kasuro 34 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Hmm wbrew pozorom nie ale nie ktorzy mają z tym problem o co chodzi z B-boy? co do ps3 to jest schowana ponieważ oprócz uncharted to nie gram na niej w nic teraz http://www.youtube.com/watch?v=TGTeI7w7mXE Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 @Daro^^ Po co Ci podstawki pod Xboxa? Czemu PS3 grzejesz a o Xboxa przesadnie dbasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 @Daro^^ Po co Ci podstawki pod Xboxa? Czemu PS3 grzejesz a o Xboxa przesadnie dbasz? wyjasnial to wczesniej : 1) wibracje nie przenosza sie an stolik i mniej halasuje 2) na ps3 nie gra wiec lezy na dole Cytuj Odnośnik do komentarza
TRANCEREZ 7 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Moj maly kacik... Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 masz pokój o szerokosci 1.5m? hmmm cieplo, zla akustyka... niefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
TRANCEREZ 7 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 okolo 4m, obok stoi regal. Niestety ilosc miejsca ograniczona dlatego jest jak jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Mógłbyś podrzucić jakieś gierki do zdjęcia, bo trochę surowo to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Daro^^ 652 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 są przecież gry nad tv na półce, fajny tv ile cali ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Moj maly kacik... biedna PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Zdejmij naklejkę z TV, trąci to lekkim obciachem Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Zdejmij naklejkę z TV, trąci to lekkim obciachem Zawsze mnie dziwił fakt zostawiania przez wielu ludzi w Polsce naklejek na TV . Cytuj Odnośnik do komentarza
TRANCEREZ 7 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Zdejmij naklejkę z TV, trąci to lekkim obciachem Zawsze mnie dziwił fakt zostawiania przez wielu ludzi w Polsce naklejek na TV . mnie tez, telewizor mial jeden dzien i tak jakos sie naklejka ostala, juz jej nie ma. telewizor ma 37 cali, laptop - 18,4:) dlacze biedna ps3?? z kazdej strony ma przynajmniej 20cm przestrzeni, od ponad roku co miesiac ma kuracje sprezonym powietrzem i nigdy nie sprawiala zadnych problemow. Zdjecie jest raczej zdjeciem kacika niz pokoju, uroki zycia na emigracji i posiadania ograniczonego miejsca:) Dzieki za wszystkie komentarze, pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza
gieroy22 41 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
Poklados 0 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Ogólnie fajnie, mam taką samą klawiaturę, kozacka nieprawdaż? Co do tv to mógłbyś kable jakoś schludnie pochować : P Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Xbox na pufie ...yea A PS3 gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
gieroy22 41 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Ogólnie fajnie, mam taką samą klawiaturę, kozacka nieprawdaż? Co do tv to mógłbyś kable jakoś schludnie pochować : P Ależ tak Kozacka hehe. Za duży leń ze mnie by je chować i kombinować Xbox na pufie ...yea A PS3 gdzie? Pokój to istna klitka i nie ma gdzie tego 3mać Ale w jakaś pólka na gry by się przydała Po ps3 zostały tylko 2 gry których nikt nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 ciasny ale własny, te płyty na ścianach wyglądają strasznie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Daro^^ 652 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Pokój to istna klitka i nie ma gdzie tego 3mać Ale w jakaś pólka na gry by się przydała Po ps3 zostały tylko 2 gry których nikt nie chce... Jak nikt ich nie chce ja je z chęcią przyjmę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 @Poklados Najlepszy pokój w tym temacie jak dla mnie ,super naprawde. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Od razu widać, że pokój HC gracza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 (edytowane) Mogłeś jeszcze bliżej przystawić tego X360 do ściany by już w ogóle nie miał możliwości efektywnego usuwania ciepłego powietrza ze swoich wnętrzości. Pro tip - od dołu masz zasysanie powietrza, a z tyłu jego usuwanie. W twoim przypadku ani jedna ani druga funkcja nie działa poprawnie. Powiedziałbym nawet, że w ogóle nie działają. Edytowane 18 Października 2010 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
gieroy22 41 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Póki co klocek nie narzeka, i nie wiem co tu ma się grzać jak konsola praktycznie zawsze jest chłodna, to nie model z 06r... Może jeszcze mam postawić konsolkę na kartonie, lub stosować inne dziwy które to kiedyś stosowano by konsolka dłużej pożyła Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 kumpel trzymał starego Xa z 06 na parapecie by miał dobrą wentylacje a najlepsze było to że w zeszłe lato jak zawiał mocniejszy wiatr to otwarte okno zrzuciło mu konsole na kafle i konsola R.I.P. Cytuj Odnośnik do komentarza
gieroy22 41 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 To ja kiedyś x'a za oknem na parapecie trzymałem zimą z niekompletną obudową... miało się nasrane w tej bańce, no ale M$ nas do tego zmusiło ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Poklados 0 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 @Poklados Najlepszy pokój w tym temacie jak dla mnie ,super naprawde. Wielkie dzieki Planuję troche zmienić wygląd ścian, myślałem o jakiejś wielkiej fototapecie na całej scianie na ktorej jest telewizor, jakis krajobraz, panorama miasta... Na wiosne beda zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi