Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KoRn!!!!!!!!

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 270
  • Wyświetleń 62,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cały album wyciekł, dzień przed premierą Korn - The Serenity of Suffering   http://catshare.net/CtsJfq0QitvEta16/krn16_da.rar http://rapidgator.net/file/5c2d70cba1b64aa268259789896a810c/krn16_da

• Odkopię, ale ten koncert był dojebany w pytkę. Spodek wypełniony po sam sufit, mosh pit na płycie przy każdym kawałku, fala ludzi widziana z góry hipnotyzująca. No i setlista zacna, bo świętując 30-le

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

to już wole ten dubstep

Opublikowano

Drugi singiel

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zero wrażeń po oficjalnej premierze? Odsłuchałem 3 krotnie cały album. The Nothing to najlepsze co nas spotkało po pierwszych czterech krążkach :lapka:

Opublikowano

najlepszy track z płyty

mostek od 2:48 jest znakomity, nie spodziewałem się, że jeszcze tak potrafią

• 2 lata później...
Opublikowano

Zleciało :obama:

Tymczasem mamy dwa tracki z nowego albumu (Requiem):

Na razie jestem w trakcie odsłuchu...

Opublikowano

Wybiera się ktoś może na koncert? 

Kusi, choć jednak ostatnie lata Korna to trochę niczym nie wyróżniająca się, podobna do siebie papka :/ 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Elegancki kawałek.

A w piątek 04.02 premiera nowej płyty

Opublikowano

Jak tam wrażenia? Dla mnie dobry album, tylko nieco za krótki - od wczoraj przesłuchuję w domu/pracy/aucie...

PS Brakuje utworu z dudami

Opublikowano

Jak dla mnie balas. Same niewiele różniące się od siebie zapychacze na jedno kopyto. Ja nie wiem jak im się te piosenki nie pierdolą jedna z drugą na koncertach. Nie chcę boomerować, że kiedyś to było, no ale było, po przesłuchaniu tej nowej zapuściłem dla kontrastu pierwszy album i tu wszystko jest lepsze, brzmienie, czytelność głosu, słychać każdy instrument a nie ścianę dźwięku i są fajne eksperymenty i bawienie się formą a te nowe albumy to taki trochę happy meal z McD. 

Opublikowano

Starzy nie starzy, ale zjadają własny ogon. Taki Manson też niebezpiecznie skręcił w kierunku podobnej papki po Holly Wood, ale wziął się do roboty i wrócił z Pale Emperor i Heaven Upside Down, które gniotą mosznę wszystkiemu co Korn wypuścił w ostatnich latach. 

• 1 rok później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 14.12.2023 o 12:46, stoodio napisał(a):

Odkopię, ale ten koncert był dojebany w pytkę. Spodek wypełniony po sam sufit, mosh pit na płycie przy każdym kawałku, fala ludzi widziana z góry hipnotyzująca. No i setlista zacna, bo świętując 30-lecie wrzucili swoje największe hity z pierwszych płyt i było to genialne posunięcie. Kilka tysięcy gardeł skandujących największe hity porwałyby nawet nieboszczyka. Na koniec jeszcze było happy birthday i tort dla członka ekipy, paradowanie z flagą Polski, foteczki i pierdololo. Do tego mega kontakt z widownią, granie na dudach i wszechobecny power. Jedyny mały minus dla nagłośnienia, bo o ile przy froncie bezpośrednio przed sceną było okej to już po bokach wokal ginął w zbyt mocno podkręconej muzyce. Mimo wszystko jeden z lepszych koncertów.

A grane było:

Rotting in Vain
Here to Stay
A.D.I.D.A.S.
Clown
Start the Healing
Good God
Blind
Got the Life
Falling Away From Me
Coming Undone
Somebody Someone