Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HC ROOM'y

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 656,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

@Daro^^

Po co Ci podstawki pod Xboxa? Czemu PS3 grzejesz a o Xboxa przesadnie dbasz?

wyjasnial to wczesniej :

1) wibracje nie przenosza sie an stolik i mniej halasuje

2) na ps3 nie gra wiec lezy na dole

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

masz pokój o szerokosci 1.5m? hmmm cieplo, zla akustyka... niefajnie :/

Opublikowano

są przecież gry nad tv na półce, fajny tv ile cali ? :turned:

Opublikowano

Moj maly kacik... :)

dsc0009kl.th.jpg

biedna PS3 :(

Opublikowano

Zdejmij naklejkę z TV, trąci to lekkim obciachem :)

Opublikowano

Zawsze mnie dziwił fakt zostawiania przez wielu ludzi w Polsce naklejek na TV :).

Opublikowano

Zawsze mnie dziwił fakt zostawiania przez wielu ludzi w Polsce naklejek na TV :).

mnie tez, telewizor mial jeden dzien i tak jakos sie naklejka ostala, juz jej nie ma.

telewizor ma 37 cali, laptop - 18,4:)

dlacze biedna ps3?? z kazdej strony ma przynajmniej 20cm przestrzeni, od ponad roku co miesiac ma kuracje sprezonym powietrzem i nigdy nie sprawiala zadnych problemow.

Zdjecie jest raczej zdjeciem kacika niz pokoju, uroki zycia na emigracji i posiadania ograniczonego miejsca:) Dzieki za wszystkie komentarze, pozdro!

Opublikowano

Ogólnie fajnie, mam taką samą klawiaturę, kozacka nieprawdaż? Co do tv to mógłbyś kable jakoś schludnie pochować : P

Opublikowano

Xbox na pufie ...yea :D A PS3 gdzie?

Opublikowano

Ogólnie fajnie, mam taką samą klawiaturę, kozacka nieprawdaż? Co do tv to mógłbyś kable jakoś schludnie pochować : P

Ależ tak :) Kozacka ;) hehe. Za duży leń ze mnie by je chować i kombinować :whistling:

Xbox na pufie ...yea :D A PS3 gdzie?

Pokój to istna klitka i nie ma gdzie tego 3mać :) Ale w jakaś pólka na gry by się przydała :) Po ps3 zostały tylko 2 gry których nikt nie chce... :P

Opublikowano

ciasny ale własny, te płyty na ścianach wyglądają strasznie ;]

Opublikowano

Pokój to istna klitka i nie ma gdzie tego 3mać :) Ale w jakaś pólka na gry by się przydała :) Po ps3 zostały tylko 2 gry których nikt nie chce... :P

Jak nikt ich nie chce ja je z chęcią przyjmę :biggrin:

Opublikowano

@Poklados

Najlepszy pokój w tym temacie jak dla mnie ,super naprawde.

Opublikowano

dsc00067u.jpg

dsc00068bf.jpg

Mogłeś jeszcze bliżej przystawić tego X360 do ściany by już w ogóle nie miał możliwości efektywnego usuwania ciepłego powietrza ze swoich wnętrzości. Pro tip - od dołu masz zasysanie powietrza, a z tyłu jego usuwanie. W twoim przypadku ani jedna ani druga funkcja nie działa poprawnie. Powiedziałbym nawet, że w ogóle nie działają.

Edytowane przez Gooral

Opublikowano

Póki co klocek nie narzeka, i nie wiem co tu ma się grzać jak konsola praktycznie zawsze jest chłodna, to nie model z 06r... Może jeszcze mam postawić konsolkę na kartonie, lub stosować inne dziwy które to kiedyś stosowano by konsolka dłużej pożyła :)

Opublikowano

kumpel trzymał starego Xa z 06 na parapecie by miał dobrą wentylacje a najlepsze było to że w zeszłe lato jak zawiał mocniejszy wiatr to otwarte okno zrzuciło mu konsole na kafle i konsola R.I.P.

Opublikowano

To ja kiedyś x'a za oknem na parapecie trzymałem zimą z niekompletną obudową... miało się nasrane w tej bańce, no ale M$ nas do tego zmusiło !:verymad:

Opublikowano

@Poklados

Najlepszy pokój w tym temacie jak dla mnie ,super naprawde.

Wielkie dzieki :) Planuję troche zmienić wygląd ścian, myślałem o jakiejś wielkiej fototapecie na całej scianie na ktorej jest telewizor, jakis krajobraz, panorama miasta... Na wiosne beda zmiany :)