Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 631 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Oo i resoraki z Shella, a ja na nie nie mam miejsca i trzymam w kartonie.

ps. Niee no te kartony to do piwnicy. A kartoniki po procku i neostradzie to już przegięcie ;)

ps2. Duży plus za Game Geara, też kiedyś takiego miałem, do czasu aż mi go zwędzili...

Edytowane przez Łebi

Opublikowano

Pracowało się kiedyś na Shellu :lol:

Game Gear... Game Gear-em, ale największy sentyment mam do GameBoy-ów

p5303873gk2.jpg

Opublikowano

Na hooj komus az tyle znaczkow o_O

:lol: Sory , nie moglem ;p

A co do kolekcji Gej bojow , widze , ze masz bialego kruka ;p Pocket Light ? Nice. W polsce nie ma szans na zdobycie tego , ebay itd.,

Opublikowano

mój pokój:

pokoj1lt0.th.jpg

i moje gry:

gry2bt8.th.jpg

;)

Opublikowano
Jedyne co kole w oczy to Dragon Ball ;]

Mnie tam bardziej rozłożyła strzelba która stoi pod oknem. Napewno strzela na wiadomo co. Z Olsena musi być niezły paranoik;)

Opublikowano

:krzeslem: No... wara od Dragon Balla :P

Opublikowano

A mnie zakuł w oczy komp podłączony pod jakiś stary tv . Bardzo przyjemna miejscówka tylko strasznie niewygodnie musi ci się korzystać z PC .

Opublikowano

Dragon Ball jest świetny :starwars:

Mnie tam bardziej rozłożyła strzelba która stoi pod oknem. Napewno strzela na wiadomo co. Z Olsena musi być niezły paranoik;)

w końcu Ameryka :closedeyes:

A mnie zakuł w oczy komp podłączony pod jakiś stary tv . Bardzo przyjemna miejscówka tylko strasznie niewygodnie musi ci się korzystać z PC .

Nie ma żadnych problemów z korzystaniem z PC. Fakt czasem trzasę TV łokciem ale poza tym nie ma co narzekać. Ciasno ale przynajmniej mogę grać na GC i PS2 gdy PS3 jest zajęte :thumbsup:

Opublikowano
część kolekcji:

1002555vm3.th.jpg

Ayumi ma swoją grę? Brakuje tylko Space Venus モーニング娘。 :lol:

Olsen masz typowo amerykański pokój. Nie wiem dlaczego ale jak tylko go zobaczyłem to i bez patrzenia na "skąd:" wiedziałem, że to jakaś suburbia

Opublikowano

Nie tyle grę co interaktywny koncert. A Space Venusa widziałem po 300-400Y ale po oględzinach pudła i screenów z tyłu stwierdziłem że szkoda mi pieniędzy :)

Opublikowano

to duze po skosnemu to shenmue ?

Opublikowano

Nie, to duże to Sakura Taisen

@ping

SV jest całkiem całkiem, nieczęsto można spotkać digitalizowane postacie w grach na ps2

Opublikowano

a, to lipa jakas

Ale Ty te gry przechodzisz czy po prostu zbierasz jak tam ktos gemboje?

Opublikowano
część kolekcji:

1002557vh9.th.jpg

1002555vm3.th.jpg

1002556og4.th.jpg

czesc gierek z wyprzedazy... angielskich komisy itp :)

+ za kolekcje.. niedlugo moja

Edytowane przez genetyk@

Opublikowano
a, to lipa jakas

Ale Ty te gry przechodzisz czy po prostu zbierasz jak tam ktos gemboje?

Jeśli chodzi Ci o to duże pudło z gra na Saturna to tak jak Greah napisał - Sakura Taisen. Ale Shenmue też jest, i pewnie je miałeś na myśli ;)

Gry oczywiście przechodzę, za wyjątkiem tych które leżą jeszcze w folii (parę gier na nowego xa).

Opublikowano

no chodzilo mi o to pudlo na dc nie na saturna.

Ale jak to jest czesc - wrzuc calosc ;]

Opublikowano
Lucek zbierasz makulaturę że takie reklamy do domu przynosisz ? Mi by było szkoda sobie pokój zagracać reklamami tego crapa UT ;)