Opublikowano 24 kwietnia 200817 l Autor Około 40 odc będzie trzeba czekac aby zobaczyc co dalej w Hueco Mundo sie dzieje.ŻAL !!!
Opublikowano 24 kwietnia 200817 l LOL z kad to info na temat rocznego fillera ? i niby o czym to ma byc ? co nagle po walce z grimjolem wszycyc wroca do domu i zapomna ? i czy ktos wie jak dlugo bedzie trwala przerwa w madze?
Opublikowano 24 kwietnia 200817 l Nie nazwałbym tego "przerwą" w mandze. Tak po prostu wymyślił sobie Kubo i już, teraz wyjaśnia się sporo przemilczanych wcześniej rzeczy. Łącznie pewnie będzie 108 chapterów bo odlicznie w tył od tego się zaczeło.
Opublikowano 24 kwietnia 200817 l W zeszlym tygodniu byl chapter z numerkiem -105, czyli wyglada na to, ze na dalszy rozwoj wydarzen w Karakura Town i Hueco Mundo przyjdzie nam poczekac ponad 2 lata. Mam jednak nadzieje, ze za jakis czas chaptery zaczna sie przeplatac.
Opublikowano 24 kwietnia 200817 l Powiem to czego się domyślam/zasłyszałem, no więc te fillery w serialu potrwają pewnie cały jeden sezon (koło 26 epów, czyli mniej więcej 7 miesięcy). Historia w Hueco Mundo została urwana i następny sezon zapewne znowu ją reaktywuje (albo następny sezon fillerów ), te zaszczane zapychacze są umiejscowione trochę w przeszłości (zanim jeszcze zawitali do HM). Manga zaś wychodzi cały czas i na razie jest ukazywana odległa przeszłości i tak ją numerują -105, ale sto rozdziałów raczej nie będzie w tej przeszłości osadzonych, pewnie nastąpi skok do -90, potem może -50 i tak dalej, aż nastąpi bitwa z Espadą
Opublikowano 24 kwietnia 200817 l Wątpie żeby skakali tak po rozdziałach, jak już to pewnie przerwą w pewnym momencie i akcja znowu powróci do teraźniejszości. Ale możliwe, że będą ciągneli do końca Turn Back the Pendulum, tak aby wszystko wyjaśnić i później bitwa w Karakura będzie ostatnią serią w Bleach. Tak by zamykło się wszystko w całośc. Niby wróżę już śmierć Bleach? Jak było wspominane 105 chapterów to ok 2 lata i później mogą jeszcze ciągnąć przez rok
Opublikowano 21 czerwca 200816 l Wątpie żeby skakali tak po rozdziałach, jak już to pewnie przerwą w pewnym momencie i akcja znowu powróci do teraźniejszości. Już powróciła
Opublikowano 11 września 200816 l sredni - strasznie standardowy, niczym nie zaskakuje, stara wioska i tyle. Nowy prze(pipi) potem ofkoz wsio wchodza w bankaie i go napierdalaja (oczywiscie kazdy musi pokazac swojego bankaia zeby fani mieli mokro), potem ofkoz happy end i tyle. Fajne kino do poduszki.
Opublikowano 12 września 200816 l Skonczylem ogladac gdzies na 90 odcinku. Zmienilo sie cos od tego czasu? Czy dalej walcza, bankajuja sie (z czego wiekszosc bankai i tak juz widzialem) i piszcza jak to trudno z toba wygrac! nie to z toba! nie z toba! itd? ;] Wiem, ze ichi ma swojego hollow maska. Komus innemu tez cos doszlo nowego, czy ta sama bieda co wczesniej?
Opublikowano 12 września 200816 l nie wiem jak w anime ale teraz takie cos jest w mandze. OOO moja super technika zaraz cie zniszcze, haha ale nie przewidziałeś mojej techniki giń.
Opublikowano 12 września 200816 l Ktoś już oglądał ten drugi film? fajny jakiś? Świetny, właśnie obejrzałem. Fabułka nie najlepsza, oprawa A-V bez rewelacji, ale same walki zdecydowanie nadrabiają. Od drugiej połowy film robi się naprawdę ciekawy, a końcówka to już w ogóle rządzi. DiamondDust Rebellion pewno jest dużo lepszy niż Memories of Nobody czy chociażby ostatni Shippuuden Movie. Ja w każdym razie poczułem się mile zaskoczony. Skonczylem ogladac gdzies na 90 odcinku. Zmienilo sie cos od tego czasu? Czy dalej walcza, bankajuja sie (z czego wiekszosc bankai i tak juz widzialem) i piszcza jak to trudno z toba wygrac! nie to z toba! nie z toba! itd? ;] A jak myślisz? Wiem, ze ichi ma swojego hollow maska. Komus innemu tez cos doszlo nowego, czy ta sama bieda co wczesniej? W zasadzie to jeżeli chodzi o te dobre postacie to chyba żadna za specjalnie nie ewoluowała (może prócz Ishidy i Chada w ostatnich odcinkach), za to nowi bad guy'ie ostro wymiatają (mam na myśli pupilki Aizen'a, nie te Baunto leszcze z fillerów), no i ofkors Ichigo w swojej demonicznej formie. W anime dalej fillery <_< Już niedługo, ponoć od połowy października akcja ma wrócić do wydarzeń z mangi.
Opublikowano 20 września 200816 l Autor 7 pażdziernika ostatni odc Filerów,potem akcja powraca do wydarzeń z mangi.
Opublikowano 16 października 200816 l Pojechali dzisiaj z odcinkiem ,przez 13min zrobili retrospekcje <_< Dzizas, jak tak maja wygladac odcinki ,to ja chyba odpuszcze.
Opublikowano 16 października 200816 l Teraz już chyba poleci normalnie. Niezłe wydarzenia teraz zobaczymy:o
Opublikowano 19 października 200816 l Autor Pojechali dzisiaj z odcinkiem ,przez 13min zrobili retrospekcje <_< Dzizas, jak tak maja wygladac odcinki ,to ja chyba odpuszcze. No co ty nie ma nawet opcji żeby puszczali retrospekcje bo po co ? każdy kto ogląda od początku wie co się stało więc teraz wszystko będzie normalnie(po staremu)
Opublikowano 19 października 200816 l Ale przeciez tak od dluzszego czasu bylo, ze pierwsze ~5min to powtorka I z 20min robilo sie 15, z czego 13 przegadane.
Opublikowano 21 października 200816 l Autor No tak,ale 5 min to nie 13 min .Jeśli chodzi o te przegadane minuty(sceny) to ja już się przyzwyczaiłem no bo co na to poradzic,w wielu anime tak jest.
Opublikowano 23 października 200816 l I znowu sobie jaja zrobili i normalny odcinek zaczal sie po 10minutach <_< Przeciez oni rownie dobrze moga wypuszczac 5minutowe odcinki i wyjdzie na to samo.
Opublikowano 23 października 200816 l Autor I znowu sobie jaja zrobili i normalny odcinek zaczal sie po 10minutach <_< Przeciez oni rownie dobrze moga wypuszczac 5minutowe odcinki i wyjdzie na to samo. Jednak się myliłem. Jednak trzeba ich też zrozumiec jezeli odcinki trwały by po te 20 min to później doszli by do chapter'ów z mangi i odcinki byłyby po 5 min,ponieważ 1 odc TV to ok . 2 odc mangi