Opublikowano 23 stycznia 200916 l po co naklejki? hehe zapytaj po co je tam dają - żartuje - jakoś tak zostały nie przeszkadzają, w kazdej chwili można ściągnąc a firanki ? hehe no jakoś tak zostało ,że miałem wczesniej firanki a od niedawna mam rolety i karniszy z firankami jeszcze nie ściągnąłem
Opublikowano 24 stycznia 200916 l Naprawde, nie wiem jaki jest sens wydawania 1000zl na udzwiekowienie 5.1, aby potem z niego nie korzystac. Nie lepiej juz kupic cos 2.1, skoro nie chce ci sie ich rozkladac? Chyba, ze to tak przejsciowo, bo jesli nie - to jest strata pieniedzy.
Opublikowano 24 stycznia 200916 l Gracz tam gdzie konsola jego http://nasza-klasa.pl/profile/22013734/gallery/24
Opublikowano 24 stycznia 200916 l tak się składa ,że głosniki kupowałem z myslą o pc ale w tej chwili mam podlaczone do pieca co innego a skoro z-5500 idealnie nadaja sie do konsoli tak więc wlasnie tam powedrowaly na ich wlasciwe ulozenie tez przyjdzie czas razem z kablami
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Meblościanka mnie zabiła A i oczywiście te kółka - a jak blokada puści i LCD poleci do tyłu? No i nieśmiertelne firanki ... Reszta HCroomu jak najbardziej ok
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Meblościanka mnie zabiła A i oczywiście te kółka - a jak blokada puści i LCD poleci do tyłu? No i nieśmiertelne firanki ... Reszta HCroomu jak najbardziej ok a jak inaczej mialby byc hc room bez mebloscianki? to tak sie da?
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Raczej chodziło mu o to że meblościanka jest niezbyt urodziwa. Mhm. I te nalepki na szafkach. Późny PRL jak nic.
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Ja po ostatnim remoncie postanowiłem zostawić sobie meblościankę w pokoju dla funkcjonalności... dzisiejsze meble nie dość, że nie są tak pojemne to i klimat nie ten. Marzę żeby zaopatrzyć się kiedyś w jakieś antyki.
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Mój HaCek Room niech zgadne, loga powycinane z PSX EXTREME ^_^ ale kupił byś porzadny stuuulik pod TV
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Ja po ostatnim remoncie postanowiłem zostawić sobie meblościankę w pokoju dla funkcjonalności... dzisiejsze meble nie dość, że nie są tak pojemne to i klimat nie ten. Marzę żeby zaopatrzyć się kiedyś w jakieś antyki. Po pierwsze zawsze możesz sobie zamówić bardzo pojemne, jest takich dużo, po drugie nie kapuje, jaki klimat? PRL-u? Wygląda gów,nianie i mnie osobiście nie wiidziała by się plazma i next geny na walącej się 15 letniej meblościance. Edytowane 26 stycznia 200916 l przez Carleone
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Antyk to jeszcze inna sprawa. Może się podobać, ale nie musi. W każdym razie nie jest takim dziadostwem jak meblościanki (IMO, rzecz jasna).
Opublikowano 26 stycznia 200916 l http://i294.photobucket.com/albums/mm85/fi...25012009058.jpg http://i294.photobucket.com/albums/mm85/fi...25012009059.jpg http://i294.photobucket.com/albums/mm85/fi...25012009060.jpg moje stanowisko ;]
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Boro, nawet nie mam się czegoś czepnąć ;P na siłę chyba tylko firanek do rolet ;p Chyba że zasłony... A, i grzejnik, stary, dobry, żeberkowany, żeliwny
Opublikowano 26 stycznia 200916 l właśnie największy problem mam z zasłonami nie wiem jakie dobrać ;].Muszę sprzątać często bo strasznie się kurzą konsola,tv,monitor i głośniki Edytowane 26 stycznia 200916 l przez BoroBoro
Opublikowano 26 stycznia 200916 l chyba do foty sprzatał tylko głosniki 5.1 porozkładane nie tak jak trzeba ale to chyba pokój i metraz nie pozwalaja inaczej rozplanowac co ?
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Ja po ostatnim remoncie postanowiłem zostawić sobie meblościankę w pokoju dla funkcjonalności... dzisiejsze meble nie dość, że nie są tak pojemne to i klimat nie ten. Marzę żeby zaopatrzyć się kiedyś w jakieś antyki. Po pierwsze zawsze możesz sobie zamówić bardzo pojemne, jest takich dużo, po drugie nie kapuje, jaki klimat? PRL-u? Wygląda gów,nianie i mnie osobiście nie wiidziała by się plazma i next geny na walącej się 15 letniej meblościance. Nie są pojemne? Nie rozumiem... Zmieniałem mebelki półtorej roku temu i nareszcie mieszczą mi się wszystkie gry. Kwestia tego co kto lubi. A antyki nadają się do salonu. Z nowoczesną technologią komponują się znacznie gorzej niżeli z masą książek na półkach, wygodnymi fotelami i kominkiem. Sprawdzone.
Opublikowano 26 stycznia 200916 l no niestety parametry pokoju nie pozwalają mi rozgałęzić głośników ale nawet jest spoko oglądać filmy blu-ray na kanapie ;]
Opublikowano 27 stycznia 200916 l bravia sprzedana na rzecz xboxa 360 ;] kupiłem ps3 ale musze jednak mieć x'a TV to samsung zapożyczony z kuchni kupuje w lutym xboxa 360 i telewizorek Sharp LC-37D65E AQUOS. I kto powiedział że pieniądze szczęścia nie dają ? Edytowane 27 stycznia 200916 l przez BoroBoro
Opublikowano 27 stycznia 200916 l I kto powiedział że pieniądze szczęścia nie dają ? Pieniądze rodziców ;P