Opublikowano 28 grudnia 200915 l "Męczycie" to bardzo adekwatne określenie dla mojego przypadku. Miałem styczność z produkcją Egipt: Tomb of the Pharaoh. Krótko mówiąc: nie polecam... Lubię przygodówki, nawet te średnie, ale to "coś" to przegięcie.
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Ja ostatnio kupiłem szaraka, obecnie gram w Crasha 1 i Tenchu(poezja) !!!!!!!!!!!
Opublikowano 7 lutego 201015 l Ja obecnie Colina obie części na zmianę,chociaż przyznaję się bez bicia że utknełem w obu w szwecji.Poza tym V Rally i Ridge Racer Type 4 - może w końcu zdobędę te 320 samochodów Edytowane 7 lutego 201015 l przez jarko van basten
Opublikowano 18 lutego 201015 l Genialny według mnie Final Fantasy 6. Niestety sesja bezlitośnie przerwała mi kontakt z tym fabularnym cudem.
Opublikowano 21 lutego 201015 l Final Fantasy 7 podejscie nr 2. Moze w koncu przejde. Ale i tak niesamowicie wku.rwia mnie fakt, ze bez opisu nie wylapalbym 98% bardzo przydatnych rzeczy (rzadkie Materie, enemy skills itd.).
Opublikowano 21 lutego 201015 l Final Fantasy 7 podejscie nr 2. Moze w koncu przejde. Ale i tak niesamowicie wku.rwia mnie fakt, ze bez opisu nie wylapalbym 98% bardzo przydatnych rzeczy (rzadkie Materie, enemy skills itd.). W rpgach to raczej norma jest.
Opublikowano 23 lutego 201015 l kumpel czasem wpadnie odpalimy starego dobrego Syphona i jedziemy na dwóch a czasem i do Crasha i Tekkena 3 wróce Edytowane 23 lutego 201015 l przez nuke`
Opublikowano 28 lutego 201015 l Tomb Raider: The Last Revelation Po raz 1wszy w miedzy czasie Tomb Raider II ale tak powoli bo już kiedys go skończyłem xD. Edytowane 1 marca 201015 l przez barcelona fan
Opublikowano 28 lutego 201015 l Ja męczę teraz "klasyka" crapów czyli Alfred Chicken, jakoś mi się ten klimat podoba
Opublikowano 7 maja 201014 l Sorka że odświeżam. Ja osobiście męczę po raz 30 (jak nie lepiej) Metal Gear Solid. Dla mnie jest to gra po prostu marzenie. PO raz 5 na Hard ale jak tylko ją ukończę zaczynam na Extreme, zobaczymy czy mi się uda.
Opublikowano 7 maja 201014 l Apocalypse! Dalbym wszystko aby Remake zobaczyc na ps3 ps. ma ktos soundtrack z tej gry?
Opublikowano 8 maja 201014 l Sorka że odświeżam. Ja osobiście męczę po raz 30 (jak nie lepiej) Metal Gear Solid. Dla mnie jest to gra po prostu marzenie. PO raz 5 na Hard ale jak tylko ją ukończę zaczynam na Extreme, zobaczymy czy mi się uda. Może warto sięgnąć po remake na GameCuba?
Opublikowano 11 maja 201014 l W tym roku ukończyłem już Silent Hill: 4, Origins i Shattered Memories, a ponadto odświeżyłem sobie SH:2 i SH:3, więc do kompletu brakuje mi już tylko Homecoming oraz SH:1. Do tego chyba po raz kolejny przejdę sobie Disney's Hercules (miodzio), Countdown Vampires no i w końcu dokończę czwartego Tomb Raidera.
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Sheep Dog'n Wolf aktualnie. Fajne to jest bo można się trochę pośmiać i porozwiązywać puzzle. Design i grafika też niczego sobie. Polecam!!!
Opublikowano 29 lipca 201014 l Ostatnio ukończyłem Crash Bandicoot: The Wrath Of Cortex PS2 na 106% (w tym wszystkie czasy na platynie) 8) . Ze względu na deszczową pogodę za oknem z rozpędu zabrałem się za pierwszą część rudzielca, Crash Bandicoot (minęły dopiero 3 dni jak zacząłem, a już został mi wyłącznie jeden Gem do zdobycia ^_^ ) Edit: Crash Bandicoot [100%] Edytowane 30 lipca 201014 l przez Raziel81
Opublikowano 7 sierpnia 201014 l Ostatnio odświeżyłem sobie grę Rayman. Bardzo starożytna pozycja ale mimo wszystko ma swój urok. Jest też piekielnie trudna i czasem lecą "fucki i shity" po utracie życia w kluczowym momencie.
Opublikowano 9 sierpnia 201014 l przedwczoraj ukończyłem abe's oddysee (truuudna) aktualnie przechodzę MGS (pierwszy raz..), sheep dog n' wolf i silent hill (również pierwszy raz). nigdy wcześniej nie miałem psx'a w wolnych chwilach gram w moje ukochane mortal kombat trilogy