Opublikowano 13 marca 201510 l jak wysoko jest ten TV? Nie masz problemów z pionowymi kątami widzenia, które z definicji w TV są ch,ujowe?
Opublikowano 13 marca 201510 l Fakt, zdjęcie jak robione kalkulatorem, ale nie ogarniam telefonów w tej kwestii. Amp to ONKYO TX-NR626. Telewizor nie jest tak wysoko. Tak się wydaje, bo trzaskałem zdjęcie z dołu. Jak już robiłem to chciałem złapać komplet, też z subem na ziemi. Tego za bardzo nie widać, ale ekran jest skierowany lekko w dół, prosto na widza. Bunny co z tymi kablami byś zrobił. Wiem, że źle wygląda ale nie wiem...jakieś listwy na ścianę, czy co?
Opublikowano 13 marca 201510 l Ja mam wkutą w ścianę rynnę, której jeden wylot kończy się za tv a drugi za szafką i tam puszczone wszelkie kable. Listwa od wielkiej biedy jak wkuwanie w ścianę nie wchodzi w grę. Edytowane 13 marca 201510 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 13 marca 201510 l albo poukładaj je w ciekawy kształt - kiedyś tutaj wklejaliśmy foty, że kable wyglądają jak ścieżki na układach scalonych.
Opublikowano 13 marca 201510 l Obniżyć Tv i ampli dać bezpośrednio pod centralnym miłośnikiem i za nimi puścić kable? +1 za gramofon
Opublikowano 13 marca 201510 l Czy możecie dać jakieś linki do szafek, które posiadacie pod TV? Sam się właśnie zastanawiam nad kupnem jakiejś. Przydała by się taka z półkami pod blatem, abym mógł ustawić 5 konsol, bo handheldy zmieszczą się na jednej półce Obecnie skłaniam się na takie coś: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80285155/ Fajnie można konsole poukładać, tylko szkoda, że półki na dole są "na styk" z podłogą a nie wyżej.
Opublikowano 13 marca 201510 l Chłopaki te niektóre Wasze kolekcje to... OK. Na te kable na ścianie na razie nie mam pomysłu... Jeszcze tylko mały szczegół w postaci zwiezienia konsolki i Bloodborne ATAKUJ! Te małe lampeczki przypadkiem nie daja po galach? Bo tak to wygląda, jakby miały na celu utrudnianie, przez oślepianie Poza tym kansolka, kable i jest bajka.
Opublikowano 13 marca 201510 l Emtebe, a nie lepiej telewizor powiesić na ścianie, a niżej regał/gablotkę? Mevek: te lampki są pewnie z każdej strony i sobie wybierasz z której mają świecić. Edytowane 13 marca 201510 l przez grzybiarz
Opublikowano 13 marca 201510 l Czy możecie dać jakieś linki do szafek, które posiadacie pod TV? Sam się właśnie zastanawiam nad kupnem jakiejś. Przydała by się taka z półkami pod blatem, abym mógł ustawić 5 konsol, bo handheldy zmieszczą się na jednej półce Obecnie skłaniam się na takie coś: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80285155/ Fajnie można konsole poukładać, tylko szkoda, że półki na dole są "na styk" z podłogą a nie wyżej. Za kasę jaką kosztuje guvno z ikei spokojnie sam rozrysujesz i zrobisz na zamówienie taką półkę jaka będzie Ci idealnie odpowiadać. To samo tyczy się regałów na gry.
Opublikowano 13 marca 201510 l Czy możecie dać jakieś linki do szafek, które posiadacie pod TV? Sam się właśnie zastanawiam nad kupnem jakiejś. Przydała by się taka z półkami pod blatem, abym mógł ustawić 5 konsol, bo handheldy zmieszczą się na jednej półce Obecnie skłaniam się na takie coś: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80285155/ Fajnie można konsole poukładać, tylko szkoda, że półki na dole są "na styk" z podłogą a nie wyżej. Za kasę jaką kosztuje guvno z ikei spokojnie sam rozrysujesz i zrobisz na zamówienie taką półkę jaka będzie Ci idealnie odpowiadać. To samo tyczy się regałów na gry. Za 80zł dostanę na zamówienie regał mieszczący 440 gier w DVD Boxach? Pamiętam, że jak brałem na zamówienie jedną półkę o wymiarach 50x50cm to płaciłem 30zł.
Opublikowano 13 marca 201510 l Pingu, ale to co wkleił i ikei kosztuje niespełna 500 zeta, i dupy nie urywa. Jakie 80 zł??
Opublikowano 13 marca 201510 l A, no czaję. Ja kupowałem regały Kilby po osiem dyszek, szałowo nie wyglądają: ale po dociążeniu gierkami jest wystarczająco.
Opublikowano 13 marca 201510 l A nie chodzi ci o Billy? chyba ze zmienili nazwe, ja uzywam Billy i bardziej nie moge byc zadowolony
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l A u mnie to wygląda tak podpowiedz prosze jak duży jest ten pokój? w sensie metrażu? Edytowane 8 kwietnia 201510 l przez waldusthecyc
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Te kartony to wiocha, farmeros by je wypier.dolił Edytowane 8 kwietnia 201510 l przez _Be_
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Pokój Dobrrmana ma z 10-12 m kw. (na ok 2,5 x 4). Zdjecie pokazujące każdą ścianę robi robotę.
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Potencjał jest, ale gdyby jeszcze tam zrobić porządek to w ogóle byłby
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Trochę gęsto się zrobiło. Konsole za telewizorem wciśnięte. Subwoofer nie lepiej dać po prawej stronie?
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. główne stanowisko do konsolek: