Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

po co naklejki? hehe zapytaj po co je tam dają :rolleyes: - żartuje - jakoś tak zostały nie przeszkadzają, w kazdej chwili można ściągnąc

a firanki ? hehe no jakoś tak zostało ,że miałem wczesniej firanki a od niedawna mam rolety i karniszy z firankami jeszcze nie ściągnąłem

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 658,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Te glosniki sie u ciebie marnuja.

Opublikowano

Naprawde, nie wiem jaki jest sens wydawania 1000zl na udzwiekowienie 5.1, aby potem z niego nie korzystac. Nie lepiej juz kupic cos 2.1, skoro nie chce ci sie ich rozkladac? Chyba, ze to tak przejsciowo, bo jesli nie - to jest strata pieniedzy.

Opublikowano

tak się składa ,że głosniki kupowałem z myslą o pc

ale w tej chwili mam podlaczone do pieca co innego a skoro z-5500 idealnie nadaja sie do konsoli tak więc wlasnie tam powedrowaly

na ich wlasciwe ulozenie tez przyjdzie czas razem z kablami

Opublikowano

Meblościanka mnie zabiła :) A i oczywiście te kółka - a jak blokada puści i LCD poleci do tyłu? :) No i nieśmiertelne firanki ... Reszta HCroomu jak najbardziej ok :)

Opublikowano
Meblościanka mnie zabiła :) A i oczywiście te kółka - a jak blokada puści i LCD poleci do tyłu? :) No i nieśmiertelne firanki ... Reszta HCroomu jak najbardziej ok :)

a jak inaczej mialby byc hc room bez mebloscianki? to tak sie da?

Opublikowano

Raczej chodziło mu o to że meblościanka jest niezbyt urodziwa.

Opublikowano

Ja po ostatnim remoncie postanowiłem zostawić sobie meblościankę w pokoju dla funkcjonalności... dzisiejsze meble nie dość, że nie są tak pojemne to i klimat nie ten. Marzę żeby zaopatrzyć się kiedyś w jakieś antyki.

Opublikowano
Mój HaCek Room

200901261414.jpg

niech zgadne, loga powycinane z PSX EXTREME ^_^

ale kupił byś porzadny stuuulik pod TV

Opublikowano
Ja po ostatnim remoncie postanowiłem zostawić sobie meblościankę w pokoju dla funkcjonalności... dzisiejsze meble nie dość, że nie są tak pojemne to i klimat nie ten. Marzę żeby zaopatrzyć się kiedyś w jakieś antyki.

Po pierwsze zawsze możesz sobie zamówić bardzo pojemne, jest takich dużo, po drugie nie kapuje, jaki klimat? PRL-u? Wygląda gów,nianie i mnie osobiście nie wiidziała by się plazma i next geny na walącej się 15 letniej meblościance.

Edytowane przez Carleone

Opublikowano

Antyk to jeszcze inna sprawa. Może się podobać, ale nie musi. W każdym razie nie jest takim dziadostwem jak meblościanki (IMO, rzecz jasna).

Opublikowano

A mi się podoba łączenie kapitalizmu z komunizmem. Taki fetysz mam :D

Opublikowano

Boro, nawet nie mam się czegoś czepnąć ;P na siłę chyba tylko firanek do rolet ;p Chyba że zasłony...

A, i grzejnik, stary, dobry, żeberkowany, żeliwny :)

Opublikowano

właśnie największy problem mam z zasłonami nie wiem jakie dobrać ;].Muszę sprzątać często bo strasznie się kurzą konsola,tv,monitor i głośniki

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

chyba do foty sprzatał ;)

tylko głosniki 5.1 porozkładane nie tak jak trzeba ale to chyba pokój i metraz nie pozwalaja inaczej rozplanowac co ?

Opublikowano

Po pierwsze zawsze możesz sobie zamówić bardzo pojemne, jest takich dużo, po drugie nie kapuje, jaki klimat? PRL-u? Wygląda gów,nianie i mnie osobiście nie wiidziała by się plazma i next geny na walącej się 15 letniej meblościance.

Nie są pojemne? Nie rozumiem... Zmieniałem mebelki półtorej roku temu i nareszcie mieszczą mi się wszystkie gry. Kwestia tego co kto lubi. A antyki nadają się do salonu. Z nowoczesną technologią komponują się znacznie gorzej niżeli z masą książek na półkach, wygodnymi fotelami i kominkiem. Sprawdzone.

Opublikowano

no niestety parametry pokoju nie pozwalają mi rozgałęzić głośników ale nawet jest spoko oglądać filmy blu-ray na kanapie ;]

Opublikowano

bravia sprzedana na rzecz xboxa 360 ;] kupiłem ps3 ale musze jednak mieć x'a TV to samsung zapożyczony z kuchni kupuje w lutym xboxa 360 i telewizorek Sharp LC-37D65E AQUOS.

I kto powiedział że pieniądze szczęścia nie dają ?

Edytowane przez BoroBoro