Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co teraz męczysz na PSX`ie

Featured Replies

• Odpowiedzi 663
  • Wyświetleń 176,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przed zakupem pierwszego PSX'a też kupowałem wszystkie komiksy jakie wychodziły w kiosku, od 1991 gdzieś do 1995, później przestałem bo sprzedałem swoją kolekcję i za kasę kupiłem konsolę. Ale zanim t

• O A Ja gram teraz w Colin McRae Rally 2.0, wersja Europejska. Zaliczam trasy Peugeotem 206 WRC bo to moje ulubione auto.        Po kilku tygodniach nieudanych prób, nares

• Robiłem porządki w kablach, podłączyłem konsolę do testów i tak jakoś zacząłem grać

Opublikowano

Po trochu mecze vagrant story, front mission 3, legend of mana i parasite eve 2

Opublikowano

Nadrabiam erpegowe zaległości - obecnie Final Fantasy IX, a w kolejce już stoją Legend of Mana i Xenogears.

Opublikowano

a ja skończyłem niedawno Wild Arms 2, zajęło mi to 3 miesiące więc bardzo dobre tempo jak na mnie:), polecam

Edytowane przez Ofeck

Opublikowano

Ja po czterech latach doszedlem na 4cd legend of dragoon wiec nie jest zle ;d

Opublikowano

Jako że wyszła łatka polonizacyjna do Xenogears, to postanowiłem, ją przetestować. :D Powrót do klasyki na PSXie. ;D

Opublikowano

no mój rekord to 9 miesięcy Dragon Quest 8, teraz FF X od 2 lat mecze ale tylko w święta Bożego Narodzenia, bo wtedy mam dostęp do ps2

Opublikowano

Skończyłem FFIX - cholernie wysoka półka wśród japońskich erpegów, chociaż przyznam, że jednak taka siódemka i ósemka bardziej mi się spodobały. Rewelacyjna oprawa wizualna, która nawet dziś potrafi zrobić wrażenie (obok Dino Crisis 2 zdecydowanie najładniejsze prerenderowane lokacje na psx'ie), poruszająca jak zawsze muzyka Nobuo Uematsu, przyjemny system i fabułka. Z drugiej strony nieco chybiony motyw zdobywania skillów czy ograniczona mapa świata na czwartym dysku (połowa lokacji zwyczajnie niedostępna), także baśniowa otoczka, design postaci i mało charyzmatyczni bedgajowie niespecjalnie przypadły mi do gustu. Koniec końców i tak grało się w to 10x lepiej niż w trzynastkę.

Opublikowano

Ja aktualnie w nic ale moja dziewucha gra w "Next Tetris" niby nic gdyby nie fakt że gra w to już 3 lata :blink: , mam swoje tytuły w które mieszałem bez opamiętania na PSX ale ona bije mnie na głowę :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zadziwiajce, ostatnio bardziej niz Gran Turismo 5, Uncharted 2, Tekken 6 itd. wciagnela mnie... ToCA World Touring Cars :> Pisk opon jest mega wkurzajacy, ale ile miodu... i wspomnien. Genialna gra. Zniszczenia ma lepsze niz większość dzisiejszych scigalek :)

Edytowane przez łosion

Opublikowano

Crash Team Racing - krótko i na temat , nadal się sprawdza na imprezkach .

Opublikowano

Niema to jak wwf smackdown 2 know your role. Dwa dni temu zacząłem tryb SEASON. Idzie mi dobrze w dążeniu do odblokowania Stonecold'a Steve'a Austin'a. Najlepszego wrestlera wcześniej i teraz.:thumbsup:

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ha jeszcze gracie :) ? Ja ogrywam teraz Jackie Chan Stuntmaster ależ etap z pociągami jest flustrujący :diablo:

Opublikowano

Ha jeszcze gracie :) ? Ja ogrywam teraz Jackie Chan Stuntmaster ależ etap z pociągami jest flustrujący :diablo:

Znam ten ból, Jackiego wymasterowałem swego czasu, a obecnie zaliczam :P kolejną z przygodówek Cryo (i chyba najlepszą) wydanych na szaraka, czyli Atlantis: The Lost Tales.

Opublikowano

Ja gram caly czas w harvest moon back to nature odkąd udalo sie kupic na allegro.genialny tytul kto gral ten wie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie męczę 4 dysk Fear Effect, dorosły klimat i ciekawe łamigłówki. Szkoda, że seria odeszła w zapomnienie...

Opublikowano

ja od kilku lat ( z przerwami ) męczę NFS 3 i NFS4 ;) kapitalny klimat starych lat. Poza tym okazyjnie driver1 i 2. Czasem silent hill i RE2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie Final Fantasy 6 - jakoś nigdy nie mogłam się przełamać i jej przejść - tym razem daję tej części szansę :).

Opublikowano

Po skończeniu bardzo dobrego Atlantis miałem ochotę na więcej przygodówkowych klimatów i skosztowałem Amerzone:The Explorer's Legacy - smakowało jeszcze lepiej niż Atlantyda.

Opublikowano

Cisnę Chrono Crossa, a po nim zabieram się (po raz kolejny) za Vagrant Story.Trzeba pozaliczać klasyki.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ciwa22, dzięki za przypomnienie o Amerzone! Właśnie się zagrywam, a że uwielbiam Atlantis to od razu musiałem obadać.

Oprócz tego powtórka z pierwszego MGSa i Tomb Raider 3.

Edytowane przez K@t

Opublikowano

FF Tactics ( od czasu do czasu) i Vagrant Story ( farma broni z D. i katowanie rangi na kukłach) ale ost. znalazłem płytę z Hoshigami którą myślałem, że dawno temu złamałem ... i dylemat czy znowu szarpać sobie nerwy ...

Opublikowano

ciwa22, dzięki za przypomnienie o Amerzone! Właśnie się zagrywam, a że uwielbiam Atlantis to od razu musiałem obadać.

Oprócz tego powtórka z pierwszego MGSa i Tomb Raider 3.

Mnie teraz ostro na przygodówki wzięło, aktualnie na tapecie Necronomicon - fajny, mroczny klimat (czasami ten mrok jest nawet zbyt dosłownie potraktowany) i dość ciekawa fabuła (polecam obczajać nocną porą), ale Amerzone ( w którym wprost się zakochałem) oraz Atlantis chyba nieco lepsze od Świtu Ciemności.

Edytowane przez ciwa22