Opublikowano 4 godziny temu4 godz. u mnie słuchawki w paczkomacie i w koncu znalazłem sklep gdzie mogłem je odsłuchać i niestety okazałem się tym gościem z reddita, który może nie jest głuchy, bo słyszę różnicę, ale zacząłem się poważnie zastanawiać, czy jest warta tych pieniędzy... ' /Chyba miałem zbyt wygórowane oczekiwania, ale nie było tego efektu wooooow.No ale to był tylko Spotify po BT.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 23 minuty temu, easye napisał(a):u mnie słuchawki w paczkomacie i w koncu znalazłem sklep gdzie mogłem je odsłuchać i niestety okazałem się tym gościem z reddita, który może nie jest głuchy, bo słyszę różnicę, ale zacząłem się poważnie zastanawiać, czy jest warta tych pieniędzy... ' /Chyba miałem zbyt wygórowane oczekiwania, ale nie było tego efektu wooooow.No ale to był tylko Spotify po BT.Poczekaj parę dni, ja im dłużej je mam tym więcej rożnic dostrzegam <słyszę> ;]
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No na pewno, wiesz na odsłuchu byłem z 20 minut i przeleciałem parę utworów, co innego też jak włączysz Dolby Atmos w grach, co innego w filmach pewnie i tak odbiorę.Miałem je krótko na uszach, ale nie odczuwałem jakoś dyskomfortu ze względu na wagę, czy pasek, no ale to pewnie trzeba w nich posiedzieć z 2-3h, by ocenić.