Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

a thousand suns jednak lepsze, tutaj się muszę z tobą zgodzić masorz

• Odpowiedzi 667
  • Wyświetleń 126,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

A co to jest to Tysionc Słońc?

EDIT:

a, już wiem.

To muszę posłuchać, bo nie uwierzę.

Edytowane przez Masorz

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Slipknot wrócił na scenę. Obecnie brak basisty (podobno ma być nim ich techniczny), ale w starych strojach i maskach.

Opublikowano

Czy ktos się doliczy jednego typa mniej w składzie? Nie sądzę. Niech dają nowa płytę i skończą te cackanie się

Opublikowano

Doliczyć nie doliczy, ale to jednak był basowy.

Zobaczymy jak se nowy poradzi na płycie.

Opublikowano

A to nie było, że na płycie każdy z członków zespołu miał nagrywać partię basu do co najmniej jednego kawałka?

Opublikowano

niech zrobią coś dobrego i dadzą sobie siana z graniem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy ktos się doliczy jednego typa mniej w składzie? Nie sądzę. Niech dają nowa płytę i skończą te cackanie się

Sęk w tym że Corey (pipi) wiecznie jakieś głupoty, że sprawa z Grayem jest dla niego "jeszcze za świeża", że dla koncertowania mówi "tak", ale dla nowej płyty "nie". Podczas gdy Joey mówił już nie raz że jest gotów wejść do studia. WTF, za to pisanie książek i tworzeniu nowej pedaliady w SS mu łatwo przychodzi...

Jak tak dalej będą zwlekać to Corey tak się sflaczeje, że nie będzie sensu nagrywać nowej płyty, bo połowa krążka będzie na poziomie Snuff :F

Opublikowano

taylor powinien się przerzucić na zawodowe czytanie audio-booków

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wy poważnie z tym Slipknotem? To w ogóle odpowiedni dział dla takiego zespołu? Pierwsza ich płyta (Slipknot) była dobra... potem równia pochyła.

Opublikowano

Masorz dobrze gada. Później też mieli jakieś tam pojedyncze fajne kawałki w stylu Duality, czy Pulse of the Maggots.

Opublikowano

Ty ostatnio pisałeś, że Death metal to guwno, więc daruj sobie może.

Miałem rację. Jeśli chodzi o Slipknot, to oni się skończyli zanim zaczęli tak naprawdę (MFKR było przynajmniej oryginalne, później zbyt numetalowi się zrobili).

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czołem frajerzy z forum psx extreme chciałem powiedzieć ,że Slipknot jest wy(pipi)isty !