miki77 16 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Chime Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 już w środę Limbo http://www.youtube.com/watch?v=lJ7NdqWgctU&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=uRtXwqFig8A Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 nooo, to limbo jest 100% do wzięcia. lato z arcade zawsze miało genialne tytuły. Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 IMO ubiegłorocznego combo w postaci BF1943 i Shadow Complex nic nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza
MakaPL 31 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Mocne tytuly, ale malo oryginalne. Za to kombo Limbo - Braid - Winterbottom daja popracowac glowie i wyobrazni Czy tylko ja zauwazam przykra tendencje, ze coraz wiecej gier kosztuje 1200MSP? Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Niestety, ale Deathspanka i tak kupie, bo dawno sie tak nie smialem grajac Cytuj Odnośnik do komentarza
okoolarnik 20 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Game Informer wystawił Limbo 9/10 choć traktuje to raczej jako dobry omen niż jako jakiś realny wyznacznik jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Tegoroczny Summer of Arcade wypada nieco blado przy zeszłorocznym . W tym roku moją uwagę przyciąga tylko LIMBO ,ale im więcej czytam i oglądam zapowiedzi tym mniej mi się gra podoba . Kolejna ciekawe pozycje to Lara Croft and the Guardian of Light i Monday Night Combat . LC może okazać się swietna przygodówką z ładną oprawą , a MNC jesi jest zrobione z głową i dozą humoru to bedzie fajny multi shooter . Jak nic nie zawiedzie to kupię wszystkie 3 wymienione tytuły Cytuj Odnośnik do komentarza
okoolarnik 20 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Zw5npI_g9Rg 15 minut niepociętego gameplaya z limbo[widać jak gość co gra musi często to samo powtarzać bo ginie, mam nadzieje że wczytanie gry jest tak samo błyskawiczne co na filmiku], oczywiście spojluje trochę rozgrywkę więc oglądać na własną odpowiedzialność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 (edytowane) Jestem na 72% procentach Limbo i się zaciąłem. Ale ogólnie gra jest genialna i polecam ją każdemu (niesamowity klimat) Edytowane 21 Lipca 2010 przez Pchela Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 zagrałem wczoraj w demo limbo i wiem ze po wypłacie trzeba zaopatrzyć się w trochę MSP i kupić fulla. mistrzowsko się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 pogralem z godzine w limbo, gra chora jak sam skorwysyn, podoba mi sie bardzo dlatego tez ja polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Limbo gra pękła ;] mocne 9/10 kapitalny design świata i oprawa AV. Bardzo klimatyczna gra, brakuje dzisiaj takich. Przyjemny i wciągający gameplay. Zagadki nie miażdżą ale są OK. Polecam grę, trzeba wspierać takie produkcje ;] -------------- na XBLA pojawiła się aplikacja Destination Arcade, dobry program do przeglądania gier arcade na xbl, jest za free i ma nagrody dla avatara Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 wczoraj kupiłem limbo, pograłem troche i jest wypas. po godzinie gramnia byłem "smutny", taki ma klimat ta gra. w kolejce shadow complex czeka i najprawdopodobniej zassam splosion man i misadventures of winterbottom, bo na to zostały mi punkty akurat. chyba, że polecacie na coś innego wydać pozostałe 1600msp? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) Proponuję poczekać nie długo wychodzi SHANK gra warta uwagi . Edytowane 2 Sierpnia 2010 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jak ktoś czekał na premierę Lara Croft and the Guardian of Light na rynku Arcade w SoA to może sobie już odpuścić .Bo gra będzie bez co-op'a !! Studio Crystal Dynamics ma smutną wiadomość dla osób czekających na Lara Croft and the Guardian of Light. Otóż w dniu premiery na Xbox Live Arcade (18 sierpnia) gra nie będzie oferowała kooperacji online. Wspólne przechodzenie poziomów i rozwiązywanie zagadek przez Xbox Live będzie możliwe dopiero od końca września, kiedy to pojawi się darmowa aktualizacja. Podobno twórcy potrzebują więcej czasu na dopracowanie elementów sieciowych. Opóźnienie premiery i zrezygnowanie z mocnej promocji w ramach "Summer of Arcade" raczej nie wchodziło w grę. Oprócz tego dowiedzieliśmy się, że planowane jest wypuszczenie w ciągu kilku miesięcy w sumie pięciu płatnych paczek z dodatkowymi poziomami i skórkami postaci. Kpina i jaja normalnie .. :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 ja i tak to lykam, mysle nad zakupem castelvani tylko czy ktos jeszcze to bierze? bo samemu to slabo grac Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 grałem w demo i nie bardzo mi się widzi nowa castelvania. brak levelowania, misje na czas i nieduże lokacje mnie troche odrzucają, jedyny plus tego taki, ze może w multi się to jakoś sprawdza - symphony of night mimo wieku imo dużo, dużo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Grałem w demo ten Castlevanii i czy mi sie wydaje czy kamera jest troooche za daleko? Na 32 calach malo co widac to co dopiero na mniejszych TV ;p Da się to jakoś zoomować? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Przeszedłem LIMBO i jestem zachwycony. Czysta perełka warta swojej ceny. Teraz czekam na Larę. Cytuj Odnośnik do komentarza
jan95kes 40 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ja widziałem Limbo u kumpla i też jestem zachwycony, atmosfera, lekko niepokąjący klimat są nie do podrobienia. grając w to na serio gadaliśmy z kumplem szeptem Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Grałem w demo ten Castlevanii i czy mi sie wydaje czy kamera jest troooche za daleko? Na 32 calach malo co widac to co dopiero na mniejszych TV ;p Da się to jakoś zoomować? Wciśnij lewy lub prawy stick. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 napaliłem się na tą castlevanie, pograłem chwilę w demo i jednak sobie odpuszczę, wolę już sotn czy 3 części na gba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Flik 2 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Scott Pilgrim dopiero za 2 tygodnie na XBLA. Zawiodlem sie strasznie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Flik 2 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Podbijam temat: szukam dobrych gier za 400 punktow. Jedna juz znalazlem - Chime. Zostalo mi ostatnie 400 do wykorzystania i nie chcialbym wpakowac kasy w bloto. Wormsy odpadaja. Jakies pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi