Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co teraz męczysz na PSX`ie

Featured Replies

Opublikowano

LoK: Soul Reaver

Edytowane przez ubol

• Odpowiedzi 663
  • Wyświetleń 177 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przed zakupem pierwszego PSX'a też kupowałem wszystkie komiksy jakie wychodziły w kiosku, od 1991 gdzieś do 1995, później przestałem bo sprzedałem swoją kolekcję i za kasę kupiłem konsolę. Ale zanim t

• O A Ja gram teraz w Colin McRae Rally 2.0, wersja Europejska. Zaliczam trasy Peugeotem 206 WRC bo to moje ulubione auto.        Po kilku tygodniach nieudanych prób, nares

• Robiłem porządki w kablach, podłączyłem konsolę do testów i tak jakoś zacząłem grać

Opublikowano

Jak powyżej, jest to mój pierwszy kontakt z tą serią. Dodatkowo Spyro 2 po raz drugi

Opublikowano

po raz nasty ff9 potem zabieram się za klasykę ff7(również po raz nasty...) :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ha a ja znalazłem w starych zakurzonych płytach Parasite Eve i odgrzewam w przerwach obiadowych

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Historia kiedy Nanaki dowiaduje się, że jego ojcem jest Seto jest zawsze genialna i chwyta mnie za serducho... Bawimy się teraz w FF7 jak można wywnioskować :)

Jesteś szybki jak błyskawica w przechodzeniu gier. Może zamienimy się czasem, brakuje mi swobodnego grania jak kiedyś :/

By nie off top.... zamierzam pykać w AC3 Electrosphere. Genialna grafika i grywalność pełna miodu.

Opublikowano

Po ośmiomiesięcznym maratonie (sporo przerw na pisanie pracy licencjackiej na wrzesień :) ) w końcu ukończyłem FF6 i co mogę powiedzieć: jak dla mnie najlepszy Fajnal. Teraz zacząłem główkować w Riven: Sequel to Myst - kocham te klimaty.

Opublikowano
By nie off top.... zamierzam pykać w AC3 Electrosphere. Genialna grafika i grywalność pełna miodu.

Osobiście wolałem Eagle One: Harrier Attack. Polecam jak już ukończysz AC3.

Ja sobie gram w Tomb Raidera 2. Ahhh ten klimat. Najlepsza IMO obok "czwórki" część serii.

Edytowane przez White

Opublikowano

Wczoraj wkońcu uruchomiłem mojego szaraka. Był już jako eksponat od 5 lat. Pierwsze co odpaliłem to Tenchu i jego drugą część. Aktualnie gram w Dino Crisis :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja się zabieram za Castlevania: Symphony of the Night...:). Nie gralem nigdy wcześniej w zadną Castlevanie więc nie mg rozkminic tej gry narazie xD. Ale z czasem się uda..:)

Opublikowano

castelvania jest mega miodna , ja ukończyłem SOTN i COTM, polecam, ja natomiast gram w C-12 i Wild Arms 2

Opublikowano

ja muszę wrócić do porzuconego Vandal Hearts II....ale tak sie zdarzyło że zajumali mi auto jak zacząłem grać więc wszelkie kłopoty z tym związane skutecznie mnie od gry odciagneły i jakoś tak nie mam czasu i ochoty znowu zacząć..

Opublikowano

A ja T'ai Fu Wrath of the Tiger. Jedna z najbardziej niedocenionych gier na PSXa :/

Opublikowano

Kurde muszę wziąć się w końcu za Tony Hawka 2 i skończyć tą grę raz na zawsze. Zostały mi tylko 4 niebieskie triki do odkrycia i zdobędę Privat Carera [chyba tak się zwie ta postać].

Opublikowano

ExGamer pamiętam to z dema, jak pełna wersja? daje rade?

Opublikowano

Dzisiaj Astérix. Klasyk... :D

shy4jeszcze się pytasz. Pewnie że daje radę. Wkrótce ruszy ŚwiatPSX TV to zobaczysz wideo recenzję :]. Narazie jest tylko wstępny projekt poradnika, bo mało ludzi jest grtą zainteresowanych.

Krótka recenzja mojego autorstwa (link podaję w celach informacyjnych) http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=4034.

Edytowane przez ExGamer

Opublikowano

Ponieważ spaliło się PS2 (z wiadomych przyczyn) oraz padło PS3 (z przyczyn niezrozumianych) zacząłem pogrywać w Tomb Raidera 2. 12 lat temu, gdy nie było internetu a znalezienie opisu wiązało się z poświęceniem zbyt dużej ilości czasu (jestem leniwy), zaciąłem się w pewnym miejscu i zupełnie zniechęciłem się do dalszej gry. Teraz, gdy wróciłem do tego miejsca, rozwiązanie zagadki zajęło mi niecałe 5 minut. Samo dotarcie do tego momentu gry zabrało mi znacznie mniej czasu niż przed 12 laty. Zupełnie inne myślenie i podejście do gry. Jest to dowód na to, że to nie gry są coraz prostsze tylko gracze są coraz efektywniejsi w ich przechodzeniu.

Opublikowano

Wątpię. Zagadki w TR są proste dosyć. :D Kilka było trudniejszych - zgadzam sie, ale nie aż tak. A poza tym istnieje możliwość że podobną zagadkę wykorzystano już w innej grze, którą przeszedłeś i dlatego tak szybko ci poszło.

Po Asterixie przyszła kolej na Drivera 2. :)

Opublikowano

Historia kiedy Nanaki dowiaduje się, że jego ojcem jest Seto jest zawsze genialna i chwyta mnie za serducho... Bawimy się teraz w FF7 jak można wywnioskować :)

Jesteś szybki jak błyskawica w przechodzeniu gier. Może zamienimy się czasem, brakuje mi swobodnego grania jak kiedyś :/

Nie do końca. Szybko przeleciałem Spyro i kontynuowałem historię w FF7. Teraz znowu zapierdziel na uczelni, a cżłowieka ciągnie aby przyciąć sobie w coś.

Żeby nie było OT: oglądam filmiki z różnych gier z PSX'a na YT :potter:

• 2 miesiące temu...