Opublikowano 30 maja 200816 l Oo i resoraki z Shella, a ja na nie nie mam miejsca i trzymam w kartonie. ps. Niee no te kartony to do piwnicy. A kartoniki po procku i neostradzie to już przegięcie ps2. Duży plus za Game Geara, też kiedyś takiego miałem, do czasu aż mi go zwędzili... Edytowane 30 maja 200816 l przez Łebi
Opublikowano 30 maja 200816 l Pracowało się kiedyś na Shellu Game Gear... Game Gear-em, ale największy sentyment mam do GameBoy-ów
Opublikowano 30 maja 200816 l Na hooj komus az tyle znaczkow o_O Sory , nie moglem ;p A co do kolekcji Gej bojow , widze , ze masz bialego kruka ;p Pocket Light ? Nice. W polsce nie ma szans na zdobycie tego , ebay itd.,
Opublikowano 2 czerwca 200816 l Jedyne co kole w oczy to Dragon Ball ;] Mnie tam bardziej rozłożyła strzelba która stoi pod oknem. Napewno strzela na wiadomo co. Z Olsena musi być niezły paranoik;)
Opublikowano 2 czerwca 200816 l Jedyne co kole w oczy to Dragon Ball ;] :krzeslem: No... wara od Dragon Balla
Opublikowano 2 czerwca 200816 l A mnie zakuł w oczy komp podłączony pod jakiś stary tv . Bardzo przyjemna miejscówka tylko strasznie niewygodnie musi ci się korzystać z PC .
Opublikowano 2 czerwca 200816 l Jedyne co kole w oczy to Dragon Ball ;] Dragon Ball jest świetny Jedyne co kole w oczy to Dragon Ball ;] Mnie tam bardziej rozłożyła strzelba która stoi pod oknem. Napewno strzela na wiadomo co. Z Olsena musi być niezły paranoik;) w końcu Ameryka :closedeyes: A mnie zakuł w oczy komp podłączony pod jakiś stary tv . Bardzo przyjemna miejscówka tylko strasznie niewygodnie musi ci się korzystać z PC . Nie ma żadnych problemów z korzystaniem z PC. Fakt czasem trzasę TV łokciem ale poza tym nie ma co narzekać. Ciasno ale przynajmniej mogę grać na GC i PS2 gdy PS3 jest zajęte
Opublikowano 2 czerwca 200816 l część kolekcji: Ayumi ma swoją grę? Brakuje tylko Space Venus モーニング娘。 Olsen masz typowo amerykański pokój. Nie wiem dlaczego ale jak tylko go zobaczyłem to i bez patrzenia na "skąd:" wiedziałem, że to jakaś suburbia
Opublikowano 2 czerwca 200816 l Nie tyle grę co interaktywny koncert. A Space Venusa widziałem po 300-400Y ale po oględzinach pudła i screenów z tyłu stwierdziłem że szkoda mi pieniędzy
Opublikowano 2 czerwca 200816 l Nie, to duże to Sakura Taisen @ping SV jest całkiem całkiem, nieczęsto można spotkać digitalizowane postacie w grach na ps2
Opublikowano 2 czerwca 200816 l a, to lipa jakas Ale Ty te gry przechodzisz czy po prostu zbierasz jak tam ktos gemboje?
Opublikowano 3 czerwca 200816 l część kolekcji: czesc gierek z wyprzedazy... angielskich komisy itp + za kolekcje.. niedlugo moja Edytowane 3 czerwca 200816 l przez genetyk@
Opublikowano 3 czerwca 200816 l a, to lipa jakas Ale Ty te gry przechodzisz czy po prostu zbierasz jak tam ktos gemboje? Jeśli chodzi Ci o to duże pudło z gra na Saturna to tak jak Greah napisał - Sakura Taisen. Ale Shenmue też jest, i pewnie je miałeś na myśli Gry oczywiście przechodzę, za wyjątkiem tych które leżą jeszcze w folii (parę gier na nowego xa).
Opublikowano 3 czerwca 200816 l no chodzilo mi o to pudlo na dc nie na saturna. Ale jak to jest czesc - wrzuc calosc ;]
Opublikowano 3 czerwca 200816 l Lucek zbierasz makulaturę że takie reklamy do domu przynosisz ? Mi by było szkoda sobie pokój zagracać reklamami tego crapa UT