Opublikowano 5 listopada 200915 l A jeśli chciałbyś tanio sprzedać ten kabelek to jestem chętny (3004 rox) Mam takie pytanko - jak usunąć konsto z PSN ? Założyłem wcześniej na starego, ale doszedłem do wniosku, że chcę zmienić dane na siebie (ale zachować ID i logować się na ten sam email). Edytowane 5 listopada 200915 l przez garam
Opublikowano 5 listopada 200915 l A jeśli chciałbyś tanio sprzedać ten kabelek to jestem chętny (3004 rox) Mam takie pytanko - jak usunąć konsto z PSN ? Założyłem wcześniej na starego, ale doszedłem do wniosku, że chcę zmienić dane na siebie (ale zachować ID i logować się na ten sam email). Jak chcesz zmienić dane na siebie, to... to je po prostu zmień w opcjach meneger'a konta.
Opublikowano 5 listopada 200915 l Ale daty urodzenia się nie da, a chciałbym już mieć wszystko ze swoimi danymi...
Opublikowano 7 listopada 200915 l Chcę zagrać w killzone`a online, ale gdy się loguję, mówi mi że "błąd połącznia" albo "serwery czasowo niedostępne". store i internet działają normalnie, co zrobić?
Opublikowano 7 listopada 200915 l Masz CFW? Grasz z karty? Nie wiem, ale ostatnio coś z Resistancem było, że nie dało się na CFW grać online. Killzone też jest od Sony więc kto wie, może te same zabezpieczenia zastosowali.
Opublikowano 7 listopada 200915 l Nie, 2004 z nową płytą główną, soft 6.10 e: może źle wpisałem, klucz to jest ten nick, którego się ustala podczas rejestracji na your gaming? Edytowane 7 listopada 200915 l przez mate5
Opublikowano 7 listopada 200915 l Witam. Czy ciągle jest tak że możemy mieć tylko jedno konto aktywowane, a żeby zagrać w gre z innego store to trzeba deaktywować ? Mowa o oficjalnym fw. Jak było to sory.
Opublikowano 7 listopada 200915 l chyba chodzi o nr z 'czerwonej karteczki.' Zarejestrowałem się kodem z ps2 slim, to może być powód?
Opublikowano 7 listopada 200915 l Jak to sprawdzić? Ale np. w Tekkenie mogłem sprawdzić ranking, chyba że to nie zależy.
Opublikowano 8 listopada 200915 l masz cos źle skonfigurowane lub dostawca internetowy cos zablokowal.
Opublikowano 8 listopada 200915 l Z godzinę próbowałem coś ustawić, wpisałem jakiś DNS, w konfiguracji Liveboxa dodawałem porty (odblokowane), sprawdzałem adres MAC, wciskałem przy połączeniu ten przycisk REG. Niestety nic nie pomogło, wszystko działa oprócz killzone`a po multi Może to po prostu serwery killzone`a są wyłączone już? User NoVy na forum psp-team napisał mi: "Od tygodnia jest "awaria" serwerów KL EU - brak oficjalnego stanowiska do tej pory. " + Dodał MODERATOR EDYTUJ POSTY...
Opublikowano 11 listopada 200915 l jestem zielony (jak w temacie) wiec pytam 1. w psp mam soft 5.02 posiadam też fife 10 na umd z softem 5.55 - jaki moge najwiekszy soft wgrac w konsole by w przyszłosci grac z karty pamieci? 2. czy da sie wgrywać soft nizszy od tego który jest obecnie w psp? 3. czy soft zapisuje sie w pamieci wewnętrznej konsoli czy na karcie ? 4. jaką karte pamieci polecacie do psp (rozmiar i firma)?
Opublikowano 11 listopada 200915 l jestem zielony (jak w temacie) wiec pytam 1. w psp mam soft 5.02 posiadam też fife 10 na umd z softem 5.55 - jaki moge najwiekszy soft wgrac w konsole by w przyszłosci grac z karty pamieci? 2. czy da sie wgrywać soft nizszy od tego który jest obecnie w psp? 3. czy soft zapisuje sie w pamieci wewnętrznej konsoli czy na karcie ? 4. jaką karte pamieci polecacie do psp (rozmiar i firma)? 1. nie wiem jakie masz psp [model] 2. j.w 3. j.w [zapisuje sie w flashu konsoli jak w wszystkich elektronicznych urzadzeniach...] 4. sandisk pojemnosc +4gb
Opublikowano 11 listopada 200915 l jestem zielony (jak w temacie) wiec pytam 1. w psp mam soft 5.02 posiadam też fife 10 na umd z softem 5.55 - jaki moge najwiekszy soft wgrac w konsole by w przyszłosci grac z karty pamieci? 2. czy da sie wgrywać soft nizszy od tego który jest obecnie w psp? 3. czy soft zapisuje sie w pamieci wewnętrznej konsoli czy na karcie ? 4. jaką karte pamieci polecacie do psp (rozmiar i firma)? 1. nie wiem jakie masz psp [model] 2. j.w 3. j.w [zapisuje sie w flashu konsoli jak w wszystkich elektronicznych urzadzeniach...] 4. sandisk pojemnosc +4gb psp model 3004 PB
Opublikowano 11 listopada 200915 l to masz ten sam model co mój więc już Ci odpowiadam 1. 5.03 powyżej tego juz nigdy nie zagrasz w gry na kopiach zapasowych 2. na tym modelu nie da się 3. przeróbka jest nietrwała,każde wyłączenie konsoli = instalowanie gena na nowo więc zostaje tylko jej slipowanie.
Opublikowano 12 listopada 200915 l Gdzieś kiedyś wyczytałem że w przypadku ChickHen?a pewne znaczenie ma szybkość karty. Doskonale wiem że Exploit jest niestabilny, stwarza problemy itd. Wiedziałem o tym kupując psp 3000 a zależało mi właśnie na tym modelu. Nie służy mi to do uruchamiana kopii zapasowych, wolę oryginały o czym nie raz już dawałem świadectwo ale każdy wie że ChickHen może się przydać także do innych ciekawych rzeczy. Jeśli więc kupno SanDisk?a 8bg Ultra 2 mogło by nieco ułatwić życie to wspaniale. Aktualnie posiadam Sandisk?a w wersji gaming (kolor zielony, 8gb i tylko taka pojemność mnie interesuje), wiem że w przypadku ewentualnej zamiany na ultra 2 nie daje to gwarancji perfekcyjnego odpalania chickhena ale jeśli chociaż w zauważalny sposób ma przyspieszyć jego uruchamianie to prosiłbym o potwierdzenie tego posiadaczy tej karty o pojemności 8gb i osoby zorientowane.
Opublikowano 13 listopada 200915 l jakiego typu pliki video obsługuje psp (soft 5.55)?? w książeczce piszą ze .mp4 ale kilka takich wrzuciłem na karte ale konsola nie moze ich odpalic
Opublikowano 13 listopada 200915 l hmmm moze musza byc sformatowane do odpowiedniej rozdzialki zawsze formatowalem i zawsze dzialalo
Opublikowano 13 listopada 200915 l Dzisiaj dostałem PSP 2004 i tak się zastanawiam czy ją przerobić czy nie, jeżeli ją przerobię to nie będę mieć dostępu do PSS i Remote Control w PS3 w sumie póki co teraz też nie mam bo potrzebny update mam póki co soft 5.01. I co polecacie ? Już nie ważne mam soft 5.51 więc po ptokach Edytowane 13 listopada 200915 l przez dexter
Opublikowano 13 listopada 200915 l hmmm moze musza byc sformatowane do odpowiedniej rozdzialki zawsze formatowalem i zawsze dzialalo czyli jak sformatowac do odpowiedniej rozdziałki? - jakies oprogramowanie? mam filmiki z gametrailers w formacie mp4 konsola je widzi tylko nie moze odtworzyc Edytowane 13 listopada 200915 l przez ash77
Opublikowano 14 listopada 200915 l Czy wyswietlacz w PSP 3k smuzy tak samo jak we wczesniejszych modelach ?