Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 661
  • Wyświetleń 143,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.youtube.com/watch?v=jBhM-b93bsY

• Mowa o anime ? Anime przerwali dlatego że Tite Kubo sie strasznie ociąga ze swoimi Mangami, więc częste fillery są w anime. Pewnie jak porysuje z rok, to przywrócą anime.

• Mi się ostatnio bardziej podoba Bleach od Naruciaka, czytam co tydzień. I też nie mogę się doczekać aż w końcu wystartuje anime. Będzie rozpi.erdol.

Opublikowano

@up

Niby tak ale dostali power-up niby dzięki mocom Ichigo także aż taka ich siła trochę przeraża.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest ktoś jeszcze oprócz mnie kto to ciągle czyta? Dzisiaj w końcu zaczyna się coś ruszać w głównym wątku i nie do końca wiem o co ta cała drama.

Ten ziomek powiedział Ichigo że soul society kontroluje jego reiatsu przy użyciu odznaki, i co? Jakie są tego konsekwencje? Czemu to ma służyć?

Opublikowano

Chyba tylko tyle

Że Ichigo jest marionetką Soul Society i tyle. Ishida nie przebąkiwał czegoś na temat tego że Ginjo chce aby Truskawa się do niego przyłączyła ?

Opublikowano

Hallibel i Grimmjow przeżyli? Byłoby za(pipi)iście, Espada to najlepsze, co Kubo wymyślił w epizodzie o Arancarach. Zastanawiam się, czy Yammy też nie przeżył. Leżał pocięty na pustyni, ale chyba nie martwy? Zresztą cała Espada powinna wrócić, prócz Aaroniero, bo to była typowo epizodyczna postać i mogłaby go Nel zastąpić. Inna sprawa, że Szayela lub Starka już chyba się nie da odratować. Poza tym w walce z Barraganem powinna zginąć Soi Fon, jedna z najbardziej gównianych postaci ever, gówniarz Hitsugaya też powinien oberwać (na śmierć) od Hallibel. Wracaj Espado!!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Postanowiłem wrócić do blicza i nadrobić anime. I teraz pojawia się pytanie - czy oglądać fillery? Słyszałem, że niektóre są lepsze od wydrzeń mangowych xD

Warto któreś obejrzeć? Jakieś fajne walki w nich są? jestem na 110 odcinku(po pierwszych fillerach, ktore ominalem)

Opublikowano

Tylko jedna partia fillerów jest faktycznie bardzo dobra, mianowicie Zanpaktou Rebellion. Reszty raczej nie ma sensu oglądać.

Natomiast obecne wydarzenia w anime strasznie ssają kolbę, przypominają jakieś niedorobione fillery.

Opublikowano

Wlasnie skonczylem arc z arrancarami, czyli nie warto ogladac tych fillerow z Gotei? ;D

Opublikowano

Jeżeli cierpisz na nadmiar wolnego czasu, to ewentualnie możesz obejrzeć - IMO nie było tam nic ciekawego.

Opublikowano

Skonczylem to ogladac jakos na etapie tego jak Aizen sie zdemaskowal a Ichigo uratowal Rukie pozniej chyba byly jakies fillery od ktorego epa mam ogladac dalej normalna fabule ?

Opublikowano

Nowa seria przyznaję, że dosyć ciekawa. Sądziłem, ze po ostatnich wydarzeniach nie mógłbym już przejśc do porządku dziennego o i oglądac Ichigo siedziącego w Karakurze, ale (o dziwo) nowa historia coś w sobie ma. Jedno muszę jednak Kubo przyznać - potrafi tworzyć naprawdę fajne i charyzmatyczne postaci, które budzą sympatię widza (także tę negatywną) Inna sprawa, iż z reguły nie wykorzystuje ich potencjału do końca lub w ogóle, no ale widocznie nie można mieć wszystkiego.

Opublikowano

W tej mandze stworzono tylko kilka dobrych postaci a połowa już nie żyje -.-

Opublikowano

Tylko się nie zdziw jeśli magicznie "ożyją" za kilkadziesiąt odcinków. Serio ktoś wierzy w śmierć Gina albo Grimmjowa?

Opublikowano

Osobiście też mam taką nadzieję, chociaż szczerze mówiąc to by już do reszty wszystko zagmatwało. Jak dla mnie ta manga i tak powinna się skończyć po pokonaniu Aizena i tyle ;p

Opublikowano

Nie zrozum mnie źle - ja takiej nadziei nie mam, zdecydowanie wolałbym, żeby ten kto miał zginąć to zginął i żeby to wszystko w miarę trzymało się kupy, ale znając Kubo i jego z dupy twisty, jestem wręcz pewien, że wcześniej czy później sięgnie po "uśmiercone" wcześniej postacie, w końcu nic nie wywołuje takiej kopary u widza jak pojawienie się jakiegoś bohatera, który to rzekomo od 100 odcinków powinien być dead.

No i zgadzam się co do tego, że ta manga powinna skończyć się po pokonaniu Aizena - najnowszy arc dobitnie pokazuje, że Kubuś nie ma zielonego pojęcia w którą stronę poprowadzić ten komiks.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie szkodzi, Kubo i tak go rozciągnie na kolejne 10 lat zapychając go pierdołami. Master of trolls musi zachować poziom.

Opublikowano

Przynajmniej nazwa arca brzmi zachęcająco i budzi nadzieje na dobre widowisko.

Opublikowano

To co sie dzieje po Aizenie to jakis niesmaczny zart :(

Opublikowano

24 strony gadania jakiś nołnejmów :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Fajnie, ze to juz ostatni arc ale bez Aizena nie ma blicza. ;] Moze z okazji wojny z Quincy Kubo zrobi jakiegos twista i Aizen wroci do gry.

Edytowane przez kubicz