Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Fajny TV. Ciekaw jestem jak długo wytrzymasz zanim dojdzie u Ciebie do zaburzenia pracy błędnika przez wzór na tapecie ;)

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 655,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Będzie tak, że będzie siedział i grał, nagle wstanie i się przewróci a cała wina spadnie na te gry telewizyjne bo za długo grał i rodzice Ci zabiorą.

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Fajny TV. Ciekaw jestem jak długo wytrzymasz zanim dojdzie u Ciebie do zaburzenia pracy błędnika przez wzór na tapecie ;)

Nie zebym sie jakos chcial uczepic, ale to co napisales nie ma sensu ;)

Poza tym, deek, za(pipi)isty styl masz w pokoju i nie ma tam nic co mogloby wywolac zaburzenia wzroku. ;)

Opublikowano

heh no jak narazie nie dochodzi do zaburzenia pracy błędnika.. więc miejmy nadzieje że tak zostanie :thumbsup:

Opublikowano

podoba się. "firanki" mi tylko nie pasują. no i fajnie jak by konsole były w jednym rządku ale ok :teehee:

Opublikowano

pokój jest ok - ale wzorki na ścianie już nie - oczoje.bne trochę

dlatego jest paskudny... pokój to nie tylko sprzet RTV, ale tez wystrój. :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

może jak by wisiały okładki z psx'a na ścianie to może by ktoś uwierzył xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hcrooooom.png

Ten przeznaczony jest tylko i wyłącznie do grania. A jak widać, jest w co i na czym. Combo fHD + odpowiednie nagłośnienie, jest jak najbardziej w porządku.

Opublikowano

hcrooooom.png

Ten przeznaczony jest tylko i wyłącznie do grania. A jak widać, jest w co i na czym. Combo fHD + odpowiednie nagłośnienie, jest jak najbardziej w porządku.

Ganek w domu mojej śp pamięci babci przyozdobiony był podobną bambusową matą, a by zakryć odpadający ze ścian tynk, aż się łezka w oku zakreciła ...

Opublikowano

2x fallout aby dostac 2 platyny ? ; )

Opublikowano

Sylvan Wielki: Mogłeś chociaż napisać ile tych gier masz, a tak to musiałem policzyć :P 78 razem z podwójnym Falloutem 3. Za(pipi)ista kolekcja. Grasz chyba od startu PS3, co ? Fajne głośniki.

Opublikowano

2x fallout aby dostac 2 platyny ? ; )

Jedna pewnie polska druga angielska ;)

Co do kolekcji ...naprawdę git majonez,ale kilka crapków jest np. SOLDIER OF FORTUNE :ninja:

Opublikowano

Dodam i swoj. Zaden on HC, kolory wybierala narzeczona. TV Samsung 32" (jak ktos pieknie wspomnial, kiedys "wielki", dzis szykuje sie na 55" :D), w szafce pod TV znajduje sie dekoder N-ki i PS3 Slim 250GB, w szufladzie ekwipunek. W oknie widoki podziwia Tyson, roczny bokser. :)

Zapraszam do obejrzenia i badzcie... delikatni. :whistling:

hcroomharo.th.png

hcroomharo2.th.png

hcroomharo4.th.png

hcroomharo3.th.png

Edytowane przez Haro

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze widzę, ale na force nr 4 masz klasycznie zasłonięty wentylator od PS3, jeżeli tak to ciesz się jeszcze, że masz na czym grać :thumbsup:

Opublikowano

Nie ma zadnych problemow z chlodzeniem. :)

Jeszcze, ale naprawdę odsłoń prawy bok konsoli. Polecam :)

Edytowane przez balon1984