Redmitsu 971 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) A no wlasnie , zostalo mi jeszcze podmienie tych plikow przez flash0 . Wytlumaczy mi ktos to krok po kroku jak sie za to wziasc? ;} Bo nie ogarniam nawet od czego zaczac , jak w niego wejsc , kompletnie nic ;d Byłbym bardzo wdzieczny :} Edytowane 7 Stycznia 2008 przez Redmitsu Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 1. Wyłącz konsolę całkowicie - przytrzymaj wyłącznik kilka sekund. 2. włacz konsolę trzymając R - włączy Ci się recovery menu 3. Wejdź do 'Advanced' i wybierz 'Toggle USB (flash0) 4. Skopiuj sobie wszystko i trzymaj na dysku bo jak Ci coś padnie to sobie odratujesz konsole 5. teraz weź sobie otwórz folder jaki ściągnęłeś theme'a i masz tam foldery 'font', 'vsh/modules' i 'vsh/resources' - skopiuj te foldery i jak zapyta Cię o to czy zastąpić wszystkie pliki to daj 'tak na wszystkie' - jak Ci skopiuje wszystko to dajesz 'back' a potem 'exit' i konsolka właczy Ci się z nowym themem pamiętaj żeby potemw opcji themów ustawić Original theme -- odpowiedzialnośc za grzebanie we flash0 bierzesz na siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Po prostu się ubezpiecz, czyli skopiuj zawartość flash0 w bezpieczne miejsce. Jak coś się skopie, to Recovery mode i wrzucamy wszystko, dzięki czemu konsolka powinna działać normalnie. O, uprzedził mnie ten na górze. :E Edytowane 7 Stycznia 2008 przez Pan Pieczarka Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 dodam od siebie jeszcze... usuń folder DIC z flasha... zajmuje jakies 2.5mb i nie jest do niczego potrzebny. a miejsce jest potrzebne bo customy jednak swoje wazą Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Dziekuje Panie Pieczarko , Coati i w szczegolni Dark Serge'owi ;] wszystko smiga jak marzenie z nowym wygladem ;D Mam jeszcze jedno pytanie do Coati'ego . Usunelem ten folder DIC jednak dziwi mnie jego niepotrzebnosc . Po prostu mnie to dziwi Wiesz do czego standardowo on sluzy ? :} Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 w folderze DIC są czcionki japonskie/azjatyckie - nie używamy ich to je wywalamy Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 mam problem z cxmb, mam soft 3.71-4 m33. Chcialem wrzucic sobie themy .rco wszystko byłoby git gdyby wyswietlaly sie poprawnie. Robilem wszystko co jest w tutku http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/showthread.php?t=75608 . Themy sie odpalaja ale sa bardzo nieczytelne, ikonki nachodza na siebie itp. Zrobilem format flash1 ale i to nic nie pomoglo . Czy jest na to jakis sposob ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Niestety, ale cxmb dla tego softu nie działa poprawnie z niektórymi themami. Jedyne rozwiązanie to wrzucanie do f0. Edytowane 8 Stycznia 2008 przez Pan Pieczarka Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) no tak, ale sciagam themy pod soft 3.71 m33 wiec wszystko powinno dzialac ? // aaa udało sie, wrzucilem wszyustko na flash 0 ( robias backup w razie kłopotow ) Edytowane 8 Stycznia 2008 przez __bercik07 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Czy brać tą kartę , jeśli miałbym przed wcześniejszym zakupem, możliwość jej sprawdzenia? Czy to, że będzie działała na początku oznacza, że nie będzie z nią problemów później? ...czy może nie skąpić, mieć spokój i kupić tą. Pewnie odpowiedzi będą jednoznaczne Edytowane 9 Stycznia 2008 przez Aleks Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 to po co pytasz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Czy brać tą kartę, jeśli miałbym przed wcześniejszym zakupem, możliwość jej sprawdzenia? Czy to, że będzie działała na początku oznacza, że nie będzie z nią problemów później?...czy może nie skąpić, mieć spokój i kupić tą. Pewnie odpowiedzi będą jednoznaczne MateuszAllegro (80) (Kupujący) Negatywny pon 09 gru 2002 16:26:24 CET 8510373Jeżeli ktoś chce kupić sobie ziemniaki za 2250zł to poloecam tego (pipi) (pipi)a (pipi)anego. ahahahhahahaaa xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Przepraszam za zamieszanie, podałem zły link , chodziło o tą kartę to po co pytasz... ...pytam, czy jeśli tą kartę będę mógł przetestować przed zakupem i by było wszystko w porządku, to czy może sie coś z nią dziać w przyszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 odpisalem wczesniej w ten sposob ze wzgledu na "zly link". jesli juz wybierasz pomiedzy tym soniakiem i ultra2 to bierz ultra 2. a jesli ze wzgledow finansowych kusi Cie troszke tanszy soniak to... lepszym wyborem bedzie sandisk [zwykly niebieski- ta sama cena i pojemnosc] IMO Cytuj Odnośnik do komentarza
Mahou 0 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Nie kupuj od marcelinki to czit Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zapytaj sie suki meilem jaki kod / oznaczenie ma te memorka. wczesniej podawalem jak rozpoznac real od fake. jezeli sklamie i dostaniejsz cos innego niz napisala to masz podstawe do zwrotu a szmate podac do allegro ze robi w konia. efekt zawieszenie konta. anyway zapytaj sie koniecznie jakie symbole opisuja te memorke. znajdziesz je w temacie karty pamieci Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 odpisalem wczesniej w ten sposob ze wzgledu na "zly link". jesli juz wybierasz pomiedzy tym soniakiem i ultra2 to bierz ultra 2. a jesli ze wzgledow finansowych kusi Cie troszke tanszy soniak to... lepszym wyborem bedzie sandisk [zwykly niebieski- ta sama cena i pojemnosc] dzięki, i właśnie chyba sie zdecyduje na tego sandiska ultra 2 wole już dopłacić te kilka dzieciąt zł i być w pełni szczęśliwym Nie kupuj od marcelinki to czit ...??? Zapytaj sie suki meilem jaki kod / oznaczenie ma te memorka. wczesniej podawalem jak rozpoznac real od fake. jezeli sklamie i dostaniejsz cos innego niz napisala to masz podstawe do zwrotu a szmate podac do allegro ze robi w konia. efekt zawieszenie konta. anyway zapytaj sie koniecznie jakie symbole opisuja te memorke. znajdziesz je w temacie karty pamieci ...nie będę jak coś pytał sie meilem, tylko sie do "niej" przejdę i opadam co i jak - już wcześniej o tym pisałem, że po tą z allegro nie mam daleko Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 no chyba ze masz taka opcje. sprawdz koniecznie czy magic gate comatiple, i na wszelki wypadek obadaj czy to nie podroba skoro se juz uparles na sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Przepraszam za zamieszanie, podałem zły link , chodziło o tą kartę to po co pytasz... ...pytam, czy jeśli tą kartę będę mógł przetestować przed zakupem i by było wszystko w porządku, to czy może sie coś z nią dziać w przyszłości? Sony chyba nigdy nie wydalo 4 gb pro duo z oznaczeniem "HIGH SPEED" jesli dobrze mi sie wydaje. A "marcelinka" nie jest kobieta ;p to rudy troche sepleniący jąkała ( powaga ) Cytuj Odnośnik do komentarza
palo 0 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 jak magic gate supported będzie to karta nie powinna sprawiać problemów w przyszłości; to nie taśma która się zużywa z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 ale po co zastanawiac sie nad oryginalnoscia takiej karty skoro mozna w tej cenie kupic 4gb sandiska ,a kupno podrabianego jest malo prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) szybciutkie pytanko: jakie są najlepsze (względne pojęcie, więc powiedzmy że najdłuższe) gry RPG na pi es pi? narazie rozważąm FF tactics albo Disgaea'e, ale może są jeszcze jakieś mniej znane w podobnych klimatach? z góry dzięki za pomoc edit: monster hunter też brałem pod uwagę tylko czy to jest rpg? Edytowane 11 Stycznia 2008 przez firana140 Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Pytanie: Czy jeśli kupię konsolkę (przerobioną) z softem 3.71-M33, kolejne custom update'y będę sobie mógł sam ściągać i "wgrywać"? Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 jasne, w tym cale piekno customizacji Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Podobno w najbliższym czasie wyjdzie soft 3.8 Lepiej poczekać na konsole z wgranym tym nowym softem, juz teraz kupić wersje z 3.71 m33 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi