Jess 0 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 No właśnie też się oto boję, że coś przeoczyłem. Dwie walki na tym festivalu pomimo wygrania mam z zamknięta kłódką na obrazku. Ale to dziwna sprawa, powinna być chociaż jakaś informacja, że czegoś mi brakuje i możliwość cofnięcia się w grze, a tu nic. Z tego co widzę po mapie to właśnie jest to takie miejsce, z którego muszę przedostać się na suchy ląd. Tak czy siak dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Sprawdź w mission co masz podane żeby teraz zrobić. Według mnie jeżeli przeszedłeś arene to musisz wrócić taksówą do swojego statku. A tak btw Ratcheta skończyłem wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 (edytowane) Stojąc przy teleporterze na arenę, z boku masz balkon i możesz zjechać po linie na dół, a stamtąd bodajże taksówką do statku. W statku możesz odtworzyć wiadomość od Qwarka - i polecieć na inną planetę (bodajże pas asteroidów). Ja też olałem Festival, mimo że kilka bram miałem zamkniętych i wiem, że nie zrobiłem wszystkiego. Pozaliczałem wszystkie challenge na arenie, czasowy pokonałem 5 razy - ileż mozna walczyć ? Edytowane 14 Października 2008 przez Butcher Cytuj Odnośnik do komentarza
Jess 0 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Przeszedłem to. Okazało się, że do otwarcia bramy trzeba było użyć takiego kręciołka z gadżetów )) Zrobiłem to przypadkowo. Ciekawe jak miałem się tego domyśleć. Potem na planecie piratów używa się tego chyba z 15 razy. Ale przy tym pierwszym razie to mogli coś podpowiedzieć. Swoją drogą przy teleporcie na Arenę walk nie miałem balkonu, to było zamknięte pomieszczenie tylko z tą bramą i z tym migającym punktem w zamku. Ja też na tej planecie z Areną (Mukow chyba) we wszystko wejśc nie mogłem. Jakieś duże wejście znalazłem z latającymi świetlikami i rozrzedzonym powietrzem i nie do przejścia to było dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
cfcfan 0 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Dlaczego po przejściu gry i wybraniu trybu challange mode nie mogę kupić Golden groovitron ? Dodam, że mam ponad 3 mln śrubek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Mozna go kupic tylko na drugiej planecie (czy na pierwszej...?). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 R&C: Quest for Booty 100k http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=78 Cytuj Odnośnik do komentarza
ArturNOW 7 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Dlaczego po przejściu gry i wybraniu trybu challange mode nie mogę kupić Golden groovitron ? Dodam, że mam ponad 3 mln śrubek. Może dlatego, że nie kupujesz go za śrubki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
east 0 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 witam ma m problem na planecie mukow. nie moge sie dostac do takiego tunelu, bo przed wejsciem dmucha jakby powietrze takie i nie pozwala wejsc do srodka. obok widzialem ze u gory mozna jakiegos stworka zebrac, ale nie moge wskoczyc na ta platforme. doradzi ktos co zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza
ArturNOW 7 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 witam ma m problem na planecie mukow. nie moge sie dostac do takiego tunelu, bo przed wejsciem dmucha jakby powietrze takie i nie pozwala wejsc do srodka. obok widzialem ze u gory mozna jakiegos stworka zebrac, ale nie moge wskoczyc na ta platforme. doradzi ktos co zrobic? Trzeba zdobyć 6 statułetek, wszystkie są w pobliżu placu z fontaną. Wystarczy trochę poskakać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 R&C: Quest for Booty 100k http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=78 dość słabo bym powiedział. chociaż z drugiej strony - silnik mieli, mechanikę także, tłoczyć gry nie trzeba było, dużo czasu developing im nie zajął bo objętościowo gra jest dość mała. więc pewnie na takim "odrzucie" i tak zarobili 1.5 mln dolarów licząc grę tylko po 15$. na waciki starczy Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 hehehe zgadzam się z tym że była by lepsza gdyby dorzucili trofea Cytuj Odnośnik do komentarza
adam_lubin 0 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam, mam mały problem ze zdobyciem dwóch ostatnich skill point'ów. Chodzi mi dokładnie o: 1)Everybody Dance Now - Wszyskie jednoski mają tańczyć. Przechodziłem specjalnie grę 4 raz i nic. Żucałem kulę oczywiście na wszystkich wrogów wliczając boss'ów, konsumerów, nawet na sprzedawce zbroi i device, również na wszystkich przyjaciół i nic. Przechodziłem to wsumie na raty, może trzeba za jednym razem, bez zapisywania. 2)The Hardest Core - Pobierz wszystko co w grze. Czy chodzi o filmiki itp. czy trzeba zmienić postać ratcheta w każdą z możliwych wersji, pozmieniać ustawienia. Nie jestem pewien o co chodzi. Z góry dziękują za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 1)Everybody Dance Now - Wszyskie jednoski mają tańczyć. Przechodziłem specjalnie grę 4 raz i nic. Żucałem kulę oczywiście na wszystkich wrogów wliczając boss'ów, konsumerów, nawet na sprzedawce zbroi i device, również na wszystkich przyjaciół i nic. Przechodziłem to wsumie na raty, może trzeba za jednym razem, bez zapisywania. 2)The Hardest Core - Pobierz wszystko co w grze. Czy chodzi o filmiki itp. czy trzeba zmienić postać ratcheta w każdą z możliwych wersji, pozmieniać ustawienia. Nie jestem pewien o co chodzi. opis skillpoint na gamefaqs Cytuj Odnośnik do komentarza
wisza 5 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Przy zakupie tejże gry , niechętnie patrzałem na okładkę ale kiedy się zagłębiłem w rozgrywkę to od razu zachciało mi się grać ta gra jest czasami wymagająca , czasami banalna tak jak mój ulubiony - CRASH polecam grę Cytuj Odnośnik do komentarza
lodziarz 0 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 hejka wszystkim mam mały problem z grą Ratchet & Clank Qest for booty jestem na wyspie gdzie mam utworzyc miksture dla pirata i są 4 pojemniki z niebieską czerwoną żółtą i zieloną cieczą co mam zrobić help Cytuj Odnośnik do komentarza
Vamp 0 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 musisz wsluchac sie co spiewa pirat(wciskasz 3 z 4 kolorow) 3 proby i przechodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Ta pierwsza próba jest najtrudniejsza, ja jej nie zrozumiałem chociaż dość dobrze znam angielski - ale zawsze możesz spróbować wszystkich po kolei, gdy znajdziesz pierwszy dobry, to później szukaj drugiego - pirat mówi ci kiedy jest dobrze a kiedy źle, więc można to szybko zrobić. Albo znajdź dokładną solucje gdzie po prostu pisze jakie to kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 masz 24 różne kombinacje. wypisz sobie na kartce wszystkie, powiedzmy zacznij od koloru niebieskiego: niebieski, żółty, zielony, czerwony niebieski, żółty, czerwony, zielony niebieski, czerwony, żółty, zielony niebieski, czerwony, zielony, żółty niebieski, zielony, czerwony, żółty niebieski, zielony, żółty, czerwony Widzisz zależność? niestety nie mogę Ci podać odpowiedniej kolejności gdyż już nie pamiętam gierę miałem od znajomej i mam zepsutego pleja. Popróbuj uda sie Cytuj Odnośnik do komentarza
TEAM Dabrowa Tar. 3 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 1. żółty, niebieski, zielony 2. zielony, czerwony, żółty 3. zielony, niebieski, żółty Cytuj Odnośnik do komentarza
east 0 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Witam! Mam problem na planecie Kreeli Comet. Wchodze na jakiś teleporter i ide na IRIS Entrance i robie Send Clank into the IRIS. I gram tutaj spowolnionym tępem trzymając R1 i przesuwając te małe stworki pod drzwi - czym je przesuwać łatwo ? bo do tej pory pchałem je analogiem. No i wokoło jest prąd i nie mogę dotrzeć do tych małych czarnych stoworków bo ginę aby dopchać je do drzwi... co tu zrobić ? Pomóżcie... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Gdzie mógłbym dowiedzieć się co nieco o fabule poprzednich części? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Mam problem na planecie Kreeli Comet. Wchodze na jakiś teleporter i ide na IRIS Entrance i robie Send Clank into the IRIS. I gram tutaj spowolnionym tępem trzymając R1 i przesuwając te małe stworki pod drzwi - czym je przesuwać łatwo ? bo do tej pory pchałem je analogiem. No i wokoło jest prąd i nie mogę dotrzeć do tych małych czarnych stoworków bo ginę aby dopchać je do drzwi... co tu zrobić ? Pod :triangle: masz komendy. Jest tam między innymi Lewitacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
east 0 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza
leon107 1 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam mam taki problem z TOD grę przeszedłem parę miesięcy odpalam dzisiaj wzięło mnie na szukanie skill pointów a tu lipa wgrywa się wszystko wyskakuje napis PRESS START i koniec żaden przycisk nie działa tylko PS da się tylko wyjść z gry uruchamiałem grę parę razy i lipa HELP Ps.jeszcze zauważyłem że to samo zrobiło mi się z grą Noby Boy mam wgrany najnowszy soft Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi