diolek 43 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 oj czuje ze lair znowu wyladuje w czytniku , update sciagam ,a potem dodatek ktory wlasnie wyladowal na pss , miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Jak mam sprawdzić jaką wersję gry posiadam? (Amerykańska lub Europejska) Pytam poważnie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Katana 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Najłatwiej po ikonce dla jakich grup wiekowych jest gra. Jeśli jest litera (E, T, M i chyba jeszcze jakieś inne są), to jest wersja USA. Jak są cyfry (13+,15+ itd.) to wersja EU. Cytuj Odnośnik do komentarza
froniu 1 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 tak dla informacji demko Lair pojawiło sie na PSS HONG KONG hehe właśnie ściągam 2GB Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 tak dla informacji demko Lair pojawiło sie na PSS HONG KONG hehe właśnie ściągam 2GB jest moze na japonskim czy jakims? bo chetnie bym pogral, ale bez przesady zeby konto na hong kong zakladac... chociaz... :> Cytuj Odnośnik do komentarza
froniu 1 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 tylko na hong kongu ja założyłem wszystko jest po angielsku nie w krzaczkach to żaden problem pól minutki Cytuj Odnośnik do komentarza
patryk13 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 hejka Mam zamiar zakupić Lair, ale mam pytanie do posiadaczy bądź weteranów: jak mielibyście porównywać jakość grafiki do Uncharted to jak wygląda wasza ocena. jak z grywalnością? długość gry około? i jak z grafiką?[ahh pytałem:D] bo słyszałem na jej temat duużo, ale jka to się ma do rzeczywistości.... dzięki z góy i pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Gra na 46 calowym full hd wygląda tak że namiot sie robi w spodniach . Każda osoba której pokazałem Lair wywalała gały. Nawet tych jechowców Xboxowców można po nocy straszyć Lairem i zamknąć ich raz na zawsze . Grę Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
patryk13 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 No i tego mi było trzeba! To teraz zostalo wyrwać ja na jakimś allegro za 100 zeta i chętnie pocioram:) Dzięki za SZYBKĄ odpowiedź i pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
(BaT) 1 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ktoś mi może zdradzic co nowego wprowadza ten darmowy dodatek na europejskim PSStore ? Cytuj Odnośnik do komentarza
JackFrost 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Dodatek z PSStore to chyba dodaje tylko te dwa nowe smoki. Wszystko inne, bonusowy cadillac, sterowanie analogiem, celownik itd. pojawiły sie u mnie już w patchu ściganym przez grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Odpalam konsolę, instaluje się update oprogramowanie (2.30), wkładam płytkę z Lair do napędu. Pojawia się aktualizacja (2.10) klikam OK, czekam, czekam i SZAJS!! wyskakuje Error, że jest jakiś je**ny błąd 404 coś z połączeniem. Krew mnie zalewa. Konsola PAL, gra EU, 1 Seria. Nie mogę pograć sobie, kurde! Czy ktoś z Was miał już taki problem, i jeśli tak to czy sobie jakoś z nim poradził? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
dmk 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Odpalam konsolę, instaluje się update oprogramowanie (2.30), wkładam płytkę z Lair do napędu. Pojawia się aktualizacja (2.10) klikam OK, czekam, czekam i SZAJS!! wyskakuje Error, że jest jakiś je**ny błąd 404 coś z połączeniem. Krew mnie zalewa. Konsola PAL, gra EU, 1 Seria. Nie mogę pograć sobie, kurde! Czy ktoś z Was miał już taki problem, i jeśli tak to czy sobie jakoś z nim poradził? Pozdrawiam ja miałem dzisiaj dokładnie taką samą sytuację. Za 4,5 razem zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza
JanzKijan 1 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Czołem. Pytanie bardziej ogólnej natury...Lair został oceniony bardzo niejednorodnie - od zachwytów po najostrzejszą krytykę. Akcentowano głównie wspaniałą oprawę (in plus) oraz fatalne sterowanie, zła pracę kamery, niewykorzystany potencjał i schematyzm. Jakie jest wasze zdanie na temat Liar - chodzi o konkluzje z rozmaitych ocen - takie ogólne podsumowanie. Z góry thx za ciekawe, merytoryczne komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Maximmus 0 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Wyprobój demo to sam wyrobisz sobie zdanie... ja od siebie dodam że sterowanie jest BANALNE(sixaxisem) a teraz jak jest celowniczke to i trafić się udaje Jednak po demie to dla mnie CRAP... chociaż z ciekawie zapowiadającą sie fabuła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 A ja tam przeszedłem calośc i podobał mi się ten tytuł. Zapierające dech w piersiach widoki plus świetne misje dają naprawdę znakomity tytuł. A już narzekanie na sterowanie za pomoca sixaxisa jest serio przegięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ZakOnIck 22 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Dla mnie gra jest po prostu rewelacyjna, fabuła bardzo przyjemna grafa super i sterowanie tez zajefajne, ludzie którzy narzekają według mojego są chyba niepełnosprytni. Czasami może i zdażyć się jakiś zgrzyt w sterowaniu ale kurcze to jest smok a nie samolot i nie musi idealnie spełniać naszych poleceń Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Wyprobój demo to sam wyrobisz sobie zdanie... ja od siebie dodam że sterowanie jest BANALNE(sixaxisem) a teraz jak jest celowniczke to i trafić się udaje Jednak po demie to dla mnie CRAP... chociaż z ciekawie zapowiadającą sie fabuła. Demo? Pojawiło się może na jakimś Store? Cytuj Odnośnik do komentarza
Maximmus 0 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 tak... w HONG KONGu.. rejestracja po angielsku... zajmuje 3minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Gra jest nierowna. Jesli kumasz po angielsku to problemu nie ma bo caly czas dostajesz rozkazy. W ogniu walki czesto zmieniaja sie priorytety i to niektorych zniecheca jesli nie rozumieja rozkazow. Duzo sie dzieje. Wojna na smoku na calego. Co mi sie nie podobalo: 1. Przerwy na cut scenki - nagle robi sie czarny ekran bo sie cutscenka laduje, co wiecej w momencie jak cos ostro sie dzieje (na przyklad scigasz jakiegos kolesia i juz go prawie masz i wlasnie tego dotyczy cutscenka) mozna sie naprawde wkurzyc bo to sa dosc dlugie i irytujace momenty. 2. Czesto naprawde odczucie chaosu dominuje i wkurza. Mysle ze pewne rzeczy naprawde mozna bylo lepiej. 3. Cala historia jest naciagana troche i czasami wydaje sie infantylna. A poza tym sterowanie sixaxisem to zadna filozofia. A bezwladnosc smoka to norma. Nie wyobrazam sobie by smok reagowal lepiej niz smiglowiec (ktory notabene tez ma sporo bezwladnosci) - stad nie rozumiem pretensji do sterowania smokiem. Dla milosnikow fantasy i smokow pozycja warta polecenia. Dla reszty moze byc nieprzekonujaca. Cytuj Odnośnik do komentarza
AiszA 91 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Tytuł niedoceniony, moim zdaniem. Na początku wkurzało mnie wywijanie padem na wszystkie strony - ręka noga, mózg na ścianie Jednak z czasem można się przyzwyczaić, wprawiłam się do tego stopnia, że zaczęłam dopiero wtedy zauważać pozytywy gry. Latanie, które sprawiało mi trudność zamieniło się w przyjemną zabawę, a widowiskowe walki, starcia i wszelkie inne akcje-kombinacje nie były już tak irytujące. Lair - produkcja zupełnie inna, choć niełatwa, przepiękna i na pewno bardzo widowiskowa, tylko trzeba trochę wysiłku by poczuć się jak Ikar 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Pograj dluzej ..... Sama zobaczysz . Tez mialem takie zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Samo sterowanie smokiem jest spoko, gorzej gdy mamy coś zniszczyć i trzeba się namachać padem góra, dół, góra, dół, można się nieźle zziajać. Ale ogółem na grze się zawiodłem, non stop to samo- na smoka strzelaj, strzelaj, strzelaj i koniec misji. I tak w kółko, nie zaskakiwała niczym. Grafika byłą spoko, pomysł też, ale czegoś mi w tej produkcji brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza
AiszA 91 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Brakowało chyba misji, w których można by było zejść ze smoka i trochę odsapnąć Mi od tego machania/latania kręciło się w głowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Machanie jest ok. Klopot to chaos. Wszechogarniajacy chaos. Gdyby gra byla prowadzona w bardziej sensowny sposob to w machaniu bylaby sama przyjemnosc. A tak to miedzy kolejnymi powrotami do tej gry mijaja u mnie miesiace, by z tego chaosu sie otrzasnac... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi