No nie ty jeden dopiero pod koniec lutego bym myslal o czyms takim jezeli juz.
Opublikowano 4 stycznia 200817 l dostajesz overheada, odbijasz sie od lusterka, dostajesz c.LK, odbijasz sie od lusterka, dostajesz c.LK, odbijasz sie od lusterka, na koncu c.HP itd itp bla bla bla chyba ze mowimy o unblocku pod sciana to wtedy slynny setup RX-a z d(charge)u+K tez lapie kucajacych badz parujacych dolem... oswieccie mnie bo albo czegos nie wiem albo jestem poprostu glupi mysle ze potrafie grac w ta gre, ale brak stalego sparing partnera oglupia o_O Pomyliłem się. O coś innego mi chodziło. Sorry, mój błąd swoja droga Kaktus mogles wpasc, wkoncu tez mieszkasz w stolicy to mogles ruszyc dupsko zeby zobaczyc ze nie tylko w stolicy potrafia grac w ta gre, bycmoze bys byl baaardzo zaskoczony Mam już swoje lata, myślę że z brodą, wąsami i we flanelowej (kraciastej ofkorzzz) koszuli wyróżniałbym się w tłumie gimnazjalistów
Opublikowano 5 stycznia 200817 l Ja gram w 3s od lat wraz z kumlem, kiedys jeszcez Mutti tez z nami pogrywal ale to dawno bylo, na zlocik bym sie pisal na bank.
Opublikowano 7 stycznia 200817 l Super incjatywa:) Swoja droga to szkoda ze mieliscie takie podejscie do Ecchi,gdybyscie wpadli byloby juz lepiej, no i moze Di by zdazyl sie wpisac i juz by byl git Wracajac do tematu to fajnie byloby sie spotkac, ja ze swojej strony moge wziazc ps2 slim bo jest male i lekkie Tylko (jesli sie uda zdac) po sesji ps.Pychu farciarzu, ja mam z 8 egzaminow z czego 2 beda smiercionosne grr ps2. Pychu sprobuj naruto nowe, nawet nezle jest :> no i ma to cos ps3.Brak sparing partnera nie tylko oglupia ale i sprawia ze nie podnosisz swoich umiejetnosci Szkoda ze nie zyjemy w malym panstewku Edytowane 7 stycznia 200817 l przez -= chris -X- =-
Opublikowano 12 stycznia 200817 l Na KSK GVision nowy RanBat. Grają: C-13 (MA) Ochibi (YU) Pierre (YA) Yakkun (YU) Nacchan (YU) - najpierw grał Kenem, niedawno Urienem, teraz wziął się za Yuna (ewolucja haha) Ma junior (CH) - Tokido ani NUki to on nie jest ale i tak jakoś wyrabia. Mester (YU) - dawno go nie widziałem (chociaż...był chyba w mi-ka-do). Wygrał. Matei (HU) Jaki Yun Fest
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Na KSK GVision nowy RanBat. Grają: C-13 (MA) Ochibi (YU) Pierre (YA) Yakkun (YU) Nacchan (YU) - najpierw grał Kenem, niedawno Urienem, teraz wziął się za Yuna (ewolucja haha) Ma junior (CH) - Tokido ani NUki to on nie jest ale i tak jakoś wyrabia. Mester (YU) - dawno go nie widziałem (chociaż...był chyba w mi-ka-do). Wygrał. Matei (HU) Jaki Yun Fest Chyba w każdej walce w tym filmiku występuje Yun, prawie sie porzygałem.
Opublikowano 14 stycznia 200817 l jest koln FBA z obsługa CPS3 i kaillera wiec haki MAME ida w odstawke. chodzi dosc wydajnie chayb porownywalnie z emu ElSemiego np z filtrami i rozdziałka 1024x768 kscale2x zapierdziela duzo szybciej niz 'goły' na MAME. grafa masakra. http://neosource.1emu.net/forums/index.php...msg6788#msg6788
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Potwierdzam, jakis czas temu testowałem to ze znajomym, działa równie dobrze co CPS3 Emu od twórców nebuli.
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Hmm Action, a jak pingi ? .. grr ale jesli to dziala na kaillerze to niema mowy o rewolucji, w tym temacie p2p dalej nic nie przebije grr
Opublikowano 15 stycznia 200817 l Graliśmy na killerze P2P, wiec spoko. Edytowane 15 stycznia 200817 l przez Action
Opublikowano 15 stycznia 200817 l To zmienia postac rzeczy... good news:) Action mozesz hostowac:P ?? Edytowane 15 stycznia 200817 l przez -= chris -X- =-
Opublikowano 15 stycznia 200817 l Ja grac w to nie umiem ale jak coś to wpadaj na IRCa #Honmaru@PolNet, zawsze ktoś się znajdzie do gry.
Opublikowano 15 stycznia 200817 l Ja mogę zagrać Online w 3s, ale nie jestem Mastachem w bitkach 2D lecz coś tam potrafię jak coś to odezwij się w weekend Chris chociaż narazie nie dam rady zbyt dużo pograć - zaczynają się mi zaliczenia i inne tego typu bajery...
Opublikowano 16 stycznia 200817 l Doskonale Cie rozumiem K' bo ja tez mam sesje i to hardcore, 4 egzaminy w nast tygodniu:/ Sam troche sie opuscilem w sf3 przez to i np brak sparing partnerow, a ostatni mecz gralem jakos po Ecchi grr
Opublikowano 20 stycznia 200817 l KSK GVision i nowy ranbat. Grają: Pierre (YA) Ochibi (YU) Misawa (YU) Tokido (CH/KE) RX (UR) Rikimaru (CH) Matei (HU) Issei (YU) Jak na typowego ranbata to ten kończy się dość nietradycyjnie
Opublikowano 23 stycznia 200817 l W Saitama POPy odbył się turniej 1/1. Uploadowali 2 naprawdę mocarne filmy na YT: - RX(UR) vs Ken & Yun oraz YSB(HU) vs Remy. Walki RXa to miejscami ownage, choć zastanawiam się jak ten Ken mógł wogóle przegrać ^_^ . Natomiast YSB...przypominają się te 2 turnieje "shirube", w których HU spotykał Remych. Najbardziej jednak cieszy oczy tachi gigas - obejrzałem to z wielką ciekawością. Nigdy wcześniej nie widziałem ich wspólnej walki, a dodam że to dwóch z moich ulubionych graczy. YSB bardzo rozbudowany, jeden z dwóch najlepszych Hugo. W odróżnieniu od Hayao, którego najmocniejszą stroną jest parowanie, ten stosuje więcej mixupów i jest bardziej agresywny. Po drugiej stronie RX, Urien God, czyli bezsprzecznie najlepszy Urien i finalista ostatniego SBO. Spoiler: Niestety, jak się okazuje, walka nie jest wyrównana. Hugo to nie postać na Uriena (można go trzymać na dystans qcf+MP, przeskakiwać w rogu po ustawieniu lusterka co daje "darmowego" unblocka i jugglować po barce c.HP, barka). Ginie .
Opublikowano 25 stycznia 200817 l Ladne walki. Btw. gra ktos w Polsce (poza mna i Zero) Yunem jeszcze?