Opublikowano 29 września 201014 l Hmm wbrew pozorom nie ale nie ktorzy mają z tym problem o co chodzi z B-boy? co do ps3 to jest schowana ponieważ oprócz uncharted to nie gram na niej w nic teraz http://www.youtube.com/watch?v=TGTeI7w7mXE
Opublikowano 29 września 201014 l @Daro^^ Po co Ci podstawki pod Xboxa? Czemu PS3 grzejesz a o Xboxa przesadnie dbasz?
Opublikowano 29 września 201014 l @Daro^^ Po co Ci podstawki pod Xboxa? Czemu PS3 grzejesz a o Xboxa przesadnie dbasz? wyjasnial to wczesniej : 1) wibracje nie przenosza sie an stolik i mniej halasuje 2) na ps3 nie gra wiec lezy na dole
Opublikowano 8 października 201014 l masz pokój o szerokosci 1.5m? hmmm cieplo, zla akustyka... niefajnie
Opublikowano 8 października 201014 l okolo 4m, obok stoi regal. Niestety ilosc miejsca ograniczona dlatego jest jak jest:)
Opublikowano 9 października 201014 l Mógłbyś podrzucić jakieś gierki do zdjęcia, bo trochę surowo to wygląda
Opublikowano 9 października 201014 l Zdejmij naklejkę z TV, trąci to lekkim obciachem Zawsze mnie dziwił fakt zostawiania przez wielu ludzi w Polsce naklejek na TV .
Opublikowano 9 października 201014 l Zdejmij naklejkę z TV, trąci to lekkim obciachem Zawsze mnie dziwił fakt zostawiania przez wielu ludzi w Polsce naklejek na TV . mnie tez, telewizor mial jeden dzien i tak jakos sie naklejka ostala, juz jej nie ma. telewizor ma 37 cali, laptop - 18,4:) dlacze biedna ps3?? z kazdej strony ma przynajmniej 20cm przestrzeni, od ponad roku co miesiac ma kuracje sprezonym powietrzem i nigdy nie sprawiala zadnych problemow. Zdjecie jest raczej zdjeciem kacika niz pokoju, uroki zycia na emigracji i posiadania ograniczonego miejsca:) Dzieki za wszystkie komentarze, pozdro!
Opublikowano 17 października 201014 l Ogólnie fajnie, mam taką samą klawiaturę, kozacka nieprawdaż? Co do tv to mógłbyś kable jakoś schludnie pochować : P
Opublikowano 17 października 201014 l Ogólnie fajnie, mam taką samą klawiaturę, kozacka nieprawdaż? Co do tv to mógłbyś kable jakoś schludnie pochować : P Ależ tak Kozacka hehe. Za duży leń ze mnie by je chować i kombinować Xbox na pufie ...yea A PS3 gdzie? Pokój to istna klitka i nie ma gdzie tego 3mać Ale w jakaś pólka na gry by się przydała Po ps3 zostały tylko 2 gry których nikt nie chce...
Opublikowano 17 października 201014 l Pokój to istna klitka i nie ma gdzie tego 3mać Ale w jakaś pólka na gry by się przydała Po ps3 zostały tylko 2 gry których nikt nie chce... Jak nikt ich nie chce ja je z chęcią przyjmę :biggrin:
Opublikowano 17 października 201014 l @Poklados Najlepszy pokój w tym temacie jak dla mnie ,super naprawde.
Opublikowano 17 października 201014 l Mogłeś jeszcze bliżej przystawić tego X360 do ściany by już w ogóle nie miał możliwości efektywnego usuwania ciepłego powietrza ze swoich wnętrzości. Pro tip - od dołu masz zasysanie powietrza, a z tyłu jego usuwanie. W twoim przypadku ani jedna ani druga funkcja nie działa poprawnie. Powiedziałbym nawet, że w ogóle nie działają. Edytowane 18 października 201014 l przez Gooral
Opublikowano 18 października 201014 l Póki co klocek nie narzeka, i nie wiem co tu ma się grzać jak konsola praktycznie zawsze jest chłodna, to nie model z 06r... Może jeszcze mam postawić konsolkę na kartonie, lub stosować inne dziwy które to kiedyś stosowano by konsolka dłużej pożyła
Opublikowano 18 października 201014 l kumpel trzymał starego Xa z 06 na parapecie by miał dobrą wentylacje a najlepsze było to że w zeszłe lato jak zawiał mocniejszy wiatr to otwarte okno zrzuciło mu konsole na kafle i konsola R.I.P.
Opublikowano 18 października 201014 l To ja kiedyś x'a za oknem na parapecie trzymałem zimą z niekompletną obudową... miało się nasrane w tej bańce, no ale M$ nas do tego zmusiło !
Opublikowano 19 października 201014 l @Poklados Najlepszy pokój w tym temacie jak dla mnie ,super naprawde. Wielkie dzieki Planuję troche zmienić wygląd ścian, myślałem o jakiejś wielkiej fototapecie na całej scianie na ktorej jest telewizor, jakis krajobraz, panorama miasta... Na wiosne beda zmiany